• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Csillagos ötös. Telefonom kerestem, hamar sikerült elérnem, ő veszi fel a telefont, és rugalmasan meg lehetett vele beszélni a találkát, kicsit később még rápontosítottam és már mehettem is.
  • Megközelítés:

    A GPS könnyedén odavezetett. Autóval mentem, kora este volt már, könnyen találtam ingyenes parkolót, azt nem tudom nap közben milyen lehet, csak pár házat kellett sétálnom. A házat is könnyű megtalálni. BKV-t nem tudom
  • Helyszín:

    Panelház, a betaláláshoz nagyon egyértelmű infókat kaptam, így a minden nagyon egyértelmű és egyszerű volt, mintha ott laknék. Kicsit félhomály volt a folyosón, de az ajtón diszkrét jelölés segíti a könnyebb betalálást, nem lehet eltéveszteni.
    A lakás szépen rendben van, amit láttam mindenhol rend és tisztaság volt, otthonosan volt berendezve, a szobában nagy franciaágy.
  • Lány külseje:

    Arcképes fotókkal hirdet, és egyértelműen ő van a képeken, így nem kell kellemetlen meglepetéstől tartani. Szerintem fogyott pár kilót, mert vékonyabbnak tűnt kicsit, m a képeken. Az alakjára sem lehet panasz, jó a feneke, a cicik (kedvencem), szép az arca is, amolyan szomszéd lány típus.
  • Action:

    Egy fekete egyberészes miniruhában fogadott, ami alatt, mint az utólag kiderült semmi nem volt.
    Gyors puszi-puszi, letettem a ruhát és irány a tusoló. A fürdő tiszta, sokféle tusfürdőből lehet választani, szájvíz, kispoharak kikészítve
    Tusolás után még egy kis csevely, megemlítettem, h - nap vége lévén picit fáradt vagyok. Erre viccesen közölte, h akkor baromi rossz helyre jöttettem mert nem fogok pihenni, és más húzott is magára. Annyira energikus, h néhány pillanat alatt átragadt az energiája rám is.
    Ugyan finoman irányít, de enged érvényesülni is, nagyon jót szexeltünk, közben szavakkal is biztat, nyögdécsel is.
    Kiemelném a franciáját, ami annyira jó volt, h majdnem elmaradt a szex is, másodjára franciában végzett ki.
    Értelmes lány, a két futam között kellemesen eldumáltunk, hamar találtunk közös témát is.
  • Elszámolás:

    Elsőbálazó voltam nála, telefonban elmondott mindent, utána szóba sem hozta. Én az elején letettem az asztalra egy borítékban. Annyira diszkrétre sikerült a mozdulat, h neki sem tűnt fel, így távozásom előtt kedvesen rákerdezett. Jót röhögtük a dolgon.
  • Összkép:

    Csak ajánlani tudom; csinos, baromi jó az ágyban, és végül okos is, veszélyes kombináció. Utána remegő lábakkal távoztam, még jó, h volt lift.
    Ha a rangom engedné még jobb besorolást (felejthetetlen/istennő) adnék neki
Happy Massage