• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Írtam üzibe , hogy most már tényleg talizni akarok vele. Telón is hívtam, de nem jött össze , azért kértem, hogy csörögjön rám, ami sikerült, édes hangja van, saját magát "bohókásnak " aposztrofálta, és jót nevetgéltünk , mert én is ilyen vagyok, ha van rá fogadó készség. Balfék voltam a VTR-en , mert autóvezetés közben próbáltam, persze a másik Lottit fixáltam le , aki a Marinán rendel, és csak akkor derült ki , mikor visszaigazolta, de nem haragudott, mikor kiderült , sőt nagyon megértő volt. Puszi minden Lottinak, minden Lotti aranyos !
  • Megközelítés:

    Az én Lottim térképe kicsit mást jelöl, az ő kuckója a Fehérvári út másik oldalán egy kis utca, persze közel az Allééhoz, pár perc csak gyalog. Én a Feneketlen tó mellett parkoltam, mert jól ismerem a környéket, nekem így jobb volt. Tömegközlekedés is van , lehet választani a villamosok közül.
  • Helyszín:

    Csendes , egyirányú utcácskában régebbi társasház, emeletenként két lakással. Lotti szobája kicsike, a franciaágy uralja, a falhoz van tolva, de kényelmes. Szobainas a ruhának, kár hogy nincs tükör, hiányoltam. Ami jó, hogy a fürdő , WC a szobával egy térben van , nagyon praktikus. A lakásból többet nem láttam, de engem most csak ő érdekelt.
  • Lány külseje:

    Érdekes módon vékonyabb, mint a képeken , pedig őt ábrázolják, de nekem így még vonzóbb volt. Szép , hosszúkás arca van , tutajos szemeivel megbabonáz. A mellei természetesek, de igen formásak , popsija fenomenális. Szőke haja kicsit hullámos, tapintása puha, selymes, imádtam. Mosolyog, nagyon bájos , imádtam az egészet.
  • Action:

    Az ajtó mögött várt, egy fehér topban, amit kértem. Mi kell még ? Szép, hosszúkás arca , tutajos szeme riadtan nézett rám , Tetszem tényleg ??? Mint egy szaloncukor a karácsonyfán, olyan édes volt, meg tudtam volna enni! Ja és bugyi sem volt rajta, mert ezt is kértem. Megegyem, vagy nem ?!
    Zavarba jöttem felajánlkozásától , kezébe nyomtam cuccomat, hogy időt nyerjek, amíg leveszem a cipőmet. Picike a lakás, de a lényeg Lotti, aki világítótorony a szememben. Miért ? Mesterkéltség 1 gramm
    sincsen benne, (bennem sincs) szerényen mosolyog és izgul, hogy minden össze jöjjön. Nálam nem kell izgulnod, én első ránézésre már tudom 99%-ban mi vár rám és az be is jön, nyugi Lotti! A pici szobában leült az ágy szélére, és várta a fejleményeket. Kicsomiztam a kedvenc csokiját, Raffaello , kiderült, a gardrob már tele van vele,azért udvariasan örült, puszi az orcámra. Leraktam a cuccaimat a szobainasra, közben csörgött a telóm, persze a feleségem volt, de Lotti nem ájult el, én sem. Lerendeztük, látta, hogy nem migráns vagyok, tisztelem a nőket, ment tovább az akció. Bementem a fürdőszobába, ráültem a WC-re, az ajtót nyitva hagytam, közben nevetgéltünk. Lotti egyre jobb lett nálam. Zuhi, szájvíz stb. után Lottit felállítottam, állva hosszan csókolóztunk.Kidugta húsos nyelvét, fokozódott az erotika ! Lefejtettem róla a fehér puha bodyt és lemázsáltam kezemmel a melleit, mert a telefonba úgy informált , hogy kicsinyek. Urai, ezek természetes cickók , nem szilikon szobordíszek, cumiztam, tapiztam őket, mint a 60-as években, nekem tök jók voltak ! Régimódi vagyok tán ?! Lotti közben az ágy szélére ült és Mirrmurrkára koncentrált. Körbenyalta, a tojásokat is, bevette, kivette, nézegette, irtó izgató volt , de először én akartam nyalizni a puncikáját. Nyaliztam-faliztam macska módjára, nekem ízlett a kicsi és zárt puncika, a csészelevelek is keskenyek, próbáltam a nyelvemmel duzzasztani őket, de nem jártam sikerrel, ahogy mások sem. Lotti megvigasztalt és mondta, ő már nagyon szeretné bemutatni popsinyalását , mert ő ettől híres. Hátamra feküdtem, a tojásokat nyelvével kiemelte a helyükről, próbált ánuszomhoz hozzáférni, sikerült is meg nem is ezért kihomorítottam. Utána 69-be fordítottam, el voltam a barack ízű illatos kis puncijával ismét, de Lotti nem indult be csak sóhajtozott örömében.
    Türelmetlen voltam és védelmet kértem, ő meg lovagolt rajtam. Illetve csak próbált , alig bírtam betuszakolni Mirrmurrkát tényleg szűk puncijába. Fogtam a popsiját, így tudott lassam rám ereszkedni óvatosan.Ezt megünnepeltük egy hosszas, érzéki csókolózással. Ő bedugta nyelvét a számba, én harapdáltam, szívogatta, mindketten élveztük. Miután elfáradt, javasolta kedvencét, a kutyust. Megmarkoltam kemény popsiját, és pumpáltam, ahogy csak bírtam. A térdem kezdett sajogni, úgyhogy oldalt fordítottam, kicsusszant, becsusszant, a melleit markoltam átölelve, közeledett az exodus . Nagyot élveztem, ő hagyott magában lenyugodni, végig partner volt. Letisztogatott, kaptam vizet, egymás mellett feküdtünk és beszélgettünk, nevetgéltünk. Rákérdezett , mik a terveim, mert még fokozná a nyali programot. Négykézlábra állított, és hosszas popsinyalásba kezdett , nyelvét igyekezett ánuszomba csempészni, közben szabad kezével a farkincámat húzogatta, morzsolta tojásaimat, nagyon örömködtem. Franciás befejezést kértem, amit Lotti szívesen alkalmaz, csak szájjal kezdte, kicsit fogazott is, hogy fokozza a kéjt, majd kértem kéz rásegítést is, az orgazmus elérésére. Végén bemutattam , hogy is képzelem, Lotti a tojásaim szívogatta, és elengedtük végül a kölyköket a szájába. Alig tudtam feltápászkodni, olyan jól éreztem magamat Lotti karjai között.
  • Elszámolás:

    Már telón közölte a virágok számát és mivel extra nincsen, felkerekítettem, mert igazán megérdemelte.
  • Összkép:

    Ami legjobban tetszett Lottiban, hogy a szépségén és kedvességén kívül lehetett bármiről beszélgetni vele, őszintén és közvetlenül válaszolt mindenre, mintha nem lenne hatalmas korkülönbség köztünk. Ez adott az együttlétünknek egy különös pikantériát, ami arra sarkall , hogy mielőbb ismét megfiatalodhassak mellette !
Happy Massage