• KIKI lingam

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kikit itt az oldalon láttam és mivel a leírtak megtetszettek telefont ragadtam és felhívtam. Sikerült időpontot egyeztetnidél környékére aminek nagyon örültem hogy végre felfedezek egy újabb szuper kezü leányzót és nem tévedtem most se ! A telefont ő kezeli legalábbis nekem ő vette fel viszonylag könnyen elérhető még mert még új és kevesen fedezték fel . Az időponttal kapcsolatban bármi megbeszélhető vele a kiírtakon belül.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Lehel tér közelében van egy újépítésű házban ami nagyon jó helyen található és könnyen megközelíthető . A parkolás is megoldható a ház előtt de az utcában mindenféle képpen van hely ! Aki GPS segítségével jön annak is könnyű dolga van mert a ház elé visz a navi , aki tömegközzel jön annak se nehéz idejutni mert szinte mindennel lehet jönni.
  • Helyszín:

    A címhez érkezve megkaptam a további intrukciókat amik segtségével az ajtó előtt találtam magam. A lakásba belépve nagyon szép környezetbe kerültem tágas előtér illetve beljebb jutva megfelelő méretű szoba fogadott. A ruháimat ledobva irány a fürdő ami szintén tágas és jól felszerelt minden szempontból , tusfürdők közül lehet válogatni a törölköző megfelelő méretű és jól szívja a vizet. Tisztaság mindenhol és szép rend fogadott a lakásban bármerre mentem az ottartózkodásom alatt, a tatami szépen rendezett és díszített volt mikor beléptem a szobába.
  • Lány külseje:

    Az ajtó kinyílt majd beléptem és az ajtó mögött megláttam leendő vendéglátom aki a képeknek megfelelő öltözékben és mosolygös arccal fogadott, majd kaptam két puszit is. Nekem nagyon tetszet a mosolxgós arca láttam rajta hogy lesz huncutkodás a masszázs során és nem is tévedtem mert ... de majd később mesélek . Nekem az alkata és az arca is tetszett , a képeknek teljes mértékben megfelelő kedves mosolygós inkább vékony testalkatú hölgy fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszaérve hasra feküdtem a kérésnek megfelelően és kezdetét vette a masszázs amit számomra megfelelő erősséggel végzett. De a masszázs orán megkérdezte hogy fáj-e valahol vagy hogy hol masszírozzon jobban, erősebben és mivel egy helyen mindig fáj a hátam ott kaptam erősebb masszázst. A testalkatához képest nagyon erősen is tud masszírozni de én inkább a finomabb dolgokat szeretem így nem kaptam csonttörő masszázst. A masszázst szokás szerint a lábaktól kezdte a vádli a combok a fenék a derék majd a hát következett amit nagyon jól és szakszerűen dolgozott meg . A modulatokban érezhetőek voltak a tanúlt masszázs elemei, az erőssége az izomcsoportonak megfelelő volt és kellemesnek mondható. A fájó területeken nagyon jól esett a kezeinek munkája mert utána jobban éreztem magam és mozgatni is jobban tudtam a végtagokat.
  • Levezetés:

    A masszázs végén jött a várva várt mondat gondolom sokak által ismert fordúlhatsz szó. A hátmra feküdve előlről is kaptam egy simogató kis masszázst felvezető jelleggel de utána kezdetét vette az erotikus rész ami nagyon jó volt már az első éríntésektől kezdve. A kezeiből szinte sugárzott a csí !!! Olyan mozdulatai voltak amiknél azt hittem mindjárt végem de ügyesen visszavett a tempóból és az erőből is és máshol kezdett el dolgozni rajtam . Hol felkorbácsolta az érzékeim hol hagyott lenyugodni és ezt váltakozva lassan de biztosan közeledtem a végkifejlet felé. Kezei minden mozdulatában benne van a mindjárt pillanatok altt kivégeznélek érzés de szerencsére nem így tett csak húzta és húzta amíg bírtam a dolgot de hát ilyen simogató éríntéseket sokáig nem lehet bírni hiába a nagy gyakorlat . A vége felé mikor érezte hogy már nincs visszaút rágyorsított és akkorát élveztem hogy azt hittem szétszakadtam ott lent de nem így történt szerencsére .Az erotikus rész egész tartalma alatt figyelte a reakciómat mikor a makkomat csűrte csavarta , simogatta majd az egész péniszem tekergette ölelgette szorította hol fent hol lent és közben a makkot izgítta újjaival hol gyűrűt formálva hol körkörösen izgatva elmondhatatlanul jó érzés volt.
  • Elszámolás:

    Azokat a dolgokat válalja amik levannak írava az adatlapon én nem is fagattam hogy mik lehetnek még , nekem teljesen megfelelt amit kaptam mert hát ezért jöttem és nem másért. Nagyon jól dolgozik és szereti amit csinál nekem ilyen érzésem volt és ezt láttam az arcán a masszázs során.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele örülök hogy megismerhettem egy újabb nagyon jó szolgáltatót aki szereti is amit csinál és jól is csinálja amit. Kedves , szép, aranyos és amit a kezeivel tud művelni hát le a kalappal.Nekem nagyon bejött és fogok még nála jelentkezni mert nagyon jók a kezei és jól dolgozik velük minden téren és a mozdulatok magukért beszélnek, kedves uraim ezt meg kell tapasztalni annak aki szereti az efajta élvezeteket.
Happy Massage