• Norina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hosszú-hosszú idő után eljött a pillanat, és lehetőség adódott, hogy újra meglátogassam, amit szemrebbenés nélkül ki is használtam. VTR-en jelentkeztem, a tali napján visszajelzett, hogy mehetek.
  • Megközelítés:

    Oktogonhoz közel, én villamossal járok, pár perc séta onnan. Egy buszmegálló van a kapu előtt, parkolóhely is volt szabad.
  • Helyszín:

    Van két szoba, egy konyha meg egy fürdőszoba, benne mindennel, ami csak kellhet. Csomó tusfürdő, szájvíz, poharak. A szobában hangulatos fények, halk zene, hogy kellően ráhangolódj az együttlétre, és egy matrac, kanapé, tükrök, meg egyéb bútorok. Jó ott lenni alapból is.
    A konyhában egy szép leány tüsténkedik, mosolyogva és teát főzve, ha élsz a lehetőséggel :)
  • Lány külseje:

    Hajajj, hiányzott már a látvány, mondtam is neki :) Kicsit hétköznapibb ruhában várt most, ahogy kértem. Egy szexi, fekete, egyberészes, testhez simuló ruhában fogadott (aminek persze nem tudom a nevét...) Aztán lekerült róla, alatta fekete bugyi és melltartó, azok alatt pedig két közepes méretű, formás mell, és a szintén formás fenék.
    Mosolygós arc, mosolygós, sötétbarna szemek, hosszú fekete haj, ami kontyba volt fogva.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkeztem, nagy ölelés, puszi-puszi, rég láttuk egymást, közben már ruhán keresztül egy rövid felfedezőútra indultam, aztán a fürdőszobába, Noncsi eközben megcsinálta a finom mézes teát.
    Lehemperedtem a matracra, és kezdődhetett olajjal a masszázs, közben beszélgettünk erről-arról, meg hogy mi történt velünk az elmúlt időben, jó hangulat, nevetgélés, szóval a szokásos :)
    A vádlinál kezdődik a masszázs, aztán haladunk felfelé, kézfej, ujjak sem maradnak ki a végén. Nagyon ügyes, nem simogatás vagy ilyesmi, hanem rendes masszázs. A vége felé már be-be nyúlkált alulra, amolyan felvezetésképpen. Amikor a hátamhoz ért levette a bugyit és úgy térdelt/guggolt elém, hogy kinyomkodja a csomó csomót a nyakamnál, addig én nézelődtem ide-oda, de tapi itt még nem volt. Majd később :P
    De egyre előrébb nyújtózkodott előttem, ahogy lejjebb ért a hátamnál, és szépen átvezetve fordultunk a következő részbe.
  • Levezetés:

    Itt annyi minden történt és olyan gyorsan, hogy biztos kihagyok pár dolgot, és nem is minden időrendben lesz lehet (najó, tuti).

    Szóval Noncsi csúszkálni kezdett a hátamon, csak most fordítottan az eddigiekhez képest, a tükörben néztem a punciját és élveztem, ahogy a mellei siklanak a hátamon és a fenekemen. Megfordult velem egy irányba, "rendes" csúszka vette kezdetét, az arca egyre közelebb került, éreztem puszijait az arcomon, hallottam minden lélegzetvételét, és hogy kérte, hogy forduljak meg.
    Rámfolyatta az olajat végig, finoman simogatta a farkam, én pedig kezem ügyébe vettem a melleit és a combját. Rámszállt és egy kisebb csúszkába kezdett, markolgattam a fenekét és simiztem a hátát, magamhoz öleltem, ő a farkam ingerelte lassú, érzéki csipőmozgásával, aminek meg is lett az eredménye, azaz elég merev lettem a folytatáshoz.
    Gumit vett elő, felrakta, elhelyezkedett rajtam lovagló pózban. Én a melleivel játszottam, és a farkamat megfogva dörzsölte a puncijához, egyre nagyobb beleéléssel, hogy minden alkalommal azt hittem, hogy mindjárt bekerül, de természetesen ez "csak" masszázs :) Eztán a bal oldalamon helyezkedett el térdelve, és egy kis kézi rávezetés után nekilátott a franciának. Nekem még gumiban sosem csinálták, első alkalom, de azt hittem rosszabb lesz. Noncsi szétnyitotta a lábait, felkínálva a lehetőséget a puncisimire, miközben ő tevékenykedett rajtam, se nem túl gyorsan, se nem túl lassan, egy kis kézi rásegítéssel. A gumi egyre feljebb került, aztán levette (észre sem vettem mikor), és kézzel folytatta tovább.

