• Honey

  • Beküldte:
  • Honey reagálása

    Kedves AB84! :)

    Őszintén, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú idő utàn megérkezik az àltalad ígért beszàmoló! :D
    Úgy néz ki, hogy a helyszín vàltoztatàs megihletett! :D

    Külön megtiszteltetés a top3 Csókpajtid között lenni! :)

    Szàmomra is élmény minden talàlkozàs!

    Nem utolsó sorban pedig nagyon szépen köszönöm ezt a szuper beszit! :)

    Millió, édes csókjaimat küldöm a következő talàlkozóig! :)

  • Egyeztetés:

    Voltam már párszor Honeynál, ezért Viberen kerestem. Hamar válaszolt is nekem és tudtunk is időpontot egyeztetni, két óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a ház előtt pont találtam is parkolót, szerintem mindig lehet itt találni parkolót a környéken. Aki tömegközlekedéssel érkezik, annak is nagyon egyszerű dolga van.
  • Helyszín:

    Nagyon durva luxus lakásban fogadott. Nagyon tágas 3-4 méteres belmagasság, 2 fürdőszoba, az egyikben zuhanyzó, a másikban hidromasszázs kád+szauna. Nem akartam elhinni, hogy mit keres egy welness létesítmény egy belvárosi lakásban. Rend és tisztaság van mindenhol. Természetesen klimatizált az egész lakás.Összességében nem hiszem, hogy van-e ennél jobb lakás itt az oldalon, luxus a javából:)
  • Lány külseje:

    Honey egy nagyon csinos szép arcú lány. Formás kerek feneke és nagy szilikonos mellei vannak. Csókos szája van, amit imádok csókolni. A megadott adatok teljes mértékben megegyeznek a valósággal.
  • Erotikus masszázs:

    A találkozó előtt érdeklődtem Honeytól, hogy meghívna 1 italra a bárjában, amire igen mondott és elmondta a választékot. Mondtam neki, hogy rá bízom magam, abból nem szokott probléma lenni. Picit hamarabb érkeztem és ameddig vártam, írt nekem viberen, hogy megengedje-e a hidromasszázs kádat? Egyértelmű volt a válaszom, ilyen ziccereket nem szabad kihagyni:) Beengedett a lakásba és csókokkal üdvözöltük egymást, majd leültem a bárpulthoz és elkezdtük beszélgetni, hogy kivel mi történt az utolsó találkozás óta, amíg Honey az italunkat készítette. Nagyon jól kijövünk egymással, felhőtlenül és jókat szoktunk beszélgetni. Egy kis idő múlva, beültünk a hidromasszázs kádba, hoztuk magunkkal az italunkat, Honey rakott be zenét is, úgyhogy tényleg le a kalappal előtte, nagyon jó hangulatot csinált. Amíg bugyogtunk, közben beszélgettünk, iszogattuk, csókolóztunk. Imádok vele csókolózni de tényleg, top 3 csókpajtim közt van simán. Nagyjából egy órát csobogtunk és utána átmentünk a hálószobába.
  • Levezetés:

    Csókolóztunk, simogattuk egymást és a hátamra fektetett és elkezdett kényeztetni. Egyből kértem is a punciját, mert imádom kényeztetni a punciját, nagyon finom íze van. Szóval 69-ben kényeztettük egymást, nagyon változatos és jó a technikája. Főként szájjal kényeztette a farkamat, a környékkel is foglalkozott, ami nagyon jól esett. Végül nagyot élveztem a testére.
  • Elszámolás:

    A végén letettem az asztalra a playboy újságok mellé:) Bővebb infóban minden benne van, úgyhogy nem is esett szó róla. Teljes mértékben megérte.
  • Összkép:

    Nagyon szeretek Honeyhoz járni, mindig nagyon jól érzem magam vele és szerintem(remélem), hogy ez kölcsönös is.Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani, főleg azoknak akik értékelik a gyönyörű lányokat(fyi:Honey) és luxus környezetet.Sajnos csak jó beszámolót tudok neki adni a rangom miatt, de minden egyes találkozó felejthetetlen vele. Köszönöm szépen a közös élményeket;)
Happy Massage