• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először itt az oldalon váltottunk üzenetet, aztán az itt megbeszélt időpontban felhívtam telefonon is. Nem volt gond, pár csörgés után felvette és pár óra múlva már nála lehettem.
  • Megközelítés:

    Elég frekventált helyen van így nem nehéz megközelíteni, bőven van a közelben busz vagy villamos. Így én is ezt a lehetőséget választottam, a megállótól maximum 5 perc gyalogtúrát kellett tennem. Kis szerencsével egyébként parkolóhelyet is lehet találni a közelben, amikor én érkeztem akkor is volt egy-két szabad hely.
  • Helyszín:

    Többszintes társasház az újabb fajtából, így aztán nem kell izgulnia senkinek, hogy a fejére szakad a födém. Van lift is, így a nem kívánatos találkozók a szomszédokkal elkerülhetőek. Nekem természetesen nem sikerült, de kivágtam magam. :) (Csak szegény Lizzie nem tudta, hogy térerő nincs hirtelen, vagy én süketültem meg és azért nem reagálok a telefonban.) A lakásban nem kóvályogtam el nagyon, így az előszoba-fürdő-hálószoba bermuda háromszögön túl nem jártam, azonban ezek tökéletesen megfeleltek a célnak és az ízlésemnek. Már az előszobában hangulatos fények és dekor fogadott. (És ekkor még nem láttam a lakás igazi díszét, aki az ajtó mögött várt rám :) ) A fürdő tágas, a kád még az én magasságomhoz is tökéletesen megfelelt. Kismillió tusfürdő, majd szájvíz közül válogathattam, hogy igazán frissen érkezzek meg vendéglátóm szobájába. A szoba tökéletesen illeszkedik az eddigiekhez, hangulatos, a célnak tökéletesen megfelelő. A nagy részét az ágy foglalja el, de van szobainas a ruháknak, az én igényeimnek tökéletesen megfelelt.
  • Lány külseje:

    Azt hiszem a képek nem adják vissza igazán Lizzie külsejét, mert élőbenmég jobban néz ki. :) Törékeny lány, aki pont ott gömbölyű ahol kell. A pozitív csalódás garantált. Az arca is kifejezetten bájos, így nem kell félni a kitakarástól. Nos eddig tartott a visszafogott jellemzés. Ugyanis Lizzie egyszerűen gyönyörű. Az a fajta természetes szépség, ami igen ritka. Azok a szemek és az a mosoly...én elolvadtam tőle. :) Hogy miben fogadott arra konkrétan nem emlékszem, valamilyen pasztell színű fehérnemű kombináció dereng, de meggyőződésem, hogy Lizzie bármiben ugyanilyen szép.
  • Action:

    Egy váratlanul hosszú műszak után érkeztem hozzá, de az elgyötört ábrázatomból Lizzie rögtön tudta, hogy jól esne egy masszázs, így zuhanyzás után azzal nyitottunk. Közepesen erős volt, inkább simogató, de nagyon jól esett. Lizzie nagyon jól érti, hogyan érjen az ember fiához, és emellett nagyon kellemes beszélgetőpartner is. A masszázs után mellém heveredett és rám nézett azokkal a csodás aranyszínű szemeivel, na itt éreztem, hogy meg kell csókolnom. És a csók nem is akármilyen, igazi barátnős semmi megjátszást nem érezni. Ezek után a nyakamtól indulva végigcsókolt amit annyira élveztem, hogy mire felocsúdtam már a combjaim között járt a nyelve. És ami ezután következett az igazán földön túli volt. A franciája egyszerre volt gyengéd és simogató és határozott és nyálcsorgatós. Kézzel is rásegített, de én alapvetően szeretem ezt, így teljes mértékben rábíztam magam. Nem hagyta parlagon heverni a környéket sem, így egy idő után jeleztem, hogy azért ezt nem hagynám viszonzás nélkül. Rajtam volt a sor, hogy felfedezzem az előttem fekvő szépséget, nem tehettem más én is végigcsókoltam ahol csak értem, hogy aztán elidőzzek a combjai között. Ezt sóhajokkal jutalmazta, és ha csak feleannyi örömet sikerült okoznom neki mint ő nekem, akkor már nem volt hiába :) Minden porcikája bársonyos és tökéletes élveztem volt felfedezni - hát még a nyelvemmel! Az óvszer igen rossz hatással van rám, így egy kis idő után visszaváltottunk francia kényeztetésre, amit Lizzie a korábban prezentált szenvedéllyel folytatott. Tényleg az volt az érzésem, hogy itt engem ha törik ha szakad akkor is boldoggá akarnak tenni...és sikerült is :) Vallomásos jelleggel régen élveztem ekkorát, utána még percekig zsibbadt mindenem. Egy kis frissítő elfogyasztása után még egy jó ideig beszélgettünk mindenféléről, mint azt írtam is Lizzie tényleg nagyon jó társaság, nem csak a szédítően jó külső szól mellette. :) Időm lejárta előtt még vettem egy gyors zuhanyt aztán egy pár puszi után kénytelen voltam visszavetni magam a munkába.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban leírtak szerint. Mivel először voltam előre elhelyeztem az ágy melletti szekrényen. A találkozónk alatt szó sem esett róla. Nagy meglepetést nem írok azzal, hogy maximálisan megérte ezért az élményért! :)
  • Összkép:

    Utólag is elnézést, hogy időszűkében csak így az utazás után sikerült megírnom az ottlétem rövid kivonatát, de ezt érdemes volt, hiszen a kapott élmények tényleg csodásak voltak. Köszönöm Lizzie, ha időm engedi visszatérek még! :)
Happy Massage