• Carmen

  • Egyeztetés:

    Itt VTR-en írtam neki szabadnapján, de sikerült így is elérnem, és pontosítanunk. Nem először voltam nála.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, gyakorlatilag egy közlekedési csomóponttól van pár percre gyalog. Én kocsival voltam, rögtön találtam parkoló helyet, közelben van egy áruház, annak is van parkolója, szóval megoldható.
  • Helyszín:

    Új építésű ház emeletén lévő tágas lakás. Ennek megfelelően modern, tiszta. A szoba is tágas, hatalmas ágy, komód a cuccokhoz, szobainas. A fürdő zuhanyzós, tágas. Több féle tusfürdő, szájvíz, ami kell. Tiszta törölköző.
  • Lány külseje:

    Véleményem szerint jó testalkattal megáldott hölgyemény. Szép popsi, cicik, ápolt. Helyes arc, a kitakarás csak a diszkréciót szolgálja. Nekem külön tetszik a hangja, van benne valami aranyos, pedig igazi vagány lány ő.
  • Action:

    Zuhanyzás után kértem egy masszázst. Voltam már párszor, és valamiért így jobban rá tudok hangolódni. Kis kedves masszázs ez, nem gyúrós, de ez nem is arról szól, és nem is olyat igényleg, nem azért megyek. Közben mindig kellemesen elbeszélgetünk, nagyon könnyen megtalálja a közös témát velem. Egy idő után azért a kellemes érintések meghozzák a kedvet, így fordulásból csókolózásba fordultunk. Nem heves, talán én ezt diktálom, nekem így jó. Majd felfedeztem szájjal a ciciket, kiváló élmény a hegyes bimbók érzése. Aztán lejjebb csúszott, és kezelésbe, illetve inkább szájába vette a nemesebbik részem. Ügyesen, változatosan, néha mélyen bevéve franciázott. Néha a környékre is kitért. Közben figyeli az ember rezdüléseit, vágyait. Mikor kellőképpen beindultam oldalra fordítottam, majd a hátára, és elkezdtem felfedezni a testét. Elértem a puncit, ami kívánatos, jó illatú, és itt elidőztem jó ideig. Úgy érzékeltem élvezi, de az idő telt, és úgy éreztem ezt el kell engedni. Ekkor feltérdeltem, és elém térdelve oldalról keményített, majd húztunk egy gumit. Kérdezte hogyan szeretném. Kutya pózt választottam, és így is fejeztem be. Pihegés, víz, és egy jó beszélgetés volt még hátra. Majd az idő vége felé elmentem zuhanyozni, és búcsút vettem ettől az elragadó hölgytől.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint letettem a komódra a Pesti átlagot. Sajnos borítékot elfelejtettem vinni, ezért elnézést kérek.
  • Összkép:

    Örülök hogy rátaláltam, mert egy érzéki kis angyalba bújt vagány lány. Figyelmes, kedves, kommunikatív, és ügyes, mi kell még?
Happy Massage