• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Drága Samatorom!!:))

    Édes vagy,hogy megörökítetted a randinkat,és hízik a májam,hogy én lehettem az első hölgyemény,aki bevezetett Téged az erotikus masszázs világába,ízelítőt adva a tevékenység sava-borsáról,röpke egy órában!;))

    Valóban nincs rajtam álarc rendelés közben,szép is lenne..DD..de tudod,amiről beszélgettünk,mint SW--azaz asszociálva Star Wars...lehet egyszer beöltözöm merő kíváncsiságból jedinek!!:PP

    Szuper lendülettel eszme cserélgettünk,és ami szívet melengetően cuki volt,amikor kígyó siratás előtt,úgy helyezkedtél,mint Krisztus a kereszten!:))Haláli vagy!:))

    Egy szónak is száz a vége,gördülékenységed,jó humorod,imádni való,várlak vissza szeretettel,tárt karokkal,mint "Leila" hercegnő!;)

    jelige:"Az erő velünk van"...)))

    csókok,puszik,ölelés

    SW

  • Egyeztetés:

    Kora délutáni órákban hívtam, egyből felvette. Egyből be is mutatkozott, és miután ezt én is megtettem beszültünk a lehetséges közös programról részleteiről majd időpontot is egyeztettünk. Másnapi időpontban maradtunk, kérte hogy a találka délelőttjén még hívjam a megerősítés végett. Ezt megtettem,így nem maradt akadálya a találkozónak. Végig határozottan, ugyanakkor viccesen beszélt.
  • Megközelítés:

    A telefonban elmondta, hogy a ház előtt ingyen lehet parkolni. Engem ez nem érintett mivel BKV-val mentem. A közelben több busz is jár, könnyen oda lehet jutti. A címet könnyen meg lehet találni.
  • Helyszín:

    Egy panelben található a rendelő. A környék csendes, parkosított. Diszkréten oda lehet juttni a ház bejáratához. A lakás maga ízlésesen felújított. A szoba ahová bevezettet tiszta, rendezett jól berendezett. Egy szobainasra lehet pakolni. Az ágyon minden szépen be volt bekészítve ( ha kell hajtogatva is) minden szükséges kellék. Köztük volt egy cicis párna is. ;) A hangulatvilágításról nem tudok nyilatkozni, mivel nappal jártam ott. A fürdő területe jól ki van használva, pont elfért benne egy sarokkád és egy mosdó. Az ajtóból jóformán egyből a kádba léphet az ember. Sokféle tusfürdő közül lehet válogatni.
  • Lány külseje:

    Sok fényképe van abból már ki alakult egy saját fénykép is róla. A valóság megfelelt ennek. A feszes topban és egy szintén feszes farmer sortban fogadott. A beszélgetésünkből kiderült, hogy nem áll messze tőle a sport, azon a belül is fittness. Ez szerencsére látszik is rajta. Szép, formás végtagokat tudtam megcsodálni. A sort is sejtette, hogy alatta is izmos testrészek terülnek el. ;) Arca pont olyan a képeken csak nem volt rajta fekete álarc ;)
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után visszatérve az útmutatása alapján elhelyezkedtem az ágyon. Megkérdezte, hogy milyen erősségű kezelést szeretnék. A három fokozatból én a közepest választottam. Nem tudtam ez mit jelent ténylegesen, mivel nem vagyok tapasztalt e téren. Utólag jó döntés volt ezt választani. Ez még hatékony volt, de nem túl erős. Az erős biztos túl sok lett volna edzetlen testemnek. Bekent olajjal majd letakarta az alsó felem egy törölközővel és elkezdte a műveletet. Nem ismerem a szakszavakat, csak hétköznapi módon tudom leírni mi történt. A hátam közepe és a derekam kapott egy kis nyomkodást. Hirtelen megijedtem, hogy túl erős lesz, de gyorsan elmúlt a félelmem. A hátam és derekam után a nyakam következett. Wasabi előre figyelmeztettet, hogy ez nem biztos, hogy nagyon kellemes lesz, de így ér valamit. Ebben is igaza lett, jól lelazult a nyakam is. Következtek a lapockáim. Ehhez kérte, hogy a kezemet hajlítsam be és helyezzem a kézfejem a hátamra. Ez is jól volt, bár néha kicsit fájdalmas, de az eredmény a lényeg. Egyébként is volt mit kimasszírozni az izmaimból, következőleg már biztos másabb lesz. De egy nagyfiú egyébként gyorsan túlteszi ezen magát. ;) Végül következett a lábam. Jól át lettek gyúrva a combjaim kívül belül, és a vádlim is.
  • Levezetés:

    Előzetesen egyeztettük, hogy milyen kényeztetést szeretnék a végén. Én a maximális natúr csomagot ( "natúr kígyó kicsavarás" ;) ) választottam. Ennek megfelelően már a zuhanyzás közben kaptam egy spéci tusfürdőt bizonyos testrészeimre. Szóval a fordulás után ismét kaptam olajat a testemre. Wasabi is megszabadult a felső öltözékétől és a meztelen felső testével elkezdte a felső és alsó testemet masszírozni. Szerencsére van mivel masszíroznia. ;) Ezzel kellően felcsigázott, majd következet a kígyónak egy lingam masszázst. Elsőre nem esett le, de Wasabi szólt hogy ez az. ;) A vérkeringés beindítás után következett a levezetés. Ehhez Wasabi bevetett több eszközt is, a száját és a cicijeit is. Egyik jobb volt mint a másik. Végem is lett. A végén hagyta, hogy magamhoz térjek, és keresztre feszített pózban pihengessek egy kicsit.
  • Elszámolás:

    Nem ismerem, hogy ezen a területen mi az "átlag". Nekem megérte, ez a lényeg.
  • Összkép:

    Wasabi egy igen határozott, ugyanakkor humoros hölgy. Ezt a kettő egy kicsit furcsa lehet elsőre, de gyorsan meg lehet szokni. Nála szerintem igaz a hülye kérdésre hülye válasz elv. ;) De nem kell hülyét kérdezni is nincs gond. ;) Külön jó pont volt, hogy végén az útra kaptam egy palack ásványvizet. Először tiltakoztam, de végül Wasabi meggyőzött és ismét igaza lett, mert jól jött a haza úton. Utólag is köszönöm. ;) Nekem ő volt az az első a masszás területén, de elsőre jól éreztem magam.
Happy Massage