• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    DRÁGA NO-KECMECEM!!!

    Először is szeretném megköszönni ezt a csodás beszit! Tudod, hogy imádom az írásaidat, elképesztő humorod van és tökéletesen írod le az eseményeket! Persze azokat imádom a legjobban, amiket rólam írsz :))))

    Nagyon nevettem a parkolással kapcsolatos hihetetlen pontos leírásodon, te mindenre odafigyelsz! :))
    Köszönöm ezt neked a leendő vendégeim nevében is:))

    Te vagy az egyik legkedvencebb vendégem, mindig nagyon örülök a jelentkezésednek, naná, hogy könnyen elérsz! Azért nehogy azt hidd, hogy húslevest is mindenki kap, akit szeretek :D

    Örülök, hogy meg tudtad fejteni a franciatechnikámat (félig-meddig) elsőként, ezért kapsz tőlem egy csillagos ötöst:)))
    Ez a híres Wanda Gold technika!:))

    Nagyon örülök annak is, hogy megint nagyon jól érezted magad nálam és persze annak is, hogy örömet okozhattam neked a levesemmel! Sose felejtem el azt a mosolyt az arcodon :)
    Amikor olvastam a beszidet, ugyan így mosolyogtam én is :)))
    Nagy örömet okoztál vele, bánatom kellős közepén. Tudod nem nagyon akartam hazajönni Olaszból, olyan jó volt ott lenni, de egy cseppet se bántam meg hogy visszajöttem ;)))
    Nem kell nekem Olasz !!!
    Minek mikor itthon ilyen meglepetés vár :))))

    Remélem tudod, hogy én is mindig nagyon jól érzem magam veled és szeretettel várlak bármikor, ha erre jársz!
    (Nyugi, nem felejtettem el legközelebb mit kell főznöm, megbeszéltük! :P)

    MILLIÓSZOR CSÓKOLLAK ADDIG IS :*****

    A Te Istennőd,

    Wanda Gold


    Utóirat: Esküszöm mielőtt legközelebb jössz, még reggel kibaszom az összes órát és mindent ami az időt jelzi a kukába, leviszem a szeméttárolóba, hogy elvigye a kukásautó, aztán majd keresheted őket a szeméttelepen!
    Sok szerencsét hozzá :))) IMÁDLAK :))

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés Wadával működik mindenhogy, telefon, VTR, személyes üzenet.
    A mostani személyes üzenetben történt, mikor megbeszéltünk mindent VTR-en megerősítettem.
    Reggeli SMS-t már nem merek neki küldeni, mert egyet elrontottam egy előző találkánknál, sajnos nem neki küldtem. Az előző randinknál volt egy speciális kérésem, ami akkor még nem szerepelt az adatlapján. Gondoltam most is olyat kérek.
    Kérésem a következő volt: Wanda főzzél már nekem légyszíves egy jó húslevest, házilag gyúrt tésztával. Nagyon megenném és én olyat nem tudok főzni.
  • Megközelítés:

    A megközelítésről több tapasztalatom van.
    Az első alkalommal autóval mentem, GPS-el, a parkolás ingyenes volt.
    Most is autóval mentem, már GPS nélkül, a parkolás így is ingyenes volt.
    Voltam már busszal és villamossal is, itt a parkolás nem releváns.
    Taxival is kellett már mennem, itt éppen csak ki lettem rakva, így nem volt probléma a parkolás.
    Bicikli tároló nincs, így ezzel problémás a parkolás! Gyanítom Wandust rá lehet beszélni, hogy fel lehessen vinni a lakásba. Ezügyben, rám nem szabad hivatkozni! :-)
    Visszajáró vendég vagyok Tündérkénknél, rontottam már emeletet, egy életre megjegyeztem melyik szintre kell menni.
    Most a kapu előtt hívtam, rögtön megkaptam minden infót. Tudtam minden infót, valójában csak a kapukódra volt szükségem. Közölte, ha felértem menjek be nyugodtan. Na persze, hol a nyitott ajtó? ellenőrzöm az emeletet, jó helyen vagyok. Biztos ami biztos inkább telefonon jelzem, hogy itt vagyok és már nyílik is az ajtó.
  • Helyszín:

