• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A délelőtti órákban kerestem, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, programjáról, kérdeztem, hogy ha fél nyolcra megyek akkor beleférek még a rendelési időbe.
    Igen volt a válasz, de kért délutáni megerősítést.
  • Megközelítés:

    Délután küldtem egy üzenetet, hogy akkor rendben van az időpont, Blanka írta, hogy mások jeleztek késést, így kicsit később menjek ha lehet. Nekem belefért.
    Óbuda fő közlekedési útja melletti utca , azon a környéken rengeteg lány rendel, busz villamos és HÉV is a közelben, parkoló már nehezebb ügy pláne ha már este nem kell fizetni, de viszonylag közel kaptam helyet.
  • Helyszín:

    Ez az épület is a garázson át közelíthető meg, de itt még nem voltam, csak pár utcával arrébb.Sokat nem kellett lépcsőzni, Blanka tárt ajtóval várt.
    A cipő levétele után egy igen tágas szobába vezetett be, kellemes hangulat uralkodott benne. Kanapé, masszázspad, tatami, friss törölközők garmada, édesség, még a fürdőben is, de nem eszem ilyeneket, de jó érzés volt látni.A fürdőben két zuhanyzó is , lehet választani, többféle kencefice.
  • Lány külseje:

    Képeit látni, nem csalnak, nagyon szép nő, magas , hosszú lábak és a bámulatos popsi, ami ritka szép, feszes. Teljesen lenyűgözött, hetykén álló kisebb méretű cicik, tündériek.
  • Erotikus masszázs:

    A szobában leültetett, megkérdezte mi is legyen, mondtam masszázs és erotika, ahogy a telefonban megbeszéltük, a hosszabb program, ahol kölcsönösség is van.
    Gyorsan tisztálkodtam, majd a szobában egy kis víz után a padra feküdtem. Blankán kis bugyi maradt, abban végezte a masszázst.
    Nagyon jó a keze, élveztem minden mozdulatát, a lábamtól kezdte, közben letakarta a nem kezelt területet.
    Általában én sokat beszélek, de most valahogy nem sikerült közben kialakítani társalgást, valahogy úgy éreztem , nincs meg a kellő összhang.
    Így átadtam magam a pihenésnek.
    Erotikus érintéseket sem tapasztaltam.
  • Levezetés:

    A kényeztetés rész előtt ismét kaptam vizet, mert az fontos!, mondjuk én nem annyira szeretem, de ekkor tudtam igazán szemrevételezni az aranyos ciciket, meg is dicsértem.
    Blanka leterítette a kanapét és leültetett. A belső mechanizmus itt vészt jelzett, gondoltam lehet, hogy letérdel és gyorsan kényeztet.
    Gondoltam egyet, elkezdtem simogatni, levetetni a bugyit és megpuszilni a ciciket.
    Szerintem sosem voltam életemben durva, így meglepődtem, hogy amint egy picit hozzáértem a puncijához, rögtön megkaptam , hogy finomabban. Szerintem ennél finomabb csak akkor lehet, ha hozzá sem érek.
    Utána megfordítottam és hátulról simultam hozzá. Eszméletlen jó volt, a csoda popsija a farkamnál több mint izgató.
    Majd megkértem, hogy feküdjön le és kedvenc hobbimat a nyalást akartam kipróbálni.
    Nem arattam nagy sikert, az ujjam érintésére rögtön megkaptam, hogy ujjat nem kér.
    Még egy kicsit próbálkoztam, de életem első alkalma volt , hogy feladtam.
    Blanka ezek után megkérdezte, hogy hozzám mint a használati utasítás? Na itt lepődtem meg rendesen, ez is az első alkalom volt.
    Viszont azon meglepődtem, hogy ezek után , hamar fel is állt és igazán jól esett a szopása, egyre jobban élveztem, közben a csodálatos popsijával játszottam, gondolatban mindkét lukát megdugtam, erre fölém tette a punciját meglepetésemre, így még nyalhattam mielőtt a szájába élveztem, utána is a szájában tartotta teljes lenyugvásomig. Meglepően különleges volt.
  • Elszámolás:

    A szokásos kerületi átlag a másfél óráért, a telefonban beszéltük meg, és a végén raktam le , nem kérte ismeretlenül sem előre.
  • Összkép:

    Blanka csodás nő az tény, a testéért bomlok.
    Elélvezésem után beszélgettünk, nagyon jót, talán így kellett volna kezdeni?
    Nem tudom , sokat tapasztalt ember vagyok , Blankához viszont más út vezet szerintem, így vissza fogok térni , szeretem a kihívásokat.
Happy Massage