• Jàzmiiin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül jelentkeztem be, napokkal előre így nagyon gyorsan és könnyedén sikerült leegyeztetnünk a találkozó időpontját.
  • Megközelítés:

    Autóval közelítettem meg a tett helyszínét, nagyon könnyen megtalálható a cím a Ferencváros középső részén, közel a metró vonalhoz is. A parkolás fizetős, de szerencsére szinte a ház előtt is volt szabad hely.
  • Helyszín:

    Új építésű házban, a tett helyszínéhez tökéletesen alakmas lakás. A hálóban hatalmas és kényelmes francia ággyal. A fürdőben kád található, tusfürdő és a szájvíz választék több mint kielégítő. Hangulatvílágítás és a ellazító zene tette tökéletessé a kikapcsolódásom
  • Lány külseje:

    Belépve a lakásba vonzó és a szexi dreszben és necc combfixbe fogadott. Nagyon régóta ácsingoztam már, arra, hogy a hölggyel végre sikerüljön egy randit összehozni. Első pillantban, egy kis döbbenet ült ki az arcomra, mert számítottam arra, hogy egy magas és szép hölgy fog fogadni, de mégis meglepetéssel ért a valóság.
  • Action:

    Fürdőből kilépve finom gyömbér graipfruit teát kaptam. Szerencsére ekkor már a magas sarkúból kilépett, így már megfelelő magasságba kerültünk egymással. A hálószobába invitált, ahol végre alapos lehetsőgem volt megcsodálni a formás idomait és bájos arcvonását. Az akciót rögtön egy hevesebb csókcsatával kezdtük. Érezhetően könnyen ellazuló fajta leányzó, ami nagyon kedvemre való volt. Folytattam a testének finom vonulatainak felfedezését mind a kezemet, mig a számat hasznosítva. Alapos felfedezés érezhetően a kedvére volt, mert nagyon hamar rátapíntott ő is nemesebbik felemre és határozott mozdulattal letérdelt elém, és szájjal folytatta a kényeztetését. Nagyon kifinomult technikával végezte a műveletet. Éreztem, hogy ha ezzel a lendülettel haladunk hamar ki fog végezni. Hamar felkerültünk az ágyra, hogy a kényeztetést kölcsönös francia leckével folytassuk. A szájjal történő kényeztetésre, hihetlenül érzékien reagált, magával ragadt, hogy mennyire könnyedén ellazult, és egyre hevesebb nyögéssekel adta tudtomra, hogy bizony ha így folytatjuk, akkor ő is hamarosan csúcsra fog érni. Ez a pont pár másodpercen belül be is következett, szinte egyszerre sikerült a csúcsdöntés, mely a profi kényeztetés következtében frenetikus vulkánkitörést produkáltam. Kis pihegés és egy gyors fürdés és frissítő váltás követően ott folytattuk, ahol abba hagytuk. Könnyedén sikerült egymásra hangoludnunk, és az idő múlásával hevesebbé vált a csókcsaták, és az érintések. Ennek következtében a neccharisnya darabokba landolt az ágy mellett. Testét végig csókolva egészen a füle cimpjától, át a mellbimbókon át egészen a vénuszdombjáig. Folyamatosan halhattam az ismét egyre mélyülő és hosszabb nyögdécseléseket, amiből tudhatam, hogy ismét a csúcs felé vezető úton szágoldunk szélvész tempóba. Csiklójána és nagy ajakin elidőzve úgy éreztem, hogy még ráfér egy alaposabb kényeztetés. Melyet egyre hangosabb nyögésekkel halált meg, amig nem az apró kezdetleges alhasi remgéseket egész testét átszelő vibrálásba nem váltott át. Elképesztő méretű orgazmussal hálálta meg tevékenységemet. Ekkor kis pihegés útán, elérkezetnek látam az időt, hogy behatoljak a puncijába is. Jól ragált, és kezdeményező volt. Hamar egymásra hangolódtunk, és ismét hallhatam a mély sóhajokat, amely révén egyre gyorsuló tempóban rohanhatunk együtt a vágyak országutján, amig nem ismételten sikerült a csúcsra jutatnia. Volt még időnk, de így kifáradva kellemes beszélgetés közben telt el az együtt töltött 2 óránk, ami szinte pillanatoknak tüntek, oly gyorsan véget is ért.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekten, az előre leegyezteteknek megfelelően a virágcsokról némi extra ajándék kiséretében adtam át.
  • Összkép:

    Összeségében kellemes benyomásokkal és teljes kielégültséggel távoztam. Tudván azt, hogy ez volt az első alkalom a hölggyel nagyon hamar sikerült kellemes és szinte bartánői hangulatot összehozni. Mindenképpen lesz folytatása találkozónknak.
Happy Massage