    Nekem ezen a helyszínen három dolog fontos. Kezdem a legfontosabbal, a villogó zuhanyrózsa! (imádom)
    Fontos még a nem nyikorgó franciaágy, és a ragyogó tisztaság.
    A többit csak miattatok írom. Többszöri látogatás már nem nehéz.
    Két szobás lakás, konyha egybe nyílik az előszobával és a nappalival. A fürdőben kád, szájvíz és eldobható pohárkák és persze az én szívem csücske, ami villog.:-) Mikor tusolás közben a tusfürdőket számoltam a fürdőben, Wandus besétált hozzám egy csókra, így csak annyit írok, sok tusfürdő. Van zuhanyfüggöny ezt elfelejtettem használni és a jó benyomás miatt feltöröltem a kipancsolt vizet. Angyalkánk erről nem tudott, ezért írtam most, hogy biztosan megtudja, milyen figyelmes fickó vagyok! :-)
    Szobában: Szobainas, komód, vörös fal, ami adja a hangulatot a romantikához, és egy néma masszív franciaágy. Wandus aktivitása miatt, a masszív ágy az szükséges!
  • Lány külseje:

    A vendéglátóm most, bugyi és melltartóban fogadott, ez nála erős túlöltözöttségnek számít. Ő a teltebb idomú hölgyekhez tartozik, hatalmas keblekkel, gömbölyű fenékkel, barna szem, fekete haj, és az egyedi üdvözlő mosoly. Ezzel a mosollyal és a csillogó szemeivel úgy tud rám felnézni, (a fel csak azt jelenti, hogy magasabb vagyok) már azonnal dönteném is az ágyba. Türelem, meg lesz az is. :-)
  • Action:

    Egyedül tusoltam, gyorsan kapkodósan. (itt volt a csókért való besétálás)
    Már álló helyzetben csókolóztunk, ekkor a főszereplő is úgy gondolta, ha már mi állunk akkor ő is csatlakozik hozzánk, ezzel tisztelve meg a jelenetet. A csókok pazarul vegyesek voltak, nyelvesek, nem nyelvesek, ajakbekapósak. Kézzel tartottam a fejét és húztam magamra a puha szájacskáját. Erre semmi szükség nem volt, de így azt hihettem én irányítok. :-)
    Ágyba döntöttem volna de inkább óvatosan befektettem, én rádőlők és a combjain dörzsölődök kecmeckével és nagyon érzem , hogy azonnal bizonyítani szeretné, NO-KECMEC, hiszek neki de erre még várnia kell. Csókok töménytelen menyiségben!
    Simogatom, gyúrom mindenhol, leginkább a fenék, keblek, combok voltak számomra kívánatosak.
    Hanyatt dönt az én kedvesem, rögtön szájjal támadja a répát. Itt nálam megállt az idő!
    Ezt már olyan sokan akartuk leírni, de mind elvéreztünk!
    Teszek egy újabb próbát. Mikor Wandus csinálja, az brutális! Elkap és vadul szájába vesz.
    Csinálja gyorsan, lassan, torkosan, erős szívással. A feje nem csak le föl jár hanem jobbra balra is forog.
    A nyelvével közben köröz a makkodon, néha erősen, néha lágyan és van amikor csak úgy rápöcköl a nyelvével.

    Gumit kérek és kapok. Felülről kezdjük (én vagyok felül) Wandus iszonyat aktív, én is az vagyok egy ideig. Hol ő tolja magát a szerszámra, hol én dugom és gyakran együtt mozgunk, néha vadul, néha lágyan szeretgetősen. Néha ő húzza oda a fejem egy vad csókolódzásra, néha én csókolom nagy élvezettel. Pózcsere, kedvesünk van most felül és lovagol.
    Lovaglás közben tartom az arcát a két tenyerem között és nézem ahogy cseppet sem halkansóhajtozva, sőt hangos nyögdécselések között "szeretjük" egymást.
    A finishez közeledve már emelgetem a fenekét és a másik kezemmel gyúrom a ciciknek nem nevezhető nagy kebleit. Durranáskor magamra húztam a buksiját és hevesen csókoltam, ő nagy hévvel viszonozza.
    Hagyott még odabent élvezkedni de aztán mellém feküdt. Gumit lehúzza és ekkor jutott az eszembe vittem magammal saját gumit. (ezt a márkát egy becses kolléga ajánlotta, köszi L! Erről a próbáról lemaradtam. Te már úgy is tudod, nálam baki, baki hátán nem ritka)

    Mikor már teljesen összeszedtem magam, kiinvitált a nappaliba és kínált sokféle innivalót. Én a mentes vizet szeretem, azt kértem. Kínált még energiaitallal, azt is kértem.
    A sarokülőn igen sokat simogatom a kedvesünket és kortyolgatok. Nagyon kellemes beszélgetésnek éreztem, tartalmasnak, élménydúsnak. Itt más nem történt.

