• Jessyca

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap egyeztettü időpontot, könnyen ment, kedves volt. Másnap kért megerősítést smsben, a megbeszélt időpontban fogadott.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, jó a közlekedés, de a parkolás is ingyenes a ház előtt. A térképen máshova jelölt, ez egy kicsit megtévesztő lehet.
  • Helyszín:

    A lakás panel, de teljesen rendben van. Lépcsőház nyugodt, nem találkoztam senkivel. Aranyosan megkaptam a csengő számot, liftel mentem fel. Többen is vannak, de egyáltalán nem zavaró, fürdő és szoba tiszta, a szoba elég nagy, szépen berendezett.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelő, arcal hirdet, nem ért meglepetés. Bugyiban és melltartóban fogadott, iszonyatosan szexi volt, a feneke gömbölyű, szemei csillognak. Alacsony, de nagyon arányos, rendkívül jól néz ki.
  • Action:

    A fürdőszobából visszatérve, már az ágyon fogadott meztelenül. Mellé ültem, és megbeszéltük mit szeretnék. Közben már simogattuk egymást. Bőre nagyon bársonyos, és nagyon jó illatú. Elöször a nyakát csókolgattam, majd a cicik következtek. Igaz nem eredetiek, de nagyon szépek és kemények. Ő közben a kezével vett kezelésbe, a nyakamat csókolgatta. Gumit húztunk (kérésemre) és elkezdett franciázni. Nagyon jó technikája van, viszonylag erössen csinálja, cuppog is közben. Van szemkontaktus. Úgy helyezkedett, hogy közben tudtam simogatni mindenfol. A fenekét, az ánuszát és a puncit is engedte simogatni. Rendkívül izgató volt. Majd kértem had legyek felül. Mosolyogva hanyat feküdt, felhùzta gyönyörű lábait. Megfogta, és simogatni kezdte a f..kammal a punciját, majd egyszer csak betette. Nagyon szexi, szűk és foró volt. Nyögött, sziszegett, ritmusosan mozgott. Gyorsan végem lett. Letisztogatott, majd kérdezte, jöhet-e a következő kör. Jöhetett. A francia szintén szuper volt, most hátulról támadtam. Hu, a feneke az valami szuper. Úgy mozgott rajta, csavarta csípőjét, egyre durvább tempót diktált. Fordultunk, majd fölém gugolt, nem is emlékszem már, úgy elvarázsolt. A második kör után hagyott a punciban lenyugodni, majd irány tusolni.
  • Elszámolás:

    Extra nélkül voltam, az alapban minden benne van ami engem érdekelt. A végén tettem a szekrényre, nem esett szó róa.
  • Összkép:

    Tüneményes nagyon szexi csokilány. Jobb mint amit elképzeltem, elfogadnám szeretőnek. Nagyon érzi mire vágysz, mindent megtesz, hogy jól érezze magát az ember.
Happy Massage