• Vivienn

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jelezte, hogy a telefonnál van,hívtam, egyből fel is vette. Mivel vasárnap terveztem meglátogatni és az elérhetősége írta, hogy csak előre egyeztetve, még péntek délután hívtam. Akkor modnta, hogy vasárnap délelőtt hívjam újra, hogy lefixáljuk és pontosítsuk a részleteket. Így is tettem, ekkor nem tudta felvenni, de azonnal küldött egy SMS-t, hogy 2 perc múlva visszahív, így is tett. (És tényleg visszahívott, nem csak megcsörgetett!)
  • Megközelítés:

    Belső Terézváros, így aztán tömegközlekedéssel ideális, autóval kicsit nehézkesebb lehet hétköznap a parkolás. Egy közeli sarokra hívott először, onnan kérésére felhívtam, akkor megmondta a házszámot, majd a ház előtt újra telefon, megkaptam a belépési kódot és a konkrét lakást is.
  • Helyszín:

    Klasszikus pesti bérházban egy gyönyörűen felújított lakás, szép tiszta a lakás is a fürdő is. Maga a tetthely a nappali kinyitható kanapéján van. Hozzátartozik még egy kiskutya is, ezt írja is valahol, szóval nem meglepetés, de a kutya nagyon barátságosan üdvözöl (és búcsúzik), de semmi vizet nem zavar.
  • Lány külseje:

    Borzasztó helyes arcú, formásan telt, napbarnított szőkeség, ragyogó szemekkel. Az adatlap szerint az orra és a szája meg van csináltatva, de őszinte leszek, nagyon ügyes munka és nem észrevehető. És ami a lényeg, a cicik igaziak, a testalkathoz képest is nagyok, szép nagyok helyes bimbókkal, pont amilyeneket imádok.

    A képek profik, de nem fog csalódás érni. Talán csak az nem látszik rajta, hogy jó sok tetkó van a karján és a hátán, amelyek nagyon szépek (ez talán annak fontos, akit esetleg zavar az ilyesmi), bár nagyon részletesek egyszer-egyszer el is kalandoztam a megfejtésükben. :D
  • Action:

    Minthogy mindenhol írja is, hogy nála csak a normál, barátnőfílinges dolgok vannak, így aztán nagy meglepetésre nem lehet számítani. Mivel kicsit alacsony energiával érkeztem, kértem egy olyant, hogy ő irányítson, ettől picit zavarbajötten nevetgélt, de nem mondott nemet.

    Maga melléfektetett, majd elkezdett simogatni, csókolgatni közben a kezével harckészültségbe helyezett odalent. Ezután megkérdezte, hogy fraciázzon-e, mondtam, hogy hogyne, azt borzasztó ügyesen csinálta, kicsit aggódtam, hogy hamar végem lesz, így javasoltam, hogy cseréljünk. Nagyon szép és nagyon finom puncija.

    Ezután előszór misziben,. majd hátulról csináltuk a főakciót, de nekem itt már kezdett kicsit problémás lenni az ügy, így kértem, hogy mégis franciába fejezzük be. A kezdeti barátőflinget úgy éreztem, hogy elszállt, valszeg nem annyira jöttem be neki, bár egyáltalán nem mutatta, szóval lehet, hogy csak képzeltem, ez mindenestre rápakolt arra, ami már eleve baj volt , ami leginkább az lehetett, hogy a fáradt voltam és az időjárás is nagyon lenyomott. Így elmennem nem sikerült. Ő kérdezte, hogy benne van-e a hiba, mondtam neki (így is gondolom), hogy biztos nem, van ilyen, majd legközelebb.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, amit a telefonban megbeszéltünk, oda is adtam, erről több szó aztán nem is esett. Azt hiszem, kb. átlagos belvárosi.
  • Összkép:

    A végeredményt leszámítva, nagyon kellemes egy élmény volt, Vivienn egy szuper kedves lány, elbúcsúzásánál is nagyon aranyos volt, még ő köszönte meg, hogy jöttem, amin kellemesen meg is lepődtem. Aki a formás, kerek bomábázókat kedveli, azoknak melegen ajánlom.
Happy Massage