• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Szia, még bennem is élénken él a randink emléke, én is nagyon élveztem az együtt töltött időt, köszönöm a szép beszámolót nagyon édes vagy, hogy gondoltál rám és ezt szavakba is öntötted, millió puszi a következő találkozóig :* :*

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, ha jól emlékszem másodjára sikerült vele beszélnem.Egyébként egyszerű elérni, ő kezeli a telefont.Egyeztetés gyorsan történt, az extrákról és a bővebben telefononról is mindent elmondott és tetszett is minden. :)
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, így más közlekedésről nem írok, de autóval egyszerű, gps odavisz, parkolás a ház előtt, de n sok szabad hely van. De ebben az időben kb 5perc alatt lehet helyet találni.A cím egyértelmű, kapukód, majd emelet.
  • Helyszín:

    A helyszín tökéletesen megfelel a célnak. Mondhatni elég nagy lakás, melyet egyedül birtokol.A fürdőben kád található, mely előtt kilépő. Pár tusfürdő a kád szélén, melyből lehet válogatni. Törölköző mérete is rendben van.
  • Lány külseje:

    Belépésemkor az ajtó mögött megbújva engedett be, mely kellemes meglepetéssel töltött el, amikor megpillantottam.Egy egyberészes kis félig áttetsző bodyban fogadott, melyben igazán jól kirajzolódott az az Isteni popsi.Arca és mosolya csábító, a tekintete pedig nagyon jó értelemben, és a helyzethez illeszkedik....olyan kicsit vad :) Gyönyörű szép szemei vannak, és a képek töredékét sem adják vissza.
  • Action:

    Mikor beléptem a szobába, már akkor egy barátnős, igazi nyelves csókcsatába kezdtünk, melyet a fürdés szakított félbe. Mielőtt elküldött fürdeni megvizsgálta a keményebbik részemet. :) A zuhanyból már harcra kész állapotba mentem be és ez nem is múlt el, amire visszaértem.Az ágyon várt, abban a kis ruhában amiben fogadott és ismét csókokkal folytattuk.Franciás kényeztetéstis kaptam bőven, ami nem pornós, hanem barátnős, aki ki van éhezve minden porcikámra.Amint a puncijához értem teljesen nedves volt amibe bele is kellett kóstolnom. Nagyon finom puncija van amit bőséggel nyaltam és az újjaim sem tétlenkedtek és folyamatosan izgattam a punciját, melynek még jobb eredménye lett. Első körben missiben voltunk, ami nagyon jó látvány ahogy az ikrek előttem ringanak minden egyes lökésnél.Lábát felhúztam, majd oldalról is toltam neki. A gumiban is végeztem.Mellém feküdt, simogattuk egymást, mint a barátnőmmel.Kis beszélgetés után megmosatam a harcost és most kutyusban kezdtünk.Közben biztató hangokat is hallotram, melyre intenzívebben kezdtem tolni, majd kértem hogy lovacskázzon.Nyeregbe is pattant, és nagyon szuper volt így markolni azt a gyönyörű popsit. Majd a vége felé megemeltem és egy véghajrát toltam ebben a pózban.Alig engedtem kiszállni, mert még mindig kívántam, és folyamatosan csókoltuk egymást.A kellemes barátbős szex után egy nagyon jót beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Szó sem esett róla.Elöször voltam nála, így letettem az átlagos csokrot a szekrènyre.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, aranyos, mosolygós csaj. Lehet neki kedveskedni, olyan igazi kis barátnő.Biztosan megyek mèg hozzá, mert tènyleg mindent összevetve egy igazi ékszer volt számomra. :)
Happy Massage