• Heni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam mikor láttam, a "Most hívhatod" szöveget a hirdetésén. Minden simán ment, szerencsére volt közeli időpontja ami nekem is megfelelt.
  • Megközelítés:

    Corvin-negyedben található. Tömegközlekedéssel kiválló megközelítési lehetőség. Parkolás nem igazán problémás, a Corvin plazaban az első óra ingyenes. A plazaban diszkréten lehet várakozni, ha korábban érkeznél. A címet nagyon könnyű megtalálni a telefonos egyeztetés alapján.
  • Helyszín:

    Modern lakás, nagyon tiszta. Cipőt az ajtóban le is kell venni. Többen is rendelnek, de nem zavaró, senki mást nem láttam vagy hallottam. Szobában légkondi, nagy ágy, 1 szék a ruháknak.
    Fürdő teljesen rendben, tusfürdőkből több fajta, bontatlan fogkefék, szájvíz.
  • Lány külseje:

    Ahogy a képeken is látszik, gyönyörű fiatal lány. Azok alapján amiket beszéltem vele azt sakkoztam ki, hogy több 20 évesnél, de ez lehet téves következtetés. Kinézetre viszont valóban 20 -nak néz ki, kétséget kizárólag ebben senkit sem fog csalódás érni.
    Nekem a szemei meg az ajkai nagyon tetszenek. De nyaktól lefelé is tökéletes.
  • Action:

    Tudom itt sokan nagy lepedő akrobaták, de nekem hosszú idő után ez volt az első kalandom, így a szokásosnál is nagyobb zavarban voltam, ez kicsit megnyomta a hangulatot. Ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam.
    Az ajtóban kacér mosollyal fogadott. Kezet nyújtott, bemutatkozott és mondta, hogy vele fogom tölteni az időt. Bekísért a szobába, kaptam törölközőt, majd elvezetett a fürdőbe.
    Itt az eleje nekem nagyon protokollárisnak tűnt. Annyira udvarias volt, hogy méginkább zavarba jöttem.
    Mikor visszaértem a fürdőből, nem volt a szobában, kicsit megijedtem, de pár másodperc múlva megjelent az ajtóban.
    Gondolom mivel látta, hogy zavarban vagyok, ezért felajánlotta, hogy megmaszíroz. Tetszett az ötlet és ahogy csinálta, az is nagyon jólesett. Nem egy erős átgyúrós masszázs volt, hanem inkább gyengéd, simogatós. Segített ellazulni, máshol meg keményedni.
    Ezután gumis franciát kértem és itt történt egy kis vicces malőr, mivel az olajos kezével nem tudta kibontani a gumit amit aztán én sem mert már a zacskó is olajos lett. Ezért kiment ollóért.
    Franciája gyengéd volt, akkor nekem pont az kellett, teljesen jól ráérzett mivel tud felhúzni.
    Ezután én próbálkoztam franciával nála. Nagyon finom puncija volt, de nem voltam 100% biztos benne, hogy jól csinálom, én mindenesetre élveztem azzal nem volt probléma. Majd innen misszionáriusban folytattuk, lassan mozogtam, nem akartam gyorsan elmenni. Fényképeztem az agyammal a pillantot, hogy legyen mit nézni mikor lepereg életem filmje, mert ez biztos benne lesz a trailerben.
    Javasolta, hogy váltsunk kutyusra és azt már nem bírtam sokáig, végem lett. Az nagyon szimpatikus volt, hogy nem ugrott egyből el rólam, hanem szép lassan Ő mozgott még amíg lenyugodtam.
    Ezután elmentem zuhanyozni, majd pár percet még beszélgettünk, de lejáróban volt már az időm, így elköszöntem.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondottak szerint. Előre kérte. Az új pesti átlagnál kevesebb. Szerintem nagyon megéri, teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Rendkívül jól kezelte a lányos zavarom okozta helyzetet. Tudta mikor kell kezdeményezni és a maximumot kihozta a szituból.
Happy Massage