• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Simán ment. Kellemes, gyors egyeztetés, a lényegre törekedve. Pikk pakk megvolt.
  • Megközelítés:

    Egyszerű megtalálni, tök jó helyen van. A parkolás talán okozhat nehézséget, nekem szerencsém volt, majdnem a ház előtt meg tudtam állni, de sok üres hely nem volt a környéken...
  • Helyszín:

    Tiszta, kellemes hangulatú, csendes kis lakás. A fürdőszoba a célnak abszolút megfelel. Semmi csillivilli, de van csomó tusfürdő, meg minden ami kell. A szobában szép nagy ágy, szék, asztal a cuccaidnak, mi kell még? Amúgy sem a múzeumba mentünk.
  • Lány külseje:

    Ahogy már sokan írták előttem is. Igazi MILF. De olyan akit az edzőteremben, vagy a strandon kiszúrsz és onnantól kezdve mindig figyelsz a szemed sarkából, hátha épp lehajol, vagy bepucsít valamiért. Csini kis sárga bodyban vagy miben fogadott, nem lehet megállni, hogy ne fogd meg a fenekét már az ajtóban. Igényes, szép, ápolt, minden amit vársz. Gyönyörű bőre van, jó az illata (mindenütt), kellemes a kisugárzása. Laza kis smink volt rajta, abszolút nem vagyok oda a sminkért, szerintem természetes valójában is csini. A rúzst lenyaltam róla, nekem úgy jobban tetszett. :) A szeme csillog, mint a kuplerájkilincs.
  • Action:

    Egyszer régebben már voltam nála, de akkor voltam először ilyen helyzetben, ezért annyira furán éreztem magam, hogy egy jó szopással kivégzett, utána pedig beszélgettünk. Azóta változott egy kicsit az élethelyzetem, úgyhogy mindenféle különösebb gátlás nélkül vágtam bele a látogatásnak. Az ajtóban piszi puszi, tipi tapi. Utána kicsit dumáltunk az ágyon, emlékezett rám, ez jól esett és fel is oldott még jobban. Elmenetem gyorsan lezuhanyozni, a szobában már pucéran várt engem. A beszélgetést ott folytattuk, ahol abbahagytuk, csak közben elkezdtem végigpuszilgatni a nyakát, smaci, ő sem teketóriázott, megfogta a brét és finoman már csavargatta is. Nem bírtam ki, megkértem, hogy pucsítson be nekem az ágyon, hogy belenyalhassak a puncijába és a fenekébe is. Gyönyörű kis segglyuka van, úgy tűnt szereti is, ha rendesen kinyalják neki. Aztán kicsit átfordítottam és úgy nyaltam a punciját. Azt nem tudom mennyire élvezte valójában, de nekem jól esett puszilgatni azt a szép kis puncikát. Ezt követően, de már közben is, a szájába adtam a faszomat. Élvezettel, lelkesen szopja a faszt. Nincs 20 centis brém, az enyémet simán tövig be tudta kapni. Nyomhattam rá a fejét, csapkodhattam az arcát, bármi. Imádtam. Már most is áll a farkam, ha erre gondolok, és elképzelem legközelebb hogy szopatom le. Köpködés, duma, minden megy közben, nagyon kellemes. Lelógatta a fejét, úgy is megdugtam a száját. Egy ponton megkérdezte, hogy baszunk-e, vagy így szeretnék e elmenni? Végül abba maradtunk, hogy dugunk egy kicsit. Gumi fel, kis szopkodás még, utána misszionáriusban keféltünk. Nem bírtam sokáig, nagyon rég tartogattam már magam a nők elől, így a lábaival a nyakamban teleélveztem a gumit. Ezt követően dumálgattunk, tényleg bármiről lehet vele beszélgetni. Mondjuk Friedrich Dürrenmat dramaturgiai stílusáról nem esett szó, de az élet egy csomó más témájában tök jó beszélgetőpartner. Az utolsó 15 percben még jól leszopott, aztán a jól teleköpködött marokkal kiverte a faszomat. Nem sok geci jött, de azt is alaposan leszopta a faszomról. Ja azt nem is mondtam, hogy a lábujjai is szépek, biztos még itt rajtam kívül, aki imádja a női lábakat. Nagyon jó punci az biztos!
  • Elszámolás:

    Az elszámolás tök normális. Nem kért extrákat semmiért. Nekem ez alapvetően nagyon szimpatikus. Amúgy sem használtunk ki minden lehetőséget. Talán majd legközelebb. ;)
    A végén letettem az asztalra, semmi több szó nem esett róla.
  • Összkép:

    Olyan igazi jó kis nő. Akinek elege van a nyafka hülye picsákból menjen el hozzá és keféljen vele egy jót. Jó arc, közvetlen, nem kell megjátszani semmit, csak engedd el magad, harapj bele a fenekébe, nyalints bele a popsijába, dugd meg, élvezz el a cickóira, aztán egy sör este és jóidő. Biztos, hogy megyek még hozzá!
Happy Massage