• Honey

  • Beküldte:
  • Honey reagálása

    Kedves cranberry2! :)

    Màr vártam az idei "íromànyodat"! :) Kíváncsi voltam a véleményedre, hisz évente csak egyszer talàlkozunk! :)

    Köszönöm a rövid, tömör és lényegre törő beszidet és a sok pozitív jelzőt! Igazàn örülök, hogy ismét jól ezted magad! :)

    Millió, édes csókjaimat küldöm a következő találkáig! :)

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon váltottunk pár szót, mint mindig, majd aztán a megbeszélt napon még pontosítottunk.
  • Megközelítés:

    Mivel utálok keringeni a belvárosban és arra pazarolni az idömet, hogy parkolóhelyet találjak, így mindig taxival megyek. Itt viszont kellemesen csalódtam, mert a ház elött, ill. egy utcával arrébb volt egy csomó szabad hely.
  • Helyszín:

    Új kecóba költözött, legutóbb /közel egy éve/ még a II. kerületben voltam nála. Ez a lakás tágasabb, van egy-két extra cucc is, viszont nekem valamiért talán az elöbbi lakás jobban tetszett. Semmi gond nincs ezzel ah új hellyel sem, söt..., de nekem az elözö jobban bejött. De ez nyilván szubjektív dolog. Mindent összevetve luxuckecó, tágas, jól felszerelt, tip-top... Minöségi.
  • Lány külseje:

    Mint mindig, vadítóan szexi, kértem, hogy egy kis fekete rucit viseljen érkezésemkor fehérnemü nélkül, amit teljesített is. Amikor elötted illeg-billeg és látod azt a harapnivalóan csodás segget, megörülsz a látványtól... ;)
  • Erotikus masszázs:

    Nem elöször voltam nála, viszont arra emlékszem, hogy elsö alkalommal még az I. kerületi lakásában csúszka masszázzsal indítottunk, amit kiválóan csinált. Ezt most nem kértem, mert Ö tudja, hogy miért is látogatom meg, ezért a masszázs helyett egy kis szenvedélyes, de mindemellett gyengéd csókolózással indítottunk, s közben simogattuk egymást. Picit a melleit és természetesen a punci sem maradt ki. Honey tudja, hogy mit szeretek és egy szónak is száz a vége, nem a masszázs technikája miatt szoktam ellátogatni hozzá, bár ahogy már mondtam, abban sem rossz...
  • Levezetés:

    Hogy a fentiekben leírtakat folytassam, a simi és csókolózás után elindultam lefelé, mert azzal az eltökélt szándékkal érkeztem hozzá, hogy ki szeretném nyalni a húsos punciját. Nyilván nem sokat gondolkodtam és neki estem a kis nyalókámnak, melyet imádok. Mivel az ujjakat is szabad használni, ezért egy idö után azokat is bevetettem és lefetyeltem, ujjaztam, mellét simogattam közben. Természetesen Ö sem volt rest és egyszercsak felém kerekedett és puncijával elkezdett fel-le mozogni a farkamon, masszírozva ezzel a kis barátomat. Ezt a fajta kényeztetst kifejezettem imádom, mert kegyetlen erotikus és azt az érzést kelti, higy majdnem felnyársalod, de nem lehet, ezért csak játszik veled, viszont elsülsz, ha nem vigyázol... ;).
    Sokat játszottunk és kényeztettük egymást és a vége egy kemény szopás lett, melynek végén hatalmasat élveztem az ajkai és kezei között.
  • Elszámolás:

    Semmi extrát nem igényeltem, mert nincs erre szükség. Ö saját maga egy extra kategória egyébként ;). A szó jó értelmében természetesen...
  • Összkép:

    Korrekt, minöségi szolgáltatás, viszont egy kicsit átlag felletti. Viszont nem kedvetlen hozzáállást és egy lerobbant kecót kapsz cserébe, hanem egy profi, mindent kielégítö szolgáltatást egy luxuskörnyezetben. Nekem pl. ez is fontos...
Happy Massage