• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Kedves Usernet!

    Örülök, hogy első benyomásod pozitív volt rólam, én is nagyon jól éreztem magam Veled. Randiról randira egyre többet hoz ki az ember a másikból, egyre jobban ismered a partner rezdüléseit, szerintem a mi “kapcsolatunk” csak jól sülhet el az előzetes alapján... ;)
    Várlak vissza egy édes órácskára!
    Jázmin :)

  • Egyeztetés:

    Hirtelen átszervezték a munkahelyi programom, s gondoltam a hétvége előtt egy kellemes masszázs jól esne. Abban az időben elérhető masszázslányokat kerestem, így akadtam Jázminra. Láttam, hogy nincs még beszámolója, a történet alapján pár napja kezdett, de intuitíve úgy éreztem, hogy érdemes tárcsázni. Pár csöngés után felvette, s kiderült, hogy a déli időpontja szabad. A hangja izgalmas volt, s nagyon kedves, tetszett, így azonnal rácsaptam a lehetőségre.
  • Megközelítés:

    Mammut mögött az aprópénzek birodalmában. Jó megközelítés autóval, s BKV-val is. Fizető övezet persze, de már szerintem mindenhol így van, tisztelet a kivételnek. Szóval gyorsan rátaláltam a helyszínre.
  • Helyszín:

    Egy általam eddig nem ismert szalonba invitáltak, ahol ránézésre 3 lány dolgozott, szuper szervízzel. Egy szép, gyönyörű szemű kedves lány fogadott, s beinvitált egy szobába, ahol baldachinos ágy állt, igen jól nézett ki. Az átfutott rajtam, hogy ezen svédmasszázs nem egyszerű, de én egy relax masszázsért jöttem, amihez tökéletes. Szóval tetszett a hely. A fürdőszoba kifogástalan tiszta, sok tusfürdővel, s jó minőségű törölközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Jázmin engem egyből levett a lábamról. Csodálatos mosoly, mélybarna, nevetős szemek, gyönyörű pofi. Tetszett, hogy nem anorexiás, s kemény, szuperfogású, tapintású vonalai vannak, meredező, kézbevaló cici szuper nagy mellbimbókkal, imádnivaló popsival. Kellemes, kedves hang, s a kedvesség szuper alap tulajdonsága.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs finom és kellemes volt. Pont olyan, ami jólesett. Bevalotta, hogy most tanulja, s még van hova fejlődnie, de egyrészt ez nekem nagyon tetszett, hogy elmondta, másrészt megnyugtattam, hogy szerintem nagyon jól csinálja. Élveztem, hogy a maszírozás és a simogatás határán járt, s olykor elkalandozott az egyik vagy a másik irányba, s mind a kettő jó volt. Megegyeztünk, hogy mind a ketten a krémet szeretjük, s az olaj kevésbé preferált. Kérésemre eltűnt róla a szexi kis body amiben fogadott, s a tükörben tudtam csodálni cicijeit. Nagyon tetszett.
  • Levezetés:

    Megkérdezre, hogy meg kívánok-e fordulni, s próbáltam kommunikálni, hogy minden vágyam. A mellemet simogatta, s csókolózni kezdtünk, nagyon finom volt, teljesen felizgultam a csókjától is, aztán rávetettem magam a cicijére, már régóta szemeztem velük. Közben kézzel izgatott, aztán én kértem, hogy mutassa meg a francia tudását is, hát az is nagyon tetszett. Eléggé fel voltam izgulva, kértem, hogy a befejezés előtt én is megmutathassam mit tudok. Betérdeltem a lábai közé, s élvezésig kényeztettem szájjal, nagy örömére s örömömre. Utána felkínáltam neki férfiasságom, amit élvezésig franciázott, a cicijeire élveztem. Takarítás után hozzám bújt, érzékien simogatott, s beszélgetünk. Tudom, hogy még visszatérek.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt volt az elszámolás, a végén adtam, ahogy megegyeztünk előre, átlagost hagytam, átlagon felüli szórakozásért.
  • Összkép:

    Ahogy mondtam, szeretnék visszatérni, Jázminből sugárzik a kedvesség, a szexualitás, s sok ötletem van, mit valósíthatnáng még meg.
Happy Massage