    Változatosan csinálta, két kézzel-egy kézzel, különféle módokon, bár én mástól tudok elmenni, de mint kiderült tudta ő, de oly' rég találkoztunk, hogy nem akarta, hogy hamar elmenjek :') Nem is mentem el hamar, inkább újabb csúszkába kezdett, hasonlóan az elsőhöz, hogy a csípőjével mozogva húzott fel megint. Számba vettem, csókoltam a cicijét, simogattam a fenekét, meg a melleit is egy jó darabig, csókolgattam ahol értem, és ő is az arcomat és a nyakamat. Leszállt rólam, most a jobb oldalon helyezkedett el, újabb kézimunka, mellsimi, meg is kérdezte, hogy szeretem-e őket; mondtam, hogy nagyon. Mint kiderült, ők is engem :P Dolgozott rajtam, a tükörben is figyeltem a látványt, ahogy ez a csodás lány csinálja nekem; ez külön élmény.

    Csókocskák ide-oda egymáson, de még mindig nem mentem el, viszont ahogy haladtunk az időben úgy lettek egyre gyorsabbak az események. Tehát újból rámsimult és gyorsan, szenvedélyesen mozgatta a csípőjét, punciját a farkamon hosszabb ideig, halk nyögések és lihegés kiséretében, miközben én magamhoz öleltem őt. Aztán összezárta a lábait, közé került a farkam, és finom, de mégis szenvedélyes mozgással "verte" vele, kezemben a feneke, de itt már én is mozogtam, "dugtam" a combjait, annyira izgató volt; hát ilyet sem éltem át sehol :) Abbahagyta lassan, a bal oldalamra került, újból szétnyitva a combjait; megfogta a kezem és határozottan a puncijára helyezte, miközben a kezével dolgozott rajtam. Tudta, hogy nehezen tudok mindig elmenni, de direkt húzta az időt a kivégzésig, amíg a kedvenc módszerem szerint kezdte csinálni. Mikor úgy éreztem, hogy vége, felültem mellé és úgy értem célt, hát nem mondom, jól esett már tőle/vele így elmenni. Igazából minden hiányzott már :)

    Puszik, meg egy kis tapi, aztán letörölgetett. Nagyon a hatása alatt voltam még az eseményeknek, azt sem tudtam hol áll a fejem. Dumcsiztunk, kérdezte, hogy kérek-e teát, igent mondtam, ő egy kicsit kiment lefürödni, utána én következtem. Beszélgettünk még ezek után nem keveset, míg megiszogattuk szépen lassan a teát.
    Az ajtóban ölelés, puszik, bókok, és megígértem, hogy röpke fél év múlva már itt is vagyok megint... Nah, azért remélem nem kell megint annyit várni :)
  • Elszámolás:

    Hát ezek után mi mást tudnék érezni, minthogy mindent megért. Időnézegetés semennyi nincs, sőt, sőt...
  • Összkép:

    Tökéletes. 3x-os Istennő, mégsem tudok egyet sem adni neki. Méltatlan az a besorolás amiket adni tudok... És sajnálom, hogy a mostaniban sem tudok mindent pontosan és sorrendben leírni, mert annyira sok dolog történt (szerencsére.)
    Csak azoknak ajánlom, akik képesek kultúráltan, intelligensen viselkedni, nem követelőznek, hanem megértik, hogy azt tudja Noncsi adni, amit mond, nem többet vagy kevesebbet.. De ha jófej vagy, mindent megad, amit csak tud.
    Bűbájos, kedves, gyönyörű és ha megvan az összhang olyan beleéléssel csinálja, mintha a barátnőd lenne. Mindemellett okos, jó beszélgetni vele, jól masszíroz, és a kedvedben jár, amíg ott vagy.
    Csodás vagy Noncsim, imádlak :)
Happy Massage