• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Honey reagálása

    Kedves insi! :)

    Nagyon szépen köszönöm ezt a szuper, rövid és tömör beszit! Annak még jobban örülök, hogy jól érezted magad! :)

    Néhàny dologra felhívnàm azoknak a figyelmét akik ezt a beszit is olvassàk:
    Most màr ( kb. 1 hónapja ) nem insi àltal körülìrt lakàsban vàrom a leendő és meglévő Vendégeimet! :)
    Az V. kerületnek egy roppant kultúràlt és szintén jól megközelìthető rézsén vagyok megtalàlható. :) Tovàbbra is egyedül!
    A lakàsról röviden annyit, hogy ez valóban luxus lakàs, hatvànyozottabban tàgasabb és gyönyörűbb!
    Úgy gondoltam egy Exclusive nőnek és Làtogatóinak exclusive lakàs jàr, ahol kitudtam bővìteni a "repertoàromat" is. Ez olvasható a bővebb infóban. :)

    A "Hirdető külseje" témàra is reagàlnék: mivel mint sokatok màr tudja, hogy erotikus, galm fotózàsokra is invitàlnak illetve most màr sport modellként is felkeresnek így az alakom az folyamatosan vàltozik. Olykor kerekebb vagyok ( àtlagos ) olykor pedig sportosabb de a lényeg hogy mind a két esetben feszes, szexin gömbölyű idomokkal rendelkezem és a jelenlegi fotók is teljes mértékben megfelelnek a valósàgnak. :)

    Ezúton is tovàbbi szép napot és kellemes hétvégét kívànok Mindenkinek!

  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen elértem, elöször Viberen, majd a pontositás érdekében telefonon. Szombat délután volt idöpontja egyből. Egyébként nagyon pontosan kiírja az oldalon mikor elérhető.
  • Megközelítés:

    Én közelről sétáltam oda. Egyébként a ház elött van parkolhely, fizetős. BKV nem lehet gond. Az itiner pontos volt, pikk pakk odataláltam.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben. Földszintről nyílik, a bejárás diszkrét. Kifejezetten trendi, tiszta rendes lakás. Nappali + két szoba. A fürdő makulátlan. Az egész, a türülköző, a tusfürdő stb. olyan mint egy szalonban. Pedig ez egy lakás, ami erre a célra van fenntartva, csak neki.
  • Lány külseje:

    Teljes mértékben. Fiatalos, bájos arc, gyönyörű bör, szép kerek formák. Talán kicsit kerekebb mint a képeken, de tökéletes!
  • Erotikus masszázs:

    Bár én első sorban nem a masszázs részéért érkeztem, kifejezetten jó volt. Hogy tanulta e, vagy csak autodidakta, nem tudom megítélni. Nem kértem egész testes masszázst, igazából inkább belemegítés volt. A masszázs csak a hátamat érintette és kifejezetten nem egy erős sportmasszázy volt, hanem amolyan barátnös kedveskedés. Mivel a kéjbarlangban van tükör, így már a masszázs alatt megvolt a ráhangolódás, csodálhattam minden mozdulatát... Másfél órát beszéltünk meg ugyan, de nem akartam túl sok időt tölteni a masszázzsal...
  • Levezetés:

    Na most kezdődött amiért mentem....
    Már a masszázs sokkal jobban felizgatott annál, mint amit gondoltam első izgalmamban. Amikor megfordultam már teljesen a kényeztetésre készen álltam és a további rövid kézzel történő felhangolás után magától kezdett natúr franciával kényeztetni. A technika nekem tökéletes volt. Inkább gyengéd. Kezezés a szükséges minimális, az ajkak fantasztikusan puhák. Kölcsönösségben maximálisan partner és úgy tűnt élvezi is. Külön jól esett, hogy hízelgett a farkamnak és méretének.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt és diszkrét volt ez is. A nappali - konyhában a polcra tettem. Az, hogy a csokor nagysága milyen, nem tudom összehasonlítani. De szánomra tökéletes összhangban volt azzal amit kaptam Tőle!
  • Összkép:

    Számomra a legdontosabb, hogy azt éreztem, még vissza fogok menni! Sajnos azóta ez elmaradt, de a jővőben biztos sor kerül rá. Abszolút profi, jó értelemben. Csak jót tudok mondani.
Happy Massage