• Lizzie

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam, elsőre felvette, mindent megbeszéltünk! Mivel ismerjük már egymást rögtön megegyeztünk az időpontban. Rugalmasak vagyunk mind a ketten!
  • Megközelítés:

    A harmadik alkalommal is könnyedén odataláltam, a környék nem változott. Megint a BKV-t vettem igénybe, aztán pici séta, ami nem baj!
  • Helyszín:

    Ugyanolyan minden, mint mikor utoljára voltam, lassan 4 hónapja. Fürdő tip-top, sok tusfürdővel. A szoba még mindig kellemes, klassz berendezéssel. Az ágy szép nagy, lehet rajta jókat hancúrozni!
  • Lány külseje:

    Ismét a piros hálóköpenyében fogadott, alatta semmi, szeretem ezt a párosítást! Ez a gyönyörű leányzó finom bőrrel, szép kerek popsival és eszméletlen cicikkel van megáldva! Nekem most és mindörökké a zsánerem marad! Ne felejtsem ki a mosolyát és arcát, mely lenyűgöz engem!
  • Action:

    Érkezésemkor puszival fogadott, levettem cipőm, majd bementünk a szobába. Szépen levetkőztem, majd fürdőbe el. Utána kicsit elment, de rövidesen visszajött és ledobta a köntöst és voilá, ott volt egy kívánatos, meztelen nő! Persze már előtte is ilyen volt, de ugye meztelenül még szebb látvány. Kicsi beszélgetés, mert már régen láttuk egymást, közben már simogatások elkezdődtek. Finom puszik, csókok a kis testére, be kell barangolni, hiszen nagyon puha, finom. Combja belső felének puszilgatása után ráleltem a mézédes puncira, végignyaltam, majd a csiklónál időztem jó sokat. Most lassabban jutott el a csúcsra, mint máskor, de jó volt mind a kettőnknek. Talán én is lassabban és másként csináltam. Folyton felvetődött valami, ezért sokszor beszéltünk pár szót és folytattuk. Mivel nem voltam csúcsformában, egy kis rásegítést kértem, hogy álljon rendesen és belekezdjünk az aktusba. Misszionárius pózban kezdtünk el szeretkezni, a behatolás kissé nehézkessen ment, de megoldottuk! Közben párszor megálltam, nehogy ideje korán bevégezzem, végül ebben a pózban sikerült elélveznem. Benne maradtam egy kis ideig még, isteni benne lenni! Utána törölgetés és megmaszírozott, ami most is nagyon jól esett. Közben beszélgetés erről-arról. Én is bekentem a hátát, a fenekét és a lábait. A legjobb a popsi masszírozása volt!
    Második menetre már nem került sor, mert nem tudtuk feléleszteni, amit kellett volna. Próbálkoztunk vele, de sajna nem ment, majd legközelebb bepótoljuk reményeim szerint! Másfél órát szerettem volna maradni, de 1 óra lett belőle ez miatt+ picike ráadás!
    Ez most így sikerült, de ki lehetne csüggedt, aki egy ilyen nő kezei között lehet, akár ennyi időt is!
  • Elszámolás:

    A végén letettem a szekrénykére, most is teljes mértékben megérte! Csokor mérete mint máskor, ez egy ideig nem fog változni!
  • Összkép:

    Ismerjük egymást már valamennyire és remélem mégjobban, azáltal h megyek még. Sok nevetés és csók, ez jellemezte ezt az együttlétet egy igazi nővel! 0-24-ben puszilnám!
Happy Massage