• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Wandát egy nappal a tervezett randi előtt hívtam. Vtren küldtem egy időpontot, aztán nem sokkal rá csörögtem, hogy jó lenne-e neki. Vidám hang vette fel, mondta ha van időm, várjak, ránéz az oldalra. Jó volt neki is, igy könnyen sikerült lebeszélni.
  • Megközelítés:

    Zugló központi,felkapott részén a villamosvonal mentén, megállótól pár percre található a célpont.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház. Belül minden makulátlan. Mondta Wanda, hogy szeret takarítani és nagyon sok időt is tölt vele. Nos ez látszik . Konyha, előszoba nappali minden makulátlan. Még a kekszek is le vannak takarva, hogy ne porosodjanak!!!, Fürdő tökéletes, xx fajta tusfürdővel. Szobában szobainas, egy nagy ágy, minden tiszta, majdnemhogy derékszögbe állítva.
  • Lány külseje:

    Wanda nem párductestű cicababa, ezzel nem árul zsákbamacskát. Hosszú fekete haj (kíváncsi lennék, milyen eredeti hajszínnel, bar ő nem szereti), csillogó szemek, telt ajkak (csak belegondolok mire képesek, huuuu), nagy, természetes mellek, finom popsi, illatos bársonyos bőr.
  • Action:

    Ahogy behurcoltam magam a lakásba, Wanda mar letámadott. Mármint éppen csak bemutatkoztunk egymásnak, de máris kaptam egy puszit, ami másodpercek alatt nyelves csókba eszkalálódott. Ilyenkor az van az ember fejében, hogy oké, mossuk le az út porát előbb, de azért az észérvek ilyenkor gyorsan elpárolognak.

    Szobába sikerült bevánszorognunk, ahol lepakoltam, felöltöztettem a szobainast. Közben Wanda innivalóval kinalt. Persze Nála ez nem annyit jelent, hogy kérsz valamit inni? Innivalóra hőmérsékletre , szénsavas, nem szénsavas? Jézusom, milyen egy odaadó lány. És ekkor még a sztori felét sem tudtam.

    Kaptam vizet, majd törcsit, irány a fürdő. Persze itt sem könnyű elszakadni tőle, de megkegyelmezett rajtam, és hagyott megtisztítani magam. No nem sokáig, mikor visszaértem a szobába, ujból egymásra tapadnak ajkaink. Kezünk felfedező útra indult.

    Az ágyon folytattuk a csókolózást es simogatást. Hamarosan elindult azonban lefelé. Na itt kezdődtek a bajok, jó értelemben. Nos Wanda említette, hogy eléggé maximalista, ha ezt hozzávesszük az odaadó természetéhez, akkor bizony el lehet képzelni, milyen gyilkos dolgokat tud kezdeni a szájával. Ha egyszer ráharapott a szerszámra, addig nem is engedte el, ameddig ki nem facsart belőlem mindent. És itt nem a 2 perces gyors kivégzésről van szó. Szerintem ajkai között lehettem vagy negyed órát. Hol elnyelt mindent tövig, hol csak szopogatta, pihenésképp sem engedte el, nyelvmunka akkor sem állt le. Egyszóval fantasztikus volt. Próbáltam tovább húzni, másra gondolni, gondolkodtam, hogyan kell határozatlant integrálni, milyen szörnyű lehetett a rwandai mészárlás, felidéztem Margaret Thatchert magam előtt, de semmi nem hatott. Minden jó véget ér egyszer, nem lehetett bírni ezt a végtelenségig. Elemi erővel érkeztem szájába, utódokat pedig megtartotta magának. Miután kivégzett, meg akkor sem hagyta abba, tovabb szívott, mindent akart magának. Tényleg maximalista.

    Megtisztitottam magam, majd kicsit egymás mellett fekve beszélgettünk. Szerettem volna viszonozni az élményeket ezért csókok után kezelésbe vettem melleit. Közben kezemmel sem maradtam rest es óvatosan simogattam punciját. Nagyon érzékeny Wanda idelenn, szerintem élvezte ténykedésem.

    Lejjebb érve nyaltam, faltam serényen. Gyönyörű puncija van, es nagyon hevesen reagál a nyelvcsapásokra. Miután kiegyenlítődött az állás, felkerültem, csókolózni kezdtünk, ő pedig kézzel próbált életet lehelni a szerszámba. Mikor elég kemény lettem meg szájjal rásegitett egy kicsit, majd kaptam védőfelszerelés és szép lassan beleült.

    Nagyon finom szűk volt a helyzet odabent. Paci közben hol csókolt, hol golyókat simogatta. Önző módon sokáig élveztem a változatos vágtát, majd szájába vett újból. Nagyon jól esett, sokszor közel kerültem a második csúcshoz, de a robbanás nem jött össze. Termeszetesen Wanda nem nagyon akart elengedni, viszont én inkább rákérdeztem az időre, nehogy kifussunk. Válasza annyi volt, hogy ő nem nézi, de azért nem szerettem volna visszaélni bizalmával, ezért inkább fürdő felé vettem az irányt, majd búcsú csókok után elhagytam a létesítményt.
  • Elszámolás:

    Előre leraktam szekrény tetejére, szóba sem került egész idő alatt.
  • Összkép:

    Hát Wanda nem unott, beképzelt sem flegma. És igen óriási élménnyel távoztam. Hihetetlenül energetikus és vidám csaj, csak ismételni tudom magam, nagyon odaadó, tényleg az a fontos számára, hogy te jól érezd magad.
Happy Massage