• Kamilla

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Kamilla néhány beszijét már korábban is olvastam, de valahogy "átsiklottam" felettük - talán a távolság okán. Aztán tegnap olvastam legutóbbi beszijét - a kolléga himnuszként megénekelt dícsérő szavait - és megakadt a szemem Kami csupamosoly avatárján, s nem tudtam ellenállni a kísértésnek. Tudtam, hogy nekem ezt a kis tüneményt mielőbb látnom kell, ezért gyorsan dobtam rá egy vtr-t a mai napra.
  Késő estig várnom kellett válaszát izgatottan, de aztán jött a megerősítés és a cím. A bővebb infót lekérve már megvolt minden ismeret.
 • Megközelítés:

  A Terézvárosban található kuckója a Podmaniczky utcáról nyíló egyik utcában. Ismerem a környéket, de azért nem ártott a GPS, mert az utcák egyirányúak. Troli is jár főúton, közel van a megállója.
  A parkolás ma könnyű volt és ingyenes, de hétköznap biztosan egy kicsit nehezebb.
 • Helyszín:

  Kicsit féltem amikor a címet megkaptam, mert ismereteim szerint ezen a környéken szinte minden ház kb. 100 éves, dohos, körfolyosos, kíváncsi idős nénikkel a gangon....
  Nos, megnyugtatok mindenkit hogy erről szó sincs, mert a kérdéses ház egy újépítésű a sok öreg ház között!
  Ennek megfelelően a lakás is kultúrát, tiszta. A tetthelyen széles ágy egy kissé süppedős matraccal, kis fotel a cuccoknak, komód az ajándékoknak.
  A fürdő tiszta, többféle tusfürdő, friss illatú törcsi.
  Az egyetlen negatívum a puha matrac volt számomra - ha nagyon bele akarnék kötni valamibe :)
 • Lány külseje:

  A képei alapján szinte azonnal "beleszerettem" egy kicsit: minden képen úgy mosolyog a világra, hogy attól biztosan jókedvre derülsz.
  Mikor mosolyog, édes kis gödröcskék jelennek meg a szája sarkában - egyszerűen odáig vagyok az ilyen kis tüneményekért. Mondhatnám hogy a teste már nem is érdekelt innentől - de úgysem hinné el senki...és nem is teljesen igaz....
  Egy pici lányra számítittam az adatai alapján, de a valóság ennek ellenére igencsak meglepett. Hozzám képest igencsak kicsi lányka nyitott ajtót, szinte meg is ijedtem, hogy én a nagy medve mancsommal és testemmel majd jól összelapítom ezt a drága kis teremtést.
  Kicsi de nagyon formás testén kedvtelve legeltettem szememet mikor fürdésem után már meztelenül tért vissza. Szép kis cicijei kalandra hívogattak, izmos lapos hasán végfuttatva szememet megállapodott a fókuszom a szépen nyiladozó sima kis puncusán - ekkor már tudtam, ha vigyázok rá szép élményekkel gazdagodhatok.
  Az utóbbi időben szerintem még fogyhatott is egy kicsit, mert most tutira nincs 48 kg, mivel úgy felkaptam mint a pihét - pedig nem vagyok egy Fekete Laci :)
 • Action:

  Amikor kinyitotta az ajtót egy fekete koktélruhában, meglepve láttam hogy egy mennyire pici lány lesz a mai partnerem. Szerencsére gödröcskés mosolya átsegített a magam által kreált kezdeti nehézségeken - kedvesen elkísért a fürdőbe.
  Mikor visszatértem már lekerült róla a ruci, és aranyos kis testét nem rejtegetve feküdt hanyatt az ágyon.
  Kértem, hogy álljon elém az ágyra, s így egy kissé lehajolva elkezdtem finoman felderíteni ajkát.
  Puha szája rögtön elnyílt és fürge nyelvecskéjét számba dugva elkezdett körözni az enyém körül. Nagyon kellemes volt nyelveink játéka, majd egymás ajkát finoman beszívva folytattuk az ismerkedést. Olyan édesen, puhán de szenvedélyesen csókolt, hogy nagyon nehéz volt otthagyni elnyílt ajkait.
  Aztán megkértem hogy "ugorjon a nyakamba", s popsiját megfogva az ölembe kaptam őt. Most már nem kellett nyújtózkodnia a csókhoz, és talán még nagyobb odaadással kutatott nyelvével.
  Aztán a nyakamba bújva csókolta bőrömet, s én is így tettem vele.

  Nem volt könnyű kibontakozni ebből az ölelésből, de vágytam már kis testének további gyönyörűségeire, s könnyedén az ágyra fektettem. Arcát két tenyerembe fogva csókoltam puha száját, majd kedvemet leltem sima hónaljának csókolgatásában - végre megint egy olyan lány akinek nem csikis ez a része - s kiélhetem "perverz" vágyaim!
  Karcsú és izmos testét végigcsókolva jutottam el a meglepően szépen elnyílt feslő rózsára hajazó puncusához. Először csak finoman ízlelgettem, a környékét puszilgattam, majd egyre jobban birtokba vettem.
  Kami csípője szinte azonnal mozgásba lendült, elöször csak lassan, aztán egyre gyorsabban mozgott a szám alatt. Reakcióit figyelve hol mélyen belenyaltam, hol csak a szeméremajkait nyalogattam-szívogattam, játszottam vele. Kami szemét lehunyva sóhajtoztott, megfogta a kezem s már kezdtem reménykedni...de aztán mégsem. Nem adtam fel a reményt és hosszasan dajkálgattam a pillangót..de a szerencse ma elpártolt tőlem.
  Én ennek ellenére nagyon élveztem édességét, s remélem egy kicsit Kami is.

  Most már átadtam a terepet neki, s Kami egy nagyon finom, lágy de mélytorkos franciával szeretett volna "vígasztalni".. de a kisori nem nagyon akart kötélnek állni. Kami mindent elkövetett a halott felélesztése érdekében, lelkesen cuppogott tövig nyelve a kis jószágot.
  Fáradozását siker koronázta, és a kisori olyan közepesen vv-képes állapotba került. Kami feladta a védőruhát, majd kis sikosítás után kézzel finoman besegített puncusába. De nem ült rögtön rám, hanem a kisorira finoman rámarkolva - mintegy kézenfogva - ki-be mozgatta ajkai között, egyre mélyebbre magába engedve. Ilyen csábításnak még a makrancos jószág sem tudott ellenállni, s ha nem is kőkeményen, de szeretkezésképes állapotban sikerült behatolni Kami vágyakozó kis puncijába.
  Kami szépen magába fogadott és lágyan ringatózni kezdett rajtam. Csillogó szemekkel simogattam feszes kis hasát, babusgattam a lágyan ringó ciciket, s már kezdtünk egészen jól belemelegedni - amikor egy gonosz kis manó elkezdett sutyorogni a fülembe: "pedofil kéjenc disznó, mit akarsz te ettől a törékeny kislánytól?" - s a kisori lehanyatlott megint :(

  Kami is "észlelte" a változást mert misszit javasolt: meg is fordultunk, de nem sok sikerrel.
  Látva kudarcra ítélt próbálkozásaimat, kézi vezérlésre váltottam és Kami édes testében gyönyörködve feszes kis pociján végeztem.

  Még egy kicsit hozzám símult némi vígaszt adni, majd megegyeztünk a mielőbbi folytatásban a siker reményében.
  Elkísért a fürdőbe, majd az ajtóban két kezembe fogva arcocskáját egy utolsó puszit adtam neki.
  Valami különlegesen finom illatú nyomot hagyott kezemen, s még sokáig szimatoltam erre a kis tüneményre gondolva.
 • Elszámolás:

  A bővebb infóból egy hihetetlen méretű csokorról kaptam tájékoztatást. Ámulva láttam hogy ez kis tünemény 3 szál sárga nárcisszal boldoggá tehető. Ezek után kis csoki természetesen szinte kötelező kiegészítés.
 • Összkép:

  Kamit meglátva ahogy édesen mosolyog rád ez a törékeny kis angyal, biztosan nem az lesz az első gondolatod, hogy na most aztán ezt a kislányt jól meg.....
  Sokkal inkább az jut majd eszedbe, hogy karjaidba vonva féltőn óvd, finoman simogatva selymes bőrét beszívd mennyei illatát, becézgesd, szeresd.
  Nekem is ezek a gondolatok jártak a fejemben, egyszerűen nem "vitt rá a lélek" hogy egy keményet szexeljek vele.
  Talán egy kicsit túlzottan is ráparáztam a közöttünk lévő méretbeli különbségekre, folyamatosan azt figyeltem arcát fürkészve nehogy valami fájdalmat okozzak neki. Ennek aztán meg is lett a következménye s nem voltam valami acélos. Kami is észrevette ezt és nagyon aranyosan segíteni próbált amit csak tudott. Tényleg mindent elkövetett, hogy betereljen engem az egészséges erotika medrébe, hogy felejtsem el képzelgéseimet - nem múlott rajta semmi sem!

  Most már tudom, hogy olyantól féltem amitől nem kellett volna - s legközelebb levetkőzve ezeket a gátlásaimat bátran egyenrangú félnek fogom tekinteni.
  Mert lesz legközelebb, ebben biztos vagyok!
Happy Massage