• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Napközben telefonon egyeztettünk a lehetőségekről, és az időpontokról. Sajnos akkor nem láttam még a napot, csak később tudtam visszaszólni, hogy megeggyezzünk az időpontban. Már telefonon is nagyon segítőkész volt.
  • Megközelítés:

    M3 bevezető környéke, egy egyirányú út, csendes családi házas övezetben található. A térkép nem pont oda, de közel mutatja a helyet. A tömegközlekedésről sajnos nem tudok nyilatkozni, de úgy gondolom nem kell félni attól sem...
  • Helyszín:

    Karen egy emeletes családi házban várja a szeretőjét, aki a ház zárt garázsában hagyhatja a járművet, így nincs gond a parkolással. A garázsból egy ajtón átlépve érünk be a házba, ahol Karen várt. A nappaliban frissítővel kínált, majd egy emelettel följebb jutottunk a vendégmarasztaló helységbe.
  • Lány külseje:

    Egyszer már volt szerencsém meglátogatni Karent. Valószínűleg Ő már nem ismert meg, én pedig nem erőltettem a témát... :) Karen nem árul zsákbamacskát, a feltöltött kepeknek teljesen megfelelő, az arca kizárólag a diszkréció miatt van ki takarva. Utcai ruhában találkoztunk. Nagyon kellemes Kiss hölgy :)
  • Action:

    A fürdés után a szobában várt, finoman átölelt, majd megbeszéltük hogy az ágyon kényelmesebb lesz. Nem volt kedvem nagyon kapkodni, így csak hagytam had alakuljanak magától a dolgok.
    Finom simogatás, kis puszilgatás, kellemes ráhangolódás. Felajánlottam neki, hogy kicsit megmasszírozom, aminek nagyon örült, kedvesen fogadta. Természetesen a fehérnemű lekerült, egyre izgalmassabbá vált a történet... felajánlotta, hogy most Ő mutat valamit, majd helyet cseréltünk... sokat nem tétovázva átvezette a simogatást egy kis francia órára. Nagyon kellemesen csinálta, felpumpálta keményre, majd erősen, kézzel-szájjal csinálta. Bár terveztem, hogy védőfelszerelést kérek, és inkább doggy-ba forduljunk, nem tudtam ellenálni a kísértésnek, és beleélveztem a szájába. Finoman levezette, majd a végtermékkel kiment a mosdóba.
    Ez után kaptam egy finom masszázst, kellemesen csinálta nagyon. Finoman jelezte, hogy forduljak hátra, és kérdezte, hogy jöhet-e a második kör... Természetesen ellenkeztem... de hát mit ért a szavam... :) már újra a szájában voltam. A második forduló felvezetése kicsit lassabban sikerült, de nem adta fel és újra teljes méretben pompáztam. Az első fordulóból elmaradt védőfelszerelést kértem, és azt, hogy térdeljen és könyököljön az ágyra. Hátulról toltam be a farkam a már bőven nedves punciba. Nagyon jó érzés volt, és felejthetetlen látvány... erősebb ütemre kapcsoltam, és nem vettem el a lendületet. Hatalmasat élveztem benne. Kicsit oldódott a lüktetés, kihúztam, kis tisztogatások. Picit egymás mellé feküdtünk szusszanni, majd elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    A megbeszélt rózsaszálakat a találkozónk végén adtam át. A leírtak az alapba vannak, extrákat nem vettem igénybe, így azt lehet mondani hogy bpi átlag.
  • Összkép:

    A korábbi találkozónk emlékére kerestem fel újra. Aranyos kedves lány, egy kora délutáni kalandra volt szükségem, Vele tökéletesen abszolváltuk.
Happy Massage