• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en foglaltam több nappal előre. Később még telefonon egyeztettünk. Zökkenőmenetesen haladtak a dolgok.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel közelítettem meg a helyszínt. Kelenföldi pályaudvartól néhány perc sétára található emeletes házig gyalogoltam.
  • Helyszín:

    Telefonon megkaptam a kódot a bejáratnál, majd lifttel fel a legfelső szintre. A diszkréciót lopakodó módban való megközelítéssel letudtuk. Niki megkért, hogy mikor felérek a lifttel, ne kopogjak, mert nyitott ajtóval fogad. Mikor beléptem hozzá halk köszönéssel és két puszival üdvözölt az ajtó záródása előtt.

    A lakás tiszta rendezet szexre kialakított részébe lettem invitálva a bejáratnál hátrahagyott cipőim után. Van tágas ágy a légyotthoz és kanapé a szükségtelen ruhadaraboknak. Ádámkosztümre váltásom után tiszta törölközővel lettem kínálva, majd rövid instrukciót kaptam a zuhanykabin ajtó megfelelő használatához. Tusfürdőből, szájvízből van többféle.
  • Lány külseje:

    Nem ért meglepetés Nikivel kapcsolatban. 2 évvel ezelőtt már voltam nála. Szolizott, ápolt, puha tapintású bőr, mosolygós arc és kék szemek. Lefelé haladva bugyiban és egy a terebélyes melleit épp kitakaró felsőben fogadott, amit egy könnyed kézmozdulattat a hasa irányába tudott húzni (Vagy levette és alatta volt még valami, ez a rész nem tiszta. Arra emlékszem, hogy volt a derekánál egy ruhadarab). Persze csak módjával, mert a tetkó, ami a szeméremdombján van így is látható maradt. Még lejjebb haladva kellemes illatú izgatásra jól reagáló punciba botlott meg az izgága nyelvem.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve csábítóan hívogatva az ágyába csalogatott és huncutul üdvözölt néhány szájra puszival. Nem fogta vissza magát, rögtön átvette a kezdeményezést. Alig kaptam észbe és már a hátamon feküdtem. Niki fölém hajolt és már a nyelvével találtam magam szembe. A csókolózás után a velem egykorú következett. Finoman bekapta a makkom, majd tövéről hegyére átnyálazta az egészet. Mellesleg sem hanyagolta a dolgokat. Csúszkázni kezdett először csak szárazon. De miután a mellei a nagy súlyukkal beakadtak a kéjlécbe az picit kellemetlen volt, ezért olajosra váltottunk később. Félbeszakítottam az olajozás előtt Nikit, mert kedvet kaptam az arcommal egyet még búvárkodni a mellei között. Közben a meredező bimbóit csókoltam és finoman, érzéssel szívogattam őket. Aztán hagytam újra Nikit kibontakozni.

    Olajos cickókkal felfegyverkezve csúszkázott a kéjlécen, közben pedig bekapta a makkom. Elég erőteljes, ugyanakkor mégis kellemes a francia technikája, nem hagyja lankadni a figyelmet egy pillanatra sem. Látszik, hogy gyakorlott felhasználóval akadt dolgom. Már épp cserére készültem, hogy megháláljam az odaadó kényeztetést, de Niki nem akarta félbehagyni csak azért sem. Ám legyen, semmi jónak ne legyek elrontója, maradtunk még ebben a felállásban egy darabig. Csere után lágy csókokkal vezettem rá a kéjbarlangot fogadásomra. A nyelvmunkám hatására egyre hangosabb sóhajokkal jelezte Niki, hogy tetszik neki, amit csinálok, a végén beletolta az arcom a combjai közé. Csere után Niki ismét a szájára vett. Még a zacsit sem hagyta ki a nyalakodásból, ha épp arra kalandozott. Teljes felkeményedés után gumihúzás majd nyeregbe pattant. Szépen meg lettem lovagolva, amit kitörő örömmel fogadtam a végén. Pihenőidőben italt kaptam, majd cseverésztünk. Niki ugyanazt a sziporkázó incselkedő formáját hozta, mint korábban. Belekezdtünk egy második fordulóba is, de nem álltam rá készen, annyira ki lettem facsarva elsőre. Irány a fürdő, öltözés, majd a végén ajándékosztás.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban tájékozódtam. Nem változott a korábbihoz képest az ajándék mértéke.
  • Összkép:

    Megkaptam ismét, amiért hozzá mentem. Azt a Niki féle huncut kötetlen kényeztetést, amire emlékeztem korábbról. Maximálisan elégedett vagyok vele.
Happy Massage