• Pamela

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy ideje szemeztem Pamelával, illetve próbáltam többször is hívni, sikertelenül. Hirtelen felindulásból aztán tettem még egy próbát, és lőn...! Szóval nem mondanám, hogy könnyen ment, de azért bele sem pusztultam, a tanulság, hogy nem szabad feladni :)
    Kellemes hangja van, egyből levett a lábamról, pár perces trécselés után sikerült is egyeztetnünk egy fél órával későbbi időpontot.
  • Megközelítés:

    A lakás Újpest-Központtól pár percnyi sétára van, egy klasszikus panelrengeteg egyik klasszikus paneltömbjében. Busz, metró(pótló), villamos itt dob le. Parkolni a környező utcákban lehet, jellemzően a legtöbb fizetős.
  • Helyszín:

    Ahogy írtam, egy klasszikus panelrengeteg, klasszikus paneltömbjében található, meglepő módon, egy klasszikus panellakás. Többen rendelnek a lakásban (ez abszolút nem volt zavaró, sem észrevehető), Pamela kuckója egy pici szoba (szék-ágy-komód), a célnak teljesen megfelel.
    Fürdőszobában pár fajta tusfürdő, illatos és illattalan egyaránt, nem egy nagy választék, de szerintem nincs is rá szükség. Szájvíz dettó. A szőnyeg éppen száradt, de ez legyen a legnagyobb probléma bárkinek is.
  • Lány külseje:

    Pamela nem retusált képekkel hirdet, nagy meglepetés senkit nem érhet: formás, feszes combok, popsi, cici...stb, rettentő csábító. Az arckitakarástól sem kell félni, szép és bájos arca van, "semmi extra" :) Bár a megadott kornál idősebb, ez annyira nem észrevehető, hogy ha nem mondja, fel sem tűnik. And who cares?
  • Action:

    Megérkezésemkor egy fehér színű bugyi-melltartó kombóban fogadott, puszi-puszi, majd mutatta az utat befelé (mármint a szobába... khm). Rögvest el is húztam fürdeni, mikor visszatértem, már pucér volt, így heveredtünk le az ágyra. Itt pár percet beszélgettünk, honnan jött, merre tart, kivel mi a helyzet, csak a szokásos bájcsevej, de közben már elkezdett simogatni és szép lassan leért a meredező zászlóhoz. Nem zavartatta magát, hogy teljesen "tájidegen" dologról beszéltünk éppen, lehet közben is kézimunkázni, ebben igaza van. Mikor meguntuk és már kellően kemény voltam, rákérdezett a franciára, amire nyílván nem mondtam nemet. Kellemes, "barátnős", szép kényelmes szopást kaptam, semmi vad gurgulázás, csak a tiszta élvezet. Néha eltűntette majdnem teljesen, máskor csak a tetejét kapta be, esetleg a nyelvével nyalogatott végig. Kis ideig élvezkedtem, majd utána megkértem, hadd boldogítsam én is picit, aminek örömmel eleget is tett: kényelmesen a hátára feküdt, széttette a lábait és mosolyogva rám nézett. Végigcsókolgattam a testét, lassan, finoman, majd belekóstoltam fantasztikus puncijába. Na, hát nem csak az alakja néz úgy ki, mint egy húszévesé, szóval örömmel lefetyeltem Lassie-módjára. A hangokból ítélve nem volt rossz neki, de azért olyan nagyon nem élvezkedett (ez mondjuk érthető), úgyhogy gumit kértem. Fejemben lejátszódott egy jó kis forgatókönyv, mit hogyan merre milyen pózban, de szégyen szemre csak egy lábszéthúzós-klasszikus misszionáriusig jutottunk, és már el is durrantam. Letisztogatott, majd mellém feküdt, ahol én kicsit feszengtem a teljesítménybeli kudarc miatt, de hamarosan sikerült feloldódni és dumálni egy újabb negyed órát. Felajánlotta a masszázst, de az nem az én világom, úgyhogy skippeltük is. Ő sem erőltette :) Éreztem, hogy második menetre nincs már (lelki)erőm, úgyhogy az idő lejárta előtt kényelmesen felöltöztem és eljöttem.
  • Elszámolás:

    A végén tettem le a komódra, bővebb infóban minden benne van, én csak annyit kérdeztem Tőle, hogy az valid-e? Az.
  • Összkép:

    Pamela egy nagyon szuper, odaadó nő, akivel élmény a szex, akármilyen rövid is. Nem a pornós-baszós vonalat viszi, inkább a megnyugtatóbb, szerelmeskedősebb ág felé hajlik, ami teljesen tökéletes is volt számomra. Aki nem arra vágyik, hogy ordítva lovagolják meg, és teli tenyérrel csapkodják a bal heréjét, miközben mindenféle testnedvekben pancsikol, az tökéletes helyen jár. Korrekt szolgáltatás, végiglapozod az adlapot és mindent tudsz.
Happy Massage