• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam, és éppen Ő vette fel. Kellemes a hangja is, olyan mosolygós. Először csak, mint érdeklődő hívtam, majd később kértem időpontot is.
  • Megközelítés:

    Semmi gondom nem volt oda találni, igaz, nem is először jártam a helyszínen. De, autóval is, és tömegközlekedéssel is eléggé jól megközelíthető. A parkolás amúgy fizetős, de ez jelezve is van.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, bár, a fürdőszoba kicsit "vizes", azaz, a sok használat nyoma kezdi éreztetni hatását, de még elmegy. Van amúgy minden, több féle tusfürdő, és szájvíz is. Két szoba is van a tatamis lett végül is.
  • Lány külseje:

    Sajna, a képek nem adják vissza. Főleg, mert a haja fel volt tűzve. A fotókon nem látszódik annyira, mint amennyire lehetne láttatni, hogy gyönyörű. Mondjuk, belépve az ajtón ebben nem voltam 100%-ig biztos, mert egy bodyban fogadott, ami annyira számomra nem nyerő, de amúgy volt kedves, és relative, de hamar megszabadult ettől a ruha darabtól. Hát apám... Szemeim tehenek lettek, és elmentek legelni. :-) Jó alakja van, és azok a keblek, JAJJ. Newton fejére ilyen almák estek volna, akkor nem jártunk volna a Holdon.
  • Erotikus masszázs:

    Szerintem, rosszkor, rossz időben kerestem fel, szegényke már nagyon hulla volt péntekre. Nem voltam Vele kezdeményező, hagytam, hadd tegye, amit "akar". Masszírozni kezdte a lábamat (vádlit), lassan haladt felfele. Be térdelt a lábaim közé. Sokat beszéltettem, aránylag hamar le is dobta a rucit magáról. Lassan eljutott a fenekemig is...
  • Levezetés:

    Hagytam, mindent Rá hagytam. Fordulás után magára locsolta az olajat, majd megkérdezte: szét szeretném kenni? Jujj. Nem ellenkeztem. Főleg, mert gyönyörű alakja van, a melleinek is. Igazi, mérnöki teljesítmény szilikon nélkül ilyet alkotni. :-) Kicsit hosszabban elidőztem a cicik fogdosásával, meg szét is kentem azt az izét, amit magára csorgatott. Aztán megkérdezte, hogyan is csinálja. Franciás, enyhe kézhasználattal végkifejletet kértem, ciiicire. Ezt maradéktalanul, és hibátlanul meg is kaptam. Franciája kellemes, jó sokáig bírta, anélkül, hogy megszakította volna (minimalista kézzel). Nagyon jó volt látványnak is. Szemem folyamatos orgazmusban volt, az tuti. KF-t nem erőltettem, de a simogatás elől nem ugrott félre. Hanyatt fekve, mellém térdelve pont kézre állt, izé, térdelt. Amikor már kezdtem érezni, hogy lassan itt az idő, még egyeztettünk, és feltérdeltem, és így folytatta a franciát. No, itt volt szemem következő orgazmusa. Naggggyon jó alakja van, és ugye pont mögötte volt a tükör. Még 1 jajj. Ez kibírhatatlan volt már így, ezért jeleztem, hogy akkor itt a végem. Szépen levezényelte a cicijeire, le is folyt rendesen a türcsire, a térdeihez. Mikor már lenyugodott szerszámom, szépen letörölgette Magát. Kaptam egy friss türcsit, és elmentem fürdeni. Öltözés, majd ajtóig kikísért, és éppen ezért, szemem továbbra is orgazmusban volt, mert nem öltözött fel. Woaw
  • Elszámolás:

    Előre egyeztettünk, természetesen, de a végén adtam át. Átlagos, számomra tuti megérte.
  • Összkép:

    Összességében kellemesen éreztem magamat, és ha csak rajtam múlik, akkor vissza is megyek még Hozzá.
Happy Massage