• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam telefonon. A kagylót ő veszi fel nagyon kedves segítőkész, elmondta a lehetőségeket és én már tudtam is, hogy ott a helyem. Délután már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Könnyű megközelíteni a Lurdy háztól nincs messze. Parkló hely is akad azt nem tudom pontosan, hogy fizetős-e mert 6 év óta élősszőr bkv-val mentem mivel az autóm lepukkan (de az úgy se érdekel senkit csak a teljesség igénye nélkül leírom). Bkv (Bkk)-val is könnyen megközelíthető egy kicsi séta... Ami nem is baj legalább rá tud készülni az ember erre különlegesen szép és kedves hölgyre...
  • Helyszín:

    Egy kicsit kóvályogtam de ez az én bénaságomnak köszönhető.Új építésű tömbház. Rend tisztaság. Egy barátnőjével rendel de teljesen diszkrét senkivel nem találkoztam csak az elmondása alapján tudom. Nagyon kellemes kis kuckó de nem háznézőbe jöttem... Miután ajtót nyitott úgy se érdekelt semmi más...
  • Lány külseje:

    Külső... hum mit mondhatnék tökéletes. Egy nőnek így kell kinéznie... Kedves arc gyönyörű test a képek 100%-ban fedik a valóságot. Nagyon szép lány tényleg. Írhatnék itt ódákat de csak szuperlatívuszokban tudnék áradozni róla. A kisugárzása is nagyon megtetszett. Tudom-tudom nem azért jön az ember ilyen helyre, hogy ezeket is figyelje de nem tudom szó nélkül hagyni..Összességében ha a civil életben találkoznék vele szó nélkül randit kérnék tőle és ha nemet mondana egy könnycseppet elmorzsolnék ha senki nem lát... Ebből makktársak szerintem le tudjátok vonni a megfelelő infót.
  • Action:

    Ennél a pontnál mindig bajban vagyok, hogy milyen részletességgel illő "papírra" vetni a történteket... Nem is vagyok egy nagy író,de nagyjából megpróbálom leírni a történteket. A megérkezésemet követően ( ami nagyon szimpatikus is volt részéről) többször megkérdezte, hogy "tetszem"... Erre az előzményekből következtethettek,hogy mit válaszóltam... Alig kaptam levegőt amikor levette a ruhát vagy törölközőt már nem is tudom mert annyira zavarban voltam... Tényleg tökéletes a hölgy. Visszatérve a megérkezésemet követően kaptam egy pohár vizet kicsit beszélgettünk majd elmentem fürdeni. Fürdés után leheveredtünk egymás mellé és kicsit elkezdtünk beszélgetni... Hát ez hiba volt (persze jó értelemben) Annyi közös pontot találtunk és belemerültünk a beszélgetésbe, hogy elég csúnyán elpattant az idő úgy hogy hosszabbítást kértem. Elkezdtem simogatni a szép testét nagyon finom bőre van gyönyörű cicik szép arc öröm volt csókolni simogatni. Fordultunk elkezdett kényeztetni ott lent, én közben simogattam a a szép punciját és a melleit . Ügyesen és érzékien franciázik nekem nagyon tetszett... Mondhatni romantikusan csinálja. Én is elkezdtem kényeztetni, úgy láttam tetszett neki igyekeztem de kicsit kijöttem a gyakorlatból. Miután elidőztem a gyönyörű combjai között folytattuk a csókokat és gumit kértem. Iszonyatosan jó vele nagyon élveztem és igyekeztem, hogy ő is élvezze. Végig zongoráztunk egy pár pózt gyorsan is és lassan is... Azok a szép cicik és az a szem még most is az eszembe van nagyon jó volt vele tényleg... Háton fekve francia közben lett végem. Ennyire sikerült összeszednem a gondolataimat erről a kis pásztor óráról.
  • Elszámolás:

    Az új pesti átlag a hosszabbítással egy kicsit zsebbenyúlósabb de mindent megérte. Tökéletes.
  • Összkép:

    Akik végig olvasta a beszámolót az tudja. Szerintem tökéletes partner egy gyönyörű és intelligens csaj jó vele a szeretkezés jó vele a beszélgetés (és ha még főzni is tud akkor nincs is több kérdés). Ajánlom mindenkinek aki szereti a barátnős együttléteket.
Happy Massage