• Bianka

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bianka reagálása

    Kedves Tomcsix!

    Csak sikerül ideérnem és válaszolnom is :) persze.
    Örülök, hogy megismerhettelek és velem töltötted azt az 1 órácskát is.
    Hmmm...... és láss csodát minő kellemes meglepetések érhetik az embert; és nem csak az
    1/B-ben:); akár a találkozás szervezésével kapcsolatban , akár az "ajtó-jelenetnél" :)! Kitartás-kitartás mindig meghozza a maga gyümölcsét.
    Igen, aláírom, cirka 10 perc igazából sok mindenre elég, de azért a lehetőségek korlátozottak; de sebaj.

    Köszönöm az értékelést! Szeretettel várlak máskor is!
    Bianka :)

  • Egyeztetés:

    Több, mint egy hónapon át kerülgettem Biankát, de a jó szándék ellenére privát problémák, szabadság, távollét, egyéb elfoglaltság miatt valahogy egyik oldalról sem akart összejönni a randevú. Végül jó pár napra előre lefixáltunk egy időpontot, ami aztán sikeres megoldásnak bizonyult, mert végre nem állt semmi a találkozás útjába. Ettől eltekintve az egyeztetés egyébként zökkenőmentesen, de igazi "multichannel" módon zajlott, azaz telefon, sms és üzenet egyaránt szerephez jutott benne.
  • Megközelítés:

    A 13. kerület egyik csendes kis utcája a Béke tér magasságában, ami autóval könnyen megközelíthető. Parkolóhely bőven van a környéken, és bár fizetős, de nem drága. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Viszonylag nem rég épült, jó karban lévő épület. Bejutás és feljutás a szokásos kapucsengő & kód & lift kombóval, a helyszín megtalálása egyszerű. A lakás kicsi, de a célnak tökéletesen megfelelő. Nem szalon. Tiszta, berendezése kulturált, az apró fürdőszobában zuhanyfülke, ragyogó fehér törülköző és a szokásos választék a szükséges tisztálkodó szerekből. A masszázs helyiség célszerűen van berendezve, középen profi masszőrpad várja a vendéget.
  • Lány külseje:

    Bianka nagyon szép lány. Nem a tipikus hűha "plasztikcica-barbibaba" értelemben, akinek a dekoltázsára rögtön ráragad a tekintet, hanem olyan lány, aki még harmadik pillantásra is egyre jobban tetszik, mint elsőre vagy másodikra: sudár termet, karcsú derék, keskeny csípő, hosszú combok, természetes cicik és ajkak, hullámosan szép barna haj - pont, ahogy a hirdetése képein látszik. Viszont arckitakarással hirdet, így ebben a tekintetben találkozásunk előtt csak a fantáziámra tudtam hagyatkozni - és persze nem találtam el. Meg is lepődtem, amikor ajtónyitást követően először megpillantottam: szép arcán sötét keretes, kicsit szigorú, tanárnénis jellegű szemüveget viselt, amitől pár másodpercre azonnal megszeppentem, mint egy kisdiák az 1/B osztályterem ajtajában. Persze, ezt ő is észrevette, és a továbbiakban jó érzékkel terelgetett a helyes irányba.
  • Erotikus masszázs:

    Az előkészület a szokásos: vetkőzés, pancsolás, törülközés, pipere, masszőrpadon hasra fel. Közben, a hangulat oldása érdekében, Biankáról is lekerült a melltartó, csak egy piros tanga maradt fenn... Mivel fárasztó edzés után érkeztem hozzá, megbeszéltük, hogy előbb egy rendes masszázst kérek, az erotika a végére marad. A krémes masszírozást csak dicsérni tudom. Bianka határozott kézzel és célratörően masszíroz, azonnal lejön, hogy tanulta és érti is a szakmáját. Nem csak úgy tessék-lássék pacsmagol rajtad fantáziátlanul a masszázskrémmel az OKJ tanfolyam végén, hanem lege artis átgyúrja az izmokat vádlitól tomporig és deréktől tarkóig, jó érzékkel tapintja ki az esetleges csomókat és szakértő módon próbálja átdolgozni a fájó izmokat. Nem durvul, de határozott. Jól is esett, rám is fért... Közben kölcsönösen szóval tartottuk egymást, és első találkozóhoz képest kellemesen elbeszélgettünk semmiségekről és az élet apró dolgairól, keresve a kapcsolódási pontokat. Krémes keze végig ügyesen és nyugtatóan siklott rajtam, majd mikor finoman becsusszant a lábaim közé, eljött annak is az ideje, hogy a hátamra forduljak.
  • Levezetés:

    Csak 60 percre mentem, így fél szemmel az órára pillantva azonnal kiderült, hogy - sajnos - sokkal gyorsabban repült az idő, mint ahogy szerettem volna. Tulajdonképpen nem bántam, mert kiváló testmasszázst kaptam, de igazi lingam masszázsról így már szó sem lehetett. Biankáról lekerült az utolsó ruhadarab is, és terpeszben combjaimra ülve kézbe vette férfiasságomat, én pedig legeltethettem gyönyörű testén a szememet. Elsőre beértem annyival is, hogy néhányszor végigsimítottam kellemesen sima bőrét, és nem hergeltem magamat intimebb kalandozással, hisz most úgysem jutott volna idő semmi ilyenre, így inkább csak az élvezetekre koncentráltam. Megvált a szemüvegtől is, így végre közelről, szemtől szemben láthattam csinos arcát és érdekes vágású, sötét szemét. Folyamatos szemkontaktust tartva, a farkamat egyedi erotikus technikával, a tempót, az erősséget és a mozdulatok irányát is profin váltogatva masszírozta, én meg csak elolvadtam a tekintetében és egy idő múlva a kezében. A végén egy kicsit tartózkodó, gyöngéd és érzéki puszival csitított le, ami jól illett egy első találkozóhoz, tökéletesen hozta a friss barátnő feelinget és sokkal megtisztelőbb volt egy hamis csóknál. A törölgetés és a zuhanyozás hozott vissza a földre.
  • Elszámolás:

    Még korábban, telefonban megbeszéltük. A találkozó során szóba sem került, bár azelőtt sosem láttuk egymást. Távozás előtt adtam át, mértéke szokásos és méltányos.
  • Összkép:

    Bianka nagyon szép, ügyes és határozott lány, akiben benne van annak az ígérete, hogy idővel nem megunod, hanem egyre jobban értékelni fogod. Szakszerű masszázs, finom kézimunka és további felfedezésre váró lehetőségek. Kíváncsivá tett, így biztos, hogy visszatérek hozzá, de legközelebb nem csak egy órára.
Happy Massage