    Vissza szobába!
    Rögtön hanyatt vágtam magam, és jöhet a Wandusféle tökélyre fejlesztett
    szájjal történő kényeztetés. (ilyet még máshol nem tapasztaltam)
    Neki futok ám még egyszer, hátha egyszer sikerül leírni miért különleges!
    Tojásnyalogatás és szopogatás után Wanda Gold bekapja a cerkát.
    Én kifeszülök, azért néha rámozgok. Még mikor torokban vagy ráforgat a fejével, jó hosszan bent tart és a golyókat nyelvel ingerli. Néha lágy, néha erős nyelvjáték szájpadlást súrolva, fogak elkerülve, erős szívás, nyelvvel erős ingerlés, tojások alaposan és óvatosan kézzel masszírozva, lelkes vad bólogatás és egy nagy durranás a szájba!
    Minden örömcsepp eltűnik a szájából mert nyelt egyet, így rögtön lehet csókolódzni.
    Éltem vele, nem szégyenlősen, jól kiélvezve.
    Ezután kiterülök, mint egy szügyön lőtt albatrosz!
    Hallom, hogy kedvesünk beszél hozzám de a szavait nem tudom értelmezni. Kicsi türelmet kérek amíg észhez térek, jó ideig eltartott amíg a szavai értelmet nyernek a fejemben és tudok reagálni a mondandójára, ami abban merült ki, hogy elkapom és csókolom a kis csacsogós száját, olyan igazi szaftos csókokkal.
    Most már tényleg tudok beszélgetni. :-)
    Mikor harmadszor kap rajta, hogy megint az óráját néztem, odasétál és lefordítja, hogy ne lássam. :-)
    Közli velem, értsem már meg, neki nem percre megy a programja és nem leszek kirakva.
    Volt még időm bőven mert kétórás programot kértem, ezért kiülünk megint a nappaliba és beszélgetünk sok, sok simogatással. Képeket mutat a telefonján, ahol én rögtön csekkolom az időt és ez után nézem a képeket. :-)
    Tusolás, egy általam még nem használt tusfürdővel, öltözés és itt szokott jönni a távozás.

    Volt egy kérésem, az elején én sem gondoltam komolyan!
    Húsleves, házilag gyúrt tésztával, hát tessék megkaptam!
    Az ízlésesen megterített asztalhoz ültetett, és feltálalta a húsos karajcsontból készült szépen gyöngyöző húslevest, házilag készített tésztával, és a bőségesen húsos csonttal, külön tálalva, ami az érkezésemkor lett kész.
    Nagyon finom volt, olyan igazi anyukás féle! A zöldség nem elfőzve, még harapható, roppanós.
    A tészta tette fel rá a koronát! Tényleg házilag készítve és pont eltalálva az "aldante" keménységet.
    Angyalkánk beszél hozzám de én megint nem értem amit mond, mert most az ízek orgiája veszi el az eszem. Evés közben kapok ám több puszit is.
    Szerettem volna még ledőlni egy órácskát, Wandussal a karjaim között, mivel van némi bőr az én képemen is ezt már nem kérhettem. :-)
    Még itthonra is csomagolt nekem levest. (ahogy hazaértem meg is ettem)
    Eljött a búcsúzás ideje, hosszan búcsúztam és nem győztem köszönni a kapott élményeket.
    Megölelgettem, megcsókolgattam és csillogó szemekkel távoztam.
  • Elszámolás:

    Van bővebb infója, kicsit az átlag alatt a rózsaszálak száma.
    Végén helyeztem egy látható helyre.
    A nem mindennapi élmények miatt, tisztességgel megtoldva.
    Volt időtúllépésem is, ezt már csak távozás után tudtam meg mert az óra le lett fordítva, hogy ne láthassam. :-)
  • Összkép:

    Wanda az Wanda! Volt már több kérésem felé és a bakancslistán is pipált legalább kettőt!
    Gyanakszom könnyen osztjuk az istennős kategóriát, hát ez most nem olyan, nem lesz a jövőhéten másnak adva!
    Első alkalommal felakadt a szemem olyan szaxit kaptam! (ezt most is kapom csak már figyelek a szememre)
    Nála vesztettem el a popsi szüzességem! (nem én lettem popsiba dugva) :-)
    Szervezett nekem olyan randit, ahol egy kétlányos felállásnál én voltam az első pasi! (ez a program azóta elérhető, de már többedik pasiként)
    Visszamegyek? A leveses edénykéje nálam van, így jó okom van visszamenni! :-)
    A helyszínnél nem említettem a nappaliban lévő kanapét, Hmm...
    Lehet, hogy legközelebb ez lesz számomra a negyedik fontos tárgy. :-)
Happy Massage