• Zaya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Szia Vakablak , Te kis huncut Te :D
    Köszi a beszit és várom a következő “éppen ráérünk mindketten , és hát ugye miért is ne.t” :))))
    Addig millió csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Az első néhány alkalomra nem tudta felvenni, de röviden visszacsörgetett, felhívtam és sikerült egyeztetnünk.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, GPS odavisz, a bejutást Zaya normálisan elmagyarázza. A parkolás szerintem jobb, mint a környék híre ilyen téren, én mindig találok helyet. Természetesen fizetős.
  • Helyszín:

    Az egyik legszebb, legjobb karban lévő lakás, ahol ilyen célból (vagy egyáltalán...) jártam. A lakás szépen berendezett, rendkívül tiszta és kellemes hely. A tetthely egy franciaágy egy félhomályos szobában.
  • Lány külseje:

    A fotók tökéletesen megmutatják, Zayának hihetetlenül jó teste van és az arca is nagyon kedves-aranyos, pláne, hogy egyfolytában mosolyog. Van egy halom tetoválása különböző helyeken, amiket a fotók nem mutatnak. A "vegyes képek" megjelölés csak erre vonatkozhat, hogy a tetkókat eltüntették talán, más minden egyezik.
  • Action:

    Zayánál nagyon oldott a hangulat, folyamatosan megy a poénkodás, könnyen elfelejti az ember, hogy valójában szolgáltatást vesz igénybe. Leginkább egy laza barátnő érzetét kelti, akihez felugrottál, mert éppen ráértek mindketten és hát ugye miért is ne.

    Mosakodás után rögtön az ágyra döntöttem és nagy smárolásba-taperolásba kezdtünk. Nagyon jól csókol, bár nem nagyon hevesen, de nem húzza el magát, nem alibizik, csak nem kapja be az egész fejedet.

    Utána nyalogattam a gyönyörű punciját vagy 20 percig, ami valószínűleg tetszett neki (közben kedvesen nyögdécselt), de biztos, hogy nem ment el tőle. Végül mondta, hogy ezt viszonoznia kell és ő kezdett franciázni. Őrült jó látvány, ahogy a tökéletes test felém hajol. Nagyon jó a technikája, sokféleképpen, sok oldalról csinálja. Nem csak gépiesen bólogat, hanem jó nyelvjátéka van és változatosan csinálja.

    A francia és a felgumizás után először nyeregbe ült, és többféleképpen meglovagolt. Volt, hogy csak a csípőjét mozgatta előre-hátra, volt, hogy felguggolt és megdugott. Közben végig édesen nyögdécselt és dumálgattunk. Ezután misszibe mentünk át, itt is egy darabig dugtam, közben csókoltam és ő is engem. Nálam sose maradhat el a doggy, ezért ezt is abszolváltuk, de ekkor már időnként meg kellett állnom vagy legalábbis lassítanom, annyira jó volt. Végül finoman jelezte, hogy most már ideje lenne elmennem, ezért a végét missziben fejeztük be.
  • Elszámolás:

    Teljesen tiszta volt minden (mondjuk nekem soha nincsenek nagy extra igényeim) és utólag rendeztem a számlát.
  • Összkép:

    Nagyon kedvelem Zayát emberileg (lazaság, bohóckodás, kedvesség) és szolgáltatóként (kezdeményezőkészség, odafigyelés) is, úgyhogy nekem mindig megéri visszamenni hozzá. Biztos, hogy megyek még, ha időm engedi. Olyankor jut eszembe őkelme, amikor olyan feelingre vágyok, hogy egy laza szexkapcsolatban vagyok egy kedves és csinos lánnyal. Nem pornófilm, nem is szerelem, hanem egy jó hangulatú szexkapcsolat.
Happy Massage