• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta mentettem a kedvencek közé az első telefonos beszélgetésünk után. Közvetlen volt, nyitott, nyugodt hangszíne meggyőzött. Később többször próbáltam időpontot egyeztetni vele, vagy neki nem volt jó, vagy nekem kellett lemondanom, de most összejött. annyit kért, randi előtt fél órával hívjam, akkor mondja meg a címet. Eh meg is történt, megkaptam a kapukódot is.
  • Megközelítés:

    Angyalföld, Árpád híd közelében, ergo bármivel megközelíthető repülőgép és helikopter kivételével. Igen, még hajóval is, csak onnan sétálni kell, de nem vészes. Bérház sokadik emelete, de a lift kellemesen zümmögve felvisz. Onnan még egy kis séta, majd nyílik az ajtó.
  • Helyszín:

    Másfél szobás bérházi lakás. Csodapalotát nem kell várni, de a vendéglátó odafigyel arra, hogy rend legyen. A nappalit a randi végén nyitotta ki, nem azért, hogy beengedjen, de erről majd később. A fürdőben kád és zuhanyfüggöny, elégséges tusfürdő-választék, a polcon szájvíz üvegpohárkával, ezt használat után el is mondtam. A hálóban franciaágy. Folyamatosan ment a tévé, vendéglátóm filmmániás, a háttérzaj nem zavart, képernyőt nem figyeltem.
  • Lány külseje:

    Picinek vallja magát, én inkább nem magasnak mondanám. A 160 centi korrekt, formás idomok, a képekhez képest kicsit teltebb mellek, de ez kimondottan pozitívum. A hosszúkás fejformájához remekül illik a hátul összefogott haj, ami most a képeihez képest nem hosszú, csak éppen vállig érő. Ezt bemondás alapján fogadtam el, mert mint már említődött, összefogva viselte. A szemüveg olyan tanárnénis külsőt ad az arcának, amihez társul egy kedves, de nagyon határozott nőre utaló viselkedés. Aki a képek és az első telefonbeszélgetés után megy, nem fog csalódni.
  • Action:

    Belépéskor kézfogás, bemutatkozás, puszi-puszi. A fürdőből visszatérve melltartóban és bugyiban fogadott, majd a tetkóimról kérdezve hamarosan a kutyáknál kötöttünk ki. Ha két kutyamániás bárhol a világon összefut, akkor ott csacsorászás kezdődik. Most sem történt másként. Hosszas beszélgetés következett és egy kicsit elkezdtem magam szürreális helyzetben érezni, mert miközben kifejtette véleményét a kutyatartásról, bal kézzel amúgy mellékesen, szinte oda sem figyelve elkezdett hadrendbe állítani, ráérősen és nagyon komótosan.
    Amikor úgy érezte, ez megtörtént, akkor kezdetét vette a nyelvóra. Bámulatos, mire képes a nyelvével, körbeölelt, propellerszerűen pörgetett, simogatott. Nyoma sem volt rutinszerű bólogatásnak, szemmel láthatóan átéléssel és nagyon változatosan kényeztetett, amitől pá másodperc alatt csúcsközelbe juttatott, ami nekem nagyon tetszetős volt. Közben folyamatosan tartotta a szemkontaktust és néha nevetett is. Amikor szóltam, hogy tessék engem nem kinevetni, akkor csak annyit mondott, nem nevet, ő csak mosolyog, de azt nem árulta el, miért, én meg nem feszegettem.
    Közben lekerült a melltartó, kicsit a mellei közt találtam magam, majd a bugyi is az ágy mellett landolt. Amikor jeleztem, most én kényeztetetem egy kicsit, szólt, nem gond, csak nehezen tud elélvezni. ehhez az ígéretéhez tartotta is magát, azért én kedvemre kinyalakodtam magam. A csókkal is megpróbálkoztam, de érezhető volt, ezt most nem erőltetné annyira, hát én sem tettem. A pózok közül a lovaglás és a misszionárius szerepelt a programban. Tényleg szűk belül, és ezt az élményt fokozta a pacizás közben a szemem előtt rezgő mellek látványa. Időnk sajnos végéhez közeledett, így szemből fokoztam a tempót és sikerrel is jártam, már ami az én részemet illeti.
    Végül még egy tusolás következett, majd beszélgetni kezdtünk. Jeleztem, ha úgy érzi, már nagyon lejárt az időnk, szóljon és megyek, de azt mondta, ez a pár perc belefér, ami nem volt túl nagy baj, mert akadt mondanivalónk. Végül kinyitotta a nappalit és kiengedte a közlekedőre a két házőrzőt, akikkel rövid, de tartalmas barátságot kötöttem. Randi zárásaként két puszi és irány a lift.
  • Elszámolás:

    Első randink volt. Ilyenkor kérés nélkül helyezem el a jelen esetben új pesti átlagnak nevezett ajándékot. Most sem történt másként, szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves, határozott egyéniséggel megáldott nővel lehettem egy órát, aki remek beszélgető partnernek is bizonyult. A kémia azonban érezhetően nem működött köztünk, amitől jóval pluszosabb is lehetett volna az élmény, de emberileg működött a találkozó.
Happy Massage