• ANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem, a házra jellemzően profi a logisztika is.
    Kihasználtam a legelső szabad időpontot.
  • Megközelítés:

    Belbudai körút, Bkv tökéletes van nem messze metro, ház előtt villamos stb., a parkoláshoz némi szerencse is kell de az is megoldható.
  • Helyszín:

    Dupla zsilipes a beengedés , de ez is zökkenőmentes, mivel már rövid időn belül másodszor voltam , így a kezdeti bénázás is elmaradt. Szépen felújított lakás. A célnak tökéletesen megfelel. Ugyan többen rendelnek a lakásban, de ezt csak még az enyémnél ( 45 ) is nagyobb cipőből lehetett észrevenni.
  • Lány külseje:

    Egy szóval : tökéletes. Ha egy húszassal fiatalabb lennék simán megkérném a kezét, de legalább a titkárnőm lehetne. :) kamasz korban ilyen Nők fényképét nézegettük az edzőtermi vasszekrények belső oldalán, majd sóhajtottunk nagyokat.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezve kaptam két puszit meg egy kis megrovást, hogy már rég nem voltam. Erre nem volt mit mondjak, hiszen valóba már több mint egy hete nem voltam Annánál.
    Na mindegy , azért csak besomfordáltam, gondoltam majd csak kiengesztelem valahogy, de erről a második részben. :)
    Ja a masszázs, hát az is volt a vége felé , de most inkább csak olyan időkitöltés és pihenés gyanánt ( az én részemről volt a pihi ). Volt egy kis hát és váll masszírozás, igazából nem is nagyon emlékszem erre a részre, mert az agyamban csak épp annyi vér maradt amennyi az agyhalál elkerülése miatt feltétlen szükséges volt.
  • Levezetés:

    Na ez a rész volt ami igazán a figyelemre méltó. A szokásos fürdőszoba , tusoló vizit után már a folyóson alig bírtam ellenállni, hogy az előttem billegő , kimondottan formás fenekét meg ne fogjam. ( de miért is nem fogtam meg ? Legközelebb ezt sem hagyom ki ). Beérve a tetthelyre egy nagyon is szenvedélyes csókolózásba kezdtünk, időnként bevonva a szép telt kerek kebleit is a játékba. Meg is jegyezte, hogy úgy látja a masszázs rész halasztodik. Én meg arra gondoltam, hogy akár ki is hagyható :). Többször végig csókoltam a testét , míg egyszer csak mit látok az orrom előtt , hát egy szépen borotvált kelyhet . Nosza ide is be kell nézni, hát elég rendesen tüsténkedtem a nyelvemmel a hanghatásokból ítélve, majd egy kicsit rásegíthettem kézzel is mire szerintem meg lett az eredmény. Hát ekkor következett be az agyhalál közeli állapot nálam .Itt felvetettem , hogy volna még valami nálam ami az ujjamat pótolná, de erre kaptam a válasz hogy sajnos - sajnos nem lehet . Ezután kaptam én is egy minden igényt és férfit kielégítő nfvsz.-t a tatamin térdelve, Ő elém és alám fordult . Nagyon csőre voltam töltve az előzmények miatt, így nem sokat cifráztam (cifráztuk ) , hanem gyorsan a célegyenesbe fordultunk. Hagyott lenyugodni , majd kezdetét vette a fenntebb leírt masszázs rész.
  • Elszámolás:

    Ez a rész teljesen mellékes, de ha már itt van akkor , kiváló érték arány ahogy szokták mondani.
    Nem szívesen foglalkoznék vele.
  • Összkép:

    Hosszú hetek hónapok óta , most éreztem ( éreztették velem ) úgy mintha egy tüzes, gyönyörű barátnőhöz mentem volna egy lopott órára. Bocsi Anna , a múltkor megígértem , hogy nem írok, azt be is tartottam nagy nehezen. De most nem ígértem semmit . :) Majd legközelebb kiengesztellek, ha megengeded. :)
Happy Massage