• Honey

  • Beküldte:
  • Honey reagálása

    Kedves nyelvész85! :)

    Igazàn meglepődtem, hogy kaptam Tőled egy ilyen fantasztikus beszit, ràadàsul ilyen megtisztelő ranggal! :)
    Szívből örülök, hogy ennyire jól érezted Magad! :)

    A neved pedig abszolút egyértelműsítette szàmomra, hogy a talàlkozónk soràn kölcsönösségre is sor kerül (amit nem is bàntam meg ;) ), de ezt màr beszélgetésünk soràn említettem! :)

    Remélem lesz még alkalmunk talàlkozni és a masszàzs részt is megtapasztalhatod! :)

    További kellemes napot kívànok s millió édes csókjaimat küldöm! :)

  • Egyeztetés:

    Már jó ideje szemeztem Honey képeivel. Írtam neki itt az oldalon, amire kb 1 óra múlva válaszolt, majd összeklikkoltam egy VTR egyeztetést. Mivel a bővebb infó elég részletes, nem volt szükség plusz információra a címen kívül, amit a VTR-en keresztül megkaptam.
  • Megközelítés:

    A térképen egész pontos a hely megadása. Belváros, így nem jelenthet gondot a célba érkezés.
  • Helyszín:

    Nagy belmagasságú lakás, modernen berendezve. Az ágy nagy, és kényelmes, zuhanyzó tágas, simán beférne 4 ember is :D (de lehet, hogy még 6 is)
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel. Tökéletes alak, formás fenék, szilikon mell, de teljesen arányos a testalkatához. Ami a képeken nem látszik, az a bájos arc, és a kedvesség.
  • Erotikus masszázs:

    ŐŐŐ, ez a rész teljesen kimaradt, valahogy így alakult. Az elején beszélgettünk ráhangolódásképp, majd elnyalakodtuk az időt :D .............................................
  • Levezetés:

    A randi elején beszélgettünk hétköznapi dolgokról. Majd zuhanyzás után egyből belecsaptunk a közepébe. Ő hasra feküdt, és miközben a fenekét és a hátát simogattam, elkezdtünk csókolózni. Első kettő még visszafogott volt, de aztán nagy meglepetésemre hol vad, hol érzéki csókváltás következett. Ilyen élményben, még barátnőmmel sem volt soha. Nem lehet szavakban átadni, át kell élni. Idő közben megszabadultunk a melltartótól, szóval a mellekkel is foglalkoztam egy csöppet :), majd még lejjebb vándoroltam. Miután a bugyitól is megszabadultunk látni lehetett rajta, hogy már alig várja, hogy belekezdjek. Nagyon csalogató látvány volt, ahogy széttette a lábát, de én még húztam az időt, és pár puszit helyeztem el a combok beslő felén, majd elkezdtem a csiklóval foglalkozni. Hébe-hóba volt, hogy a nyelvemmel dugtam, máskor a csiklót szopogattam, ő pedig hol jújgatott, hol sóhajtozott, hol igen igenezett. Talán többször is sikerült a csúcsra juttatni, remélem annyira élvezte Ő is, mint amennyire én :D. Kb 30 perci nyalakodás után cseréltünk, és én kerültem hátamra. Folytatódott a forró csókváltás, majd elkezdett franciázni. nagyon jól csinálta, így pár perc után szünetért könyörögtem, ekkor visszavett a tempóból, és rámfeküdt. További csókok közben, hol a hasával imitált aktust, hol kézzel a farkamat a puncijához ütögette, ami nagyon kellemes érzés volt. Így sikerült elég sokáig élvezeti állapotban tartania, majd újra franciázott, és a végén kézzel fejezte be. Hatalmast élveztem. A legjobb masszázs levezetésemben volt részem.
  • Elszámolás:

    A bővebb infó alapján a találkozó végén az éjjeli szekrényre katam a másfél órás összeget.
  • Összkép:

    Életem legjobb csókélménye, már ez önmagában megérte, de ahogy a kölcsönös kényeztetést élvezte, mindenképpen életem legjobb 3 sexélménye közé tenném ezt a randit.
Happy Massage