• Léda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés és a randi lefixálása nem volt egy egyszerű dolog.. Eredendően pár nappal korábbanra terveztem a hölgy meglátogatását, de akkor közbejött neki valami ,nem volt elérhető péntek délután. Nem adtam fel és pár nap múlva sikerült szabaddá tennem magam . Amikor többszöri próbálkozás után végre felvette, megbeszéltük a találkozás helyszínét és időpontját. Pontosan érkeztem. Hívom a ház elől: semmi reakció, még egyszer, akkor felvette. Pár percet kért. Az autóban vártam 10 percet, mire visszahívott, hogy mehetek. Instrukciók alapján könnyű volt a bejutás.
  • Megközelítés:

    Gps pontosan odatalál, parkolás a ház előtt sikerült, de nem tűnik biztonságosnak a környék, úgyhogy végig volt bennem egy kis félsz, hogy valami lesz az autóval, mire visszamegyek. Szerencsére nem lett, viszont megtudtam, hogy van zárt parkoló a közelben. Megérkezéskor még negyed órát várakoztatott az autóban, mert nem készült el. Ez a tény annyira nem dobott fel, de kibekkeltem.
  • Helyszín:

    A ház kívülről és belülről is elég lepukkant , málladozik a vakolat , alig van világítás a lépcsőházban, a körfolyosóra ráférne egy alapos felújítás. Ez a hiányosság csak sötétben jön elő, aki világosban látogat el hozzá, annak ez nem lesz probléma. Maga a lakás megfelelő, olyan benyomásom volt, mintha többen is életvitel szerűen laknának ott, pedig Léda elmondása szerint ez nem így van. A masszázsszoba kicsi, de a célnak megfelelő, az ágy is ok. A fürdőszobával nekem problémám volt , mert nem nagyon tudtam beállítani a víz hőmérsékletét: hol nagyon forró volt, hol meg hideg, de többnyire ez utóbbi, úgyhogy nem is időztem ott többet a minimálisan szükségesnél.
  • Lány külseje:

    Fiatal magas szőke lány nyitott ajtót egy fekete álarcban, ami az első perctől az utolsói rajta is maradt. Engem nem zavart ez a körülmény , viszont nagyon különlegessé , sejtelmessé teszi az egész ottlétet. Tetszett a hosszú combja, viszont tényleg kicsi mellei vannak, akinek fontos a nagyobb méret, annak tudnia kell ezt a tényt mielőtt meglátogatja Lédát.
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon kellemesen erősen maszíroz , a kellő helyeken kellő időt tölt, igazi felfrissülés. A lábfejnél/talpnál kezdi aztán halad felfelé a comb, fenék, derék, hát irányába, mindkét oldalon. Krémet használ, de lehet olajat is kérni, ha valaki azt jobban szereti. Valamikor lekerül róla a melltartó , és az kifejezetten kellemes ahogyan a testével hozzásimul a hátamhoz. Nyakmasszázs is szerepel a programban, az is kifejezetten élvezetes, később érződik igazán az, hogy hasznos is. Fordulás után még masszíroz hanyadt fekve is (combok, karok), jó érzés az is.
  • Levezetés:

    A hanyadt fekve résznél felül ő is a masszázs padra és úgy helyezkedik, hogy a lábaink egymást keresztezik ahogy én fekszem ő meg velem szemben ül. Szépen fokozatosan kezdi simogatni, masszírozni a farkam körüli részt ,majd magát a szerszámot is. Nagyon ügyesen csinálja, kifejezetten erotikus ahogy egyre nő a feszültség. Ez egy viszonylag hosszabb ideig tartó szakasz, majd hirtelen rábukik és nagyon intenzíven kényeztet az ajkaival, mintha egy pornós jelenetben lennénk. Eztvsehogy sem tudtam hova tenni az előzmények fényében, illetve végül kiderült, amikor jeleztem, hogy lassítson ,mert ez valahogy nem illik ide, mire azt válaszolta, hogy mindjárt lejár az idő. És így is végeztem pár másodperc múlva. A kölcsönösség vagy a NFVSZ szóba sem került, esély sem volt rá. Még elmentem fürdeni, öltözés és távoztam.
  • Elszámolás:

    Átlagnál magasabb, előre rendeztük, a telefonos tájékoztatáshoz képest nem változott. Érték arány közepes.
  • Összkép:

    Lédánál tett látogatásom messze nem volt átlagos, sem a körülményeket, sem a kezelést tekintve. Viszont amikor távoztam, nem éreztem azt az elégedettséget, hogy ide szívesen visszajönnék még egyszer, úgyhogy kb ez is fog történni.
Happy Massage