• Pamela

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az utóbbi két randi nem sikerült túl jó, ilyen előzményekkel tárcsáztam Pamela számát.
    Hosszan kicsörgött, majd egy női hang szólt bele. Ő volt az. Elmondta, hogy mit vállal, Inkább csak az időpont egyeztetésre korlátozodott a beszélgetésünk iilletve megadta a pontos címet egy kis útbaigazítással.
  • Megközelítés:

    Simán ment. Pamela útbaigazítása nélkül is simán odataláni. Semmi komplikáció, utcatáblák a helyükön,számozás logikus. Egyébként Újpest központi részétől pár percre található.Parkolni is lehetséges.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben. Tisztaság, rendezettség mindenhol.A fürdőszobába kád van zuhanyzóval, megfelelő számú tusfürdővel. A szobába franciaágy van. Teljesen jó, nem nyikorog elfértünk rajta.Egyébként van klíma ha ez valakinek számít.
  • Lány külseje:

    Pont olyan mint a képeken, kivéve az arca. :) Egyébként jó a humora:))
    Szóval komolyan úgy néz ki mint a képeken. Egyetlen külömbség, engem egyenes hajjal várt. Gyönyörű az arca is. Ja és szuper sexy fehérneműben várt.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve már azt a falatnyi fehérneműt is levetette ami rajta volt. Az ágyra feküdve rövid beszélgetésbe kezdtünk.Közben azért a kezek elkalandoztak és viszont.
    Aztán a simogatást csókok követték. Itt jegyezném meg, iszonyat jó mellei vannak. Egész este tudtam volna csókolgatni. De ami lent van még finomabb. Kár kihagyni.Nem is tettem.Hogy volt e orgazmus? Szerintem igen, de ebben mi férfiak soha nem lehetünk biztosak.Aztán fordult a kocka. Én lettem kényeztetve szájjal. Pamaela mindenben a csupa gyengédséget képviseli, ezt is így tettte.Nem is bírtam volna sokáig ezért gumit kértem. Ügyesen felhelyezte és a kedvenc pózában(ami mellesleg az enyém is) szemből támadtam. Próbáltam tartani magam de a napok óta " teli zsák"... nem sokáig bírtam.
    Letisztogatott, majd maszíroni kezdett. Ezt is nagyon jól csinálja.Megfelelően keményen már ezért is megérné meglátogatni. Közbe beszélgetni kezdtünk.
    Beszéltünk csak beszéltünk...Gyorsan el is szaladt az idő, így nem került sor második fordulóra.
  • Elszámolás:

    Teljesen ok. A bővebb infoban megadott értéket+ egy kicsit adtam. Nem kérte előre.
    Ez is egyfajta bizalmat sugároz .
  • Összkép:

    Ez egy nagyon jó randi volt.Miért? A hölgy nagyon csinos akár egy modell és emellett nagyon kedves. Te vagy a kozéppontba, minden normális kívánságot teljesít.
Happy Massage