• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Gábor!

    Ugye nem baj ha így szólítalak? Lehagytam a nicknevedből azt a XI-t, nekem így tetszik jobban.
    Közeledik az éjfél...akik ismernek azok tudják, hogy ilyen késői időpontban szeretek reagálni a beszámolókra. Nyugalom van, keresek valami hangulatomhoz passzoló zenét, elolvasom a beszámolót és elkezdek írni: a benyomásaimat, az érzéseimet amik ilyenkor előtörnek, és bármi más olyan dolgot is aminek semmi köze nincs sem a találkozóhoz, sem az íróhoz, sem a masszázshoz, csak úgy egyszerűen kedvem van másokkal megosztani.
    Gábor! Neked nem lenne szabad írásban időpontot egyeztetned. Tudod miért? Mert úgy rettentő idegesítő vagy...legalábbis nekem. Mikor felhívtál és megbeszéltük a találka részleteit egészen szimpatikusnak tűntél. Na nem extrán szimpatikusnak, csak úgy mértékkel. Mikor kinyitottam az ajtót és bejöttél akkor pedig rögtön úgy éreztem, hogy egészen jó kis randi elé nézünk, mert hasonló hullámhosszon vagyunk. ( Persze volt már máskor is akinél így éreztem és vitába fulladt a találkozásunk.) Aztán randi után fény derült, hogy több fronton is (SMS, VTR) próbáltál már becserkészni. Hol túl behízelgő, hol a türelmemet próbára-tevő, utolsó pillanatban bejelentkezni akaró üzenetekkel bombáztál. Amire persze én elég hamar ráuntam és ezt tudattam is veled. Hogy ezen a ponton te miért nem sértődtél meg vagy miért nem adtad fel...szerintem már magad sem tudod, de szerencsére az elszántságod nem csökkent. Írásban egy idegesítő, bénázó férfinak tűntél, aki még egy randit sem képes normálisan összehozni. Az ideális képlet: egy egyeztetés, egy randi. Ellenben a te statisztikád: több egyeztetés, nulla randi. Én pedig bevallom az idegesítő, bénázó férfiakat nehezen tolerálom. Kész csoda, hogy nem morzsolódtunk le egymásról. Ha tudnád milyen nagy kontraszt van az írásos Gábor és a személyes Gábor között...soha többé egy betűt nem írnál le többet.
    És mindezek után tegnap megtudtam, hogy beszámolót írtál rólam. Na itt már el sem tudtam képzelni, hogy ebből mi fog kisülni. És láss csodát! Ebben a írásban rád ismertem. Azt a Gábort kaptam akit megkedveltem és nem a másikat.
    Biztos vagyok benne, hogy jó páran most azt gondolják, hogy milyen hálátlan dolog tőlem egy ilyen pozitív írásra így reagálni. Pedig erről szó nincs. Csak azt akartam megmutatni, hogy egy sima kis találka mögött is milyen sok történés, előzmény lehet, és mennyire váratlan fordulatot tudnak venni az események. Biztos vagyok benne, hogy a mi sztorinknak nincs még vége. Vagyis nagy butaság lenne részünkről nem folytatni. Még csak egy egyórás randi van mögöttünk, és már abból is mit ki nem hoztunk.
    Több olyan hozzászólást is olvastam, hogy nehéz engem táncba vinni, meghódítani, vagy nevezzük ezt bárhogy is. Igazából csak arról van szó, hogy merek szelektálni és merek őszintén és természetesen viselkedni. Nem játszom meg olyan dolgokat amik nem valósak. Tudom, hogy ez az én szakmámban nem divat, de én egyébként is szeretek saját magam divatot teremteni. És szerencsére vannak nem is kevesen akik ezt értékelik. Nem akarok mindenkinek tetszeni. Nem is gondolom azt, hogy nincs olyan férfi aki nekem nem tudna ellenállni. Elég jó vagyok abban amit csinálok, de ezt nem küldetésként élem meg hanem egy olyan munkaként amit szeretek. Reggelente ( kivéve persze a hétfőt ) szívesen megyek be dolgozni és esténként jókedvűen teszem le a lantot. Nincsenek pózolások, nem játszom szerepet, és a másiktól is ezt a lecsupaszított őszinte viselkedést várom el. És mivel szeretem jól érezni magam így minden találkozóból próbálom kihozni a maximumot. Van amikor sikerül és néha nem.
    Veled az első pillanattól kezdve olyan természetesen működött minden. Erre mondják: mintha régi ismerősök lettünk volna. Hasonló intellektus, hasonló humor, vetted a lapot, élvezted a társaságom, és még a kémia is megvolt. Ha az egyszerű ember nyelvén akarnék fogalmazni: klappoltak a dolgok.
    Nagyon sok dolgot hozzá tudnék még fűzni, lenne egy anekdotám is egy bizonyos hagymás salátától is, de minden bolondságomat nem erőltetném a nagyérdeműre.
    Téged pedig várlak vissza még azelőtt, hogy a szerény kisnyugdíjasok életet kezdenéd élni és hó elején türelmetlenül várod a postást, hogy mikor hozza az apanázsod. Jobb ha tudod nálam nyugdíjas kedvezmény nincs! Kemény vagyok és kőszívű. És Gábor kérlek hívj de ne írj nekem soha többet. Ha ezt az egy szabályt betartod ígérem jóban leszünk.
    Ha pedig valaki erről a reagálásomról nem tudja eldönteni, hogy pozitív vagy negatív-e...az vessen magára.
    Tudom, hogy te érteni fogod minden szavamat. Ritka pillanatok egyike volt a mi találkánk, igazán köszönöm az élményt!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Hihetetlenül sok alakalommal próbáltam meg már bejelentkezni hozzá, de nem jött össze. Persze erről egyedül én tehetek, hiszen általában aznap tudom meg, hogy belefér-e a kaland vagy sem.
    Sikerült 1 nappal korábban egy időpontot kérnem, és láss csodát, találtunk megfelelő időpontot! Juhéjjj.
  • Megközelítés:

    Nagyon könnyű megtalálni a címet, van mozgás a házban, nem feltűnő ha valaki odamegy. Rengeteg parkoló a környéken, buszmegálló 3 percre láblövéssel, 1 percre normál tempóban.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon korrekt, szépen van berendezve, minden megfelel a kényes ízléssel rendelkezőknek is. A törülköző kellemes, mindenhol tisztaság van.
  • Lány külseje:

    Aliz bombanő. A természetes szépsége mámorító. Nagyon finom a bőre, gyönyörűek a mellei, kerek a feneke, és pontosan tudja hogyan érjen a másikhoz, hogyan hozza ki a csodálatot az emberfiából.
  • Erotikus masszázs:

    A randevút végig átjárta a kérdezz-felelek játék. Nagyon sokat beszélgettünk, miközben a fürdés után hason feküdve elkezdődött az olajos masszázs. Minden porcikámat átgyúrta a lábujjam végétől a nyakamig. Nagyon kellemes volt, igazán ellazított.
    Míg a testem lazult az agyam folyamatosan dolgoztatva volt :) Aliz pengeéles, nem marad megtorlás nélkül egy-egy rossz válasz. Kifejezetten élveztem ezt a beszélgetést.
    Aliz nagyon határozott nő, a történések úgy folynak ahogyan Ő alakítja, a partner pedig kapaszkodhat :)
    Hason fekve az utolsó szeánsz már a csúszka bevezetése, gyönyörű látvány volt, ahogy hátranézve a formás melleire folyatta az olajat, majd végigtáncolt a testével, miközben minden porcikámat érintette.
  • Levezetés:

    Fordulás következett, ahol próbálkoztam egy dupla fordulással, azaz szerettem volna én kényeztetni egy kicsit, de Aliz ezt visszautasította azzal, hogy majd legközelebb. Mivel addigra az egymással folytatott évődésünk olyan pontra érkezett, ami egy párkapcsolatban nagy veszekedéshez, vagy hatalmas szeretkezéshez vezet, nem ágáltam, hanem hagytam tovább folyni az eseményeket.
    Addig csak éreztem Őt, de nem láttam, nem volt meg a szemkontaktus, hiszen én hason feküdtem, de a szembe csúszka lehetőséget biztosított, hogy ebből a pattanásig feszült, vibráló kommunikációs pettingből átváltsunk a kémia által vezetett érzéki feszültségre.
    Csodás volt az a változás ami ekkor történt, az első csók, az első közvetlen érintés döntötte a falakat, és hullámokban tört fel a kéj. Aliz csúszkája kb olyan, hogy a halott ember összes már elhalálozott férfirokona is feltámad álló farokkal, és követeli a jussát.
    Gázneművé változik és minden testrészeddel érzed Őt, a farkam szinte sírt ahogy prédaként megadva magát várakozott a nagyvad támadásai közepette. Mellei a számban voltak, ha éppen nem, akkor csókolóztunk. Frenetikus pillanatok voltak, az endorfin folyt mindenfelé a levegőben.
    Ekkor megfordult és a csúszkát úgy folytatta, hogy háttal rajtam feküdt, így elértem én is a csiklóját kézzel. Ez jó döntésnek bizonyult. Finom volt és jó érzés, amivel nem lehettem egyedül, mert hirtelen hátrafordult és annyit mondott: majd emlékeztess, hogy legközelebb hagyjuk ki az olajozást az elején.
    Ez a mondat nagyon kedves volt Tőle, mert így még egy debil is megértette, hogy a 15 perccel előtte elhangzott általam felvázolt kényeztetés elutasítása annullálva lett. Mivel Aliz határozott személyiség, jól látta, hogy legalább ilyen jelzésre van szükség annak, aki tiszteletben tartja a másik fél elvárásait, így aztán a fantáziámat és a felfedezési vágyamat nem fogtam már vissza.
    Közben Aliz átbillentve magát a csodaszép fenekét közelítette az arcomhoz, hogy a farkamat kezelésbe tudja venni. Itt azért már összefolynak a pillanatok, de egy biztos, Aliz puncija nagyon jó ízű, szép, kellően izgatott és nedves volt, én a csiklóját a számban tartva, a remegő combjai szorítását érezve élveztem egy orbitálisat.
    Még hosszasan beszélgettünk pihegve, majd fürdés, ahol új törülköző lehetőségét is megkaptam (extra piros pont), majd el.
  • Elszámolás:

    Az elején kiraktam, bár tiltakozott, hogy elég a végén is, ottmaradt a távozásomig.
  • Összkép:

    Aliz bombacsaj, természetes szépség, akivel jó beszélgetni, élvezet ha az emberhez ér, és jó Őt kényeztetni.
    IGAZI NŐ
Happy Massage