• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dél körül hívtam, kb két csöngés után felvette, még a telefonon keresztül is lehetett hallani a mosolyát. Mindent elmondott tömören, mondtam, hogy mikor, és mennyi időre. Jó neki is, beírt :)
  • Megközelítés:

    Marina parton, igazából bármivel megközelíthető, szerintem még hajóval is. Nyíl egyenes utcák, aki itt eltéved, megérdemli
  • Helyszín:

    Új építésű ház, fasza modern lifttel (érintő paneles kezelő). Legfölül. Az ajtóban érezni a kellemes parfüm illatot :). Bent félhomály, zene, mivel új az egész ház, a lakás is az, tiszta, és rendezett
  • Lány külseje:

    Gondolom nem elég, hogy WOW! Ajtót nyitott, és ugye arc nélkül hirdet, és úgy is illik, amikor köszönsz, rá nézel. Szóval Hatalmas mosoly, gyönyörű kék szemek, dús szőke haj. Egyszerűen megigéz a tekintete. Ugye az alakját már a képen is látjuk, hogy fantasztikus.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel másfél órára mentem, így a masszázs középen volt. Mosolygós, csacsogós lány, közben dumáltunk. Nem simogat, masszíroz, vádlival kezdte, és úgy haladt fölfelé. A hátamat már alkarral teljes bedobással nyomkodta, ami nagyon is jól esett így este felé a reggeli edzés után. A vállaimban is ügyesen megtalálta, és szétnyomkodta a csomókat rendesen! Közben természetesen a tükörből lehet figyelni az eseményeket, domborulatokat. Bár egy picit lehetett volna hosszabb, amikor kiléptem a kapun, akkor jártam egy és negyed óránál, pedig háromszor is zuhanyoztam a felvonások közt, és a végén.
  • Levezetés:

    Először bekent olajjal, finoman, aztán a cicikre is jut. Amik(AKIK) gyönyörűek, kézbe simulóak formásak. Aztán jött egy kis simogatás, csúszkálás, és rengeteg puszi közben mindenhova, ahol ért. Aztán amikor a velem egykorúhoz ért, ott is finoman, előbb puszikkal kezdett, aztán felváltva szájjal, kézzel néha rásegítve adta elő. Néha szemkontaktus, néha meg a tükröt néztem. Az arcához, nyelvéhez ütögette, majd rendesen rákezdett a húzd-meg ereszd megre, és némi vákuum technikát is bevetett. Az első alkalommal jeleztem, hogy hát lassan készül a tüzijáték, és onnan a cicik közé kerültem újból és ott lett végem is. Másodjára is a bevált koreográfia volt, lasssú, finom kezdés után egyre jobban, