• Lia

  • Beküldte:
  • Lia reagálása

    Kedvesem! Köszönöm a beszámolód! Nagyon- nagyon jól éreztem veled magam én is! Ki kell próbálnunk a többi olajat is... úgyhogy remélem hamarosan látlak! Pusziii

  • Egyeztetés:

    Elsőre nem értem el. Írtam neki hát egy sms-t, amelyben megkértem, jelezze ha hívhatom. Így is történt. Kedvesen elbeszélgettünk és némi információ csere után megbeszéltük a randi időpontját.
  • Megközelítés:

    Pragmatikusan a környéken keresgéltem, nekem 8 és fél perc sétába került. Tömegközlekedési gócpont a közelben, villamospálya fut a társasház előtti úton. Parkolási lehetőségeket nem vizsgáltam.
  • Helyszín:

    Egy több szobás bérlakás ahol többen is tevékenykednek, de az óvatos diszkréciót magasan űzik, gyakorlatilag fel sem tűnik. Kabinos zuhany, tiszta törcsik, amennyit akarsz :). Szájvíz, tusfürdő, minden q rendelkezésre áll. Aznapra a legkisebb szoba maradt nekünk, egy matraccal. Ruha inas, komód, nekem tökéletes volt. Tükörből nézheted a finom formákat, de né szaladjunk előre :)
  • Lány külseje:

    Lia pont olyan mint képéken, vannak tetoválásai, ígényes munkák, jelentéssél. Az arca nagyon szép és helyes. Tekintete is mosolyog. Gyönyörű vonalakkal rendelkezik. Engem elkápráztatott. Szép fehérneműben fogadott rajta egy átlátszó finom kis köntös. Nagyon tetszett az összkép. Nagyon kívántam
  • Erotikus masszázs:

    Lia külseje nem lenne elég, párosul hozzá humoros kedves természete amitől még szebb. Mindent meg tudtunk beszélni. Olyan gördülékenyen mentek a párbeszédek. Oda se kellett figyelnem mit mondok :) Magamat helyeztem az együttlét középpontjában. Első alkalommal találkoztunk így inkább egy ismerkedős alapprogramot beszéltünk meg, a kölcsönösséget egy ígéretés jövő képébe helyeztük. A masszázs amit kaptam nagyon jól esett. Kemény heteken voltam túl, érintésre, kedvességre vágytam és meg is kaptam finom kezeitől. Nem figyeltem mennyire professzionális, csak élveztem és annyit beszéltünk, hogy fel sem tűnt már 40 percnél járunk...
  • Levezetés:

    Megfogtuk az időt, fordulhattam hanyatt. Először egy kicsit kézzel kaptam egy kis keringést javító érintéseket. Majd kezdődött egy nagyon finom, nem túl lágy nem túl gyors francia. Meg se kellett szólalnom annyira erre a stílusra vágytam. Kiélveztem minden pillanatát. Végül kézzel repített fel, magamon éreztem a gyönyör cseppjeit amit letörölgetett finoman. Még egy zuhany, és boldogan távoztam.
  • Elszámolás:

    Nem vagyok annyira otthon az átlagban. Nekem megérte. És csak alap egy órát voltam. Vajon még milyen lehetőségek rejlenek benne?
  • Összkép:

    Talán most távoztam úgy először hogy nagyon maradtam még volna. Ha mást nem beszélgetni egy kávé mellett, vagy netán viszonozni a masszázst. Legközelebb talán.
Happy Massage