• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam telefonon és levélben is egyeztettünk. Zökkenőmentesen ment, gyorsan korrektül válaszol és tájékoztat.
  • Megközelítés:

    Családi házas övezet. Én kocsival mentem, könnyen odataláltam, a cím egyértelmű volt, találtam parkolót ami ingyenes azon a környéken. Tömegközlekedésről nincsen infóm.
  • Helyszín:

    Társasház felső nem túl magas emeletén amit gyalog lehet megközelíteni. A lakás a célnak megfelel, a fürdő régies de tiszta, van több tusfürdő meg szájvíz is. Ami nekem annyira nem tetszett az a szájvízhez adott kopottas műanyag pohár, így inkább magasról becsorgattam a számba. A szoba kicsi de kényelmes.
  • Lány külseje:

    A képeken Ő van, A korát az adatlapon lefelé kerekítette (a sztorizásbam mondta a valósat). Az arca a képeken nem látszik, nekem annyira nem jön be de nem csúnya, fekete bugyi melltartó kombó volt rajta. A fenek nagyon szép formás, a dereka karcsú, cici a képeken is látszik, mindenki eldönti, hogy tetszik e neki :) A legszebb testrésze számomra a hasa. Szép lapos szexszi formás köldökkel. A punci, hónalj, szerintem hetek óta nem volt szőrtelenítve, ami miatt a kölcsönösséget nem is erőltettem.
  • Action:

    Megérkeztem, váltottunk néhány szót megkérdezte mit szeretnék, majd elkísért fürdeni. Végig ott maradt sztorizott, ami nekem szimpi volt és emiatt tényleg abszolút barátnő benyomást keltett. Megtörölköztem a derekamra csavartam a törölközőt, amit azonnal le is vett mondán, hogy erre nem lesz szükség.
    Először állva csókolóztunk, markolásztam a fenekét, derekát, finom selymes a bőre. Hamar harcra kész állapotba kerültem, és már elém is térdelt franciázni. Jó mélyen letolta, kérdezte, hogy akarom e dugni a száját hát persze... Hanyatt feküdt lelógatta a fejét én meg toltam neki. Tényleg torokra megy. Eléggé erősen kellett nyomnom de lekerült. Mindeközben a ciciket simogattam Ő pedig látszólag élvezte a dolgot ...és ujjaztam is. Szívem szereint alaposan kinyaltam volna, de a borostás muffot kerülöm ebből a szempontból. Lehet neki adagolni rendesen, sőt amikor már azt hittem durva vagyok, méyltorok témában, kivett a szájából a szerszámom és mondta, hogy nem kell félteni, toljam neki rendesen. :) ....nem vagyok az az erőszakos fajta, így nem volt egyszerű rávennem magam. Ezután az ágyra térdelt én meg a sarkamra ültem és úgy is szopott egy darabig. Nagyon ügyes a témában. Golyók gát sem marad szárazon. Gumit kértem, hátulról alaposan megdugtam. Közben kérte, hogy dugjam még, még, és dicsérte, hogy szereti amikor így jól megdugják. Az franciás előzmények és szexi popó látvány meg a vad szex hamar a csúcsra juttatott.
    Hanyatt vágtam magam kicsit levegőért kapkodva, Ő mellém feküdt és folytattuk a csevegést. eközben kiderült, hogy szívesen csinál prosztata masszázst is, amire azonnal lecsaptam és kértem. Kb. 10 perc csevegés pihenő után már ismét a szájában voltam. Hanyatt fekve próbált életet lehelni a kicsiÉnbe, ami meglepő módon a proffesszionális technikának köszönhetően gyorsan sikerült is. Ismét kaptak a herék és a gát bőséges nyálat, majd gumi az ujjra és megkezdte a prosztata masszázst. Annyira finoman és ügyesen csinálta, hogy nem is éreztem amikor belém hatolt, csak hogy már a prosztatát nyomkodja. A legjobb technika amivel találkoztam, kimondottan ott nyomkodta ahol kell, ami nagyon jó érzés volt, és nem azt kaptam mint több más helyen amit ujjazásnak nevezném, mert sok köze nincsen a prosztata masszázshoz, szóval brutál jó volt, plusz a francia is amit közben csinált. Mivel ez már a második menet volt, nem voltam gyors, menet közben az ujja is elzsibbadt így hát, gumit kértem, de ha ez lett volna az első menetben hatalmasat élveztem volna az tuti. Nyeregbe pattant és ütemesen lovagolni kezdett. Ekkor láttam meg igazán a legszebb részét a hasát, amiben gyönyörködtem és már a csúcson is találtam magam. Gumi a papírtörlőbe, majd pár perc feléledés és már mentem is tusolni, majd a dolgomra.
  • Elszámolás:

    Előre adtam, a megbeszélt mennyiségű rózsaszárat, ami a helyet és a külsőt figyelembe véve soknak tűnt, de amit kaptam szex terén az fergeteges volt és jócskán megérte.
  • Összkép:

    Vannak negatívumok, de összességében jól éreztem magam, megkaptam amiért jöttem, sőt többet is.
Happy Massage