• Lolita

  • Beküldte:
  • Lolita reagálása

    Köszönöm hogy itt voltál.
    Még jó h időben kimentem :D

  • Egyeztetés:

    Lolita már régóta a kedvenceim elején volt, így alig vártam, hogy meglátogassam. Telefonon nehezen értem el, betudható ez annak is gondolom, hogy egyedül rendel. Közben személyes üzenetben is felvettem a kapcsolatot vele. Végül sikerült még a szabadság előtti találni egy megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, több busz is megáll a közelben. A parkolás viszonylag egyszerű lehet, hogy fizetős-e, azt nem tudom. A pontos címet könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Egy panelház sokadik emeletén székel Lolita, van persze lift, nekem pont várnom kellett egy kicsit, mert elment az áram egy pillanatra. A lakásnak nagyon otthonos hangulata van, szépen berendezett. A fürdő kicsi, de kádban lehet tusolni, volt kb. 10 tusfürdő kihelyezve és szájvíz is található. A szobában francia ágyon lehet huncutkodni.
  • Lány külseje:

    Utcai ruhában fogadott, ki kellett jönnie elém, mert a szomszédhoz akartam bemenni. :D Az egyik legszebb lány, akihez volt szerencsém a hirdetők közül. A képeknek megfelelően bájos arca van élőben is, a szépséges szemeivel sokat szemeztem a randi alatt. Popsija és mellei formásak, kellemes tappintásúak. Lolita nagyon kedves, közvetlen.
  • Action:

    Fürdés után már tangában várt elfekve az ágyon, ledobtam a törülközőt és mellé heveredtem. Egy kicsit simogattuk egymást, lestük egymás tekintetét. Apró csókok is elcsattantak közöttünk, ezek inkább szájra puszik voltak. Kezei közben már a farkamnál jártak, majd határozott mozdulattal az ágynak lökött, jelezve, hogy most valami más jön. Franciája lágy, óvatos, kezét is használta közben. A farkam valamiért nem igazán akart megkeményedni, így én következtem a kényeztetéssel. A melleitől indultam dél felé, csókolgatva jutottam el fazonírozott puncijához. Hosszan nyaltam élvezettel, a sóhajok egyre gyakoribbak lettek, többször is közel volt az orgazmushoz érzésem szerint, de nem ment el. Elmondása szerint nehezen megy el, de szóba is dicsérte tevékenységem. Ezután a csókolozás és farkam verése együttesen meghozta a kívánt állapot és gumit húztunk. Lovagló pozíciót kértem, fantasztiksu érzés és látvány volt, ahogy Lolita lovagolt rajtam, melleit is markoltam közben. Végül a kezei segítségével a melleire élveztem. Ezután beszélgettünk egy jót, majd kérésemre összebújva töltöttünk pár percet, közben cirógatottuk egymást. Lett volna idő még egy menetre, de mivel általában egylövetű vagyok, így erről lemondtam.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltet a randi elején az ágy melletti asztalra tettem, ott a helyszínen szóba se került köztünk. Az új pesti átlag másfél óráért.
  • Összkép:

    Lolita hamar elvarázsolt kedvességével és közvetlenségével, ami a randi alatt csak fokozódott. Sajnáltam, hogy a farkam nehezen indult működösbe, ez az én hibám volt, ő mindent jól csinált. Talán ez betudható annak, hogy első találkozás révén izgultam. A csodás barátnő feeling kárpótolt.
Happy Massage