• Niki_és_Bunny

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül egyeztettem Bunnyval egy hármas randit és SMS-ben fixáltuk le a helyszínt. A ház előtt kellett csak telefonálnom.
  • Megközelítés:

    A kelenföldi vasútállomás közelében van Bunny és Niki kuckója, amúgy vonat mellett busz és villamos, valamint Volán is található. A parkolás jó, mert mindig találni szabad helyet.
  • Helyszín:

    Niki kuckójában voltunk, ami egy picit átalakult mert, kicsit átrendezte a szobát. Az ágy és a kanapé helyet cserélt. Ezenkívül minden a korábbiakkal megegyezik. A fürdőben a kabin még nem fullos, de a többi kellék rendbe van.
  • Lány külseje:

    Bunny és Niki. Két igazán belevaló lány. Helyes arc mellett méretes cicikkel rendelkeznek, Bunnynak egy picit igazítani kellett, míg Nikinek nem. Lapos has és feszes popsi, valamint kecses lábak teszik őket igazi nagybetűs NŐ-vé. Niki cicikben, Bunny pedig popsiban van nagyobb mérettel ellátva. Sokan leírták már őket. Niki egy fekete tóban fogadott!; csak ez az egy textil takarta a testét, míg Bunny egy tűzpiros szexi darabban, amit először viselt elmondása szerint. Meg is jegyezte, hogy nekem vette fel elsőnek.
  • Action:

    Megérkezése után csevegtünk egy keveset és elkezdtem vetkőzni. Itt megjegyezném Nikinek, hogy a közös fürdés nála még mindig alap és vállalhatná ha már így van az adatlapján. Ő erre azt mondta, hogy a zuhanykabin állapota miatt ez nem kivitelezhető. Belenyugodtam és elvonultam tusolni. Visszatértemkor az ágy mellé álltam és elkezdtünk csókolózni. Később letértek a velem egykoúhoz és elkezdték felváltva kényeztetni. Helycsere jött és Nikiről lekerült a textil én pedig elterültem az ágyon. Niki a szám fölé térdelt; Bunny intenzíven mélytorkozott. Niki punciját nyalogattam, utána csere és Bunnyt is megszabadítottam a felesleges textiltől. Bunny hanyattfeküdt én a lába közé hajtottam a fejem és kicsit oldalfrkvésbe helyeztem, hogy Niki folytassa a franciát. Ez nem tartott sokáig, mert Bunny többet akart és Niki gumit varázsolt rám. Bunnyval kezdődött menet missziben és én Niki száját és melleit csókoltam valamint simogattam. Póz váltás után Niki nyeregbe pattant míg Bunny a zacsikat nyalogatta. Niki intenzív lovasleckéje arra késztette Bunnyt, hogy cserét kérjen, ezért Nikivel fordultam a korábbi ágyról leesés nélkül és áttértem Bunnyra Nyuszi-pózban. Niki simogatást és falhoz szögezést kapott intenzív csikizések mellett. Később Nikit Bunny fölé tereltem így háromszögbe kerültünk. Gumi le és Bunnyval akartam egy fejlógatós kényszerfranciát, de ez nem igazán jött össze Niki ágya miatt. A kényszerfranciát eme pózára nem alkalmas. Végső pozícióként Niki és Bunny az ágyon térdelt én eléjük álltam és franciás játékkal a ciciken befejezve ért véget a menet. Apró törlés és pihenés után Niki testét cirógattam majd egy újabb csevegés mellett öltözni kezdtem, ahogy Bunny is, mert neki fontos elintéznivalója volt. Itt át adtam csokrot és megcsodáltam Bunnyt köznapi ruhában is. Nikivel még romantikáztunk egy keveset és búcsúcsókokat váltottunk végül tipli.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt a végén rendeztük egy kis csavarral, amit Niki és Bunny egymás között lerendezett.
  • Összkép:

    Rendkívül fenomenális élményt kaptam tőlük. Régen volt már ilyen hármasban részem ahol minden klappolt és a többi része is úgy alakult, hogy ne legyen rá egy rossz szavam se.
Happy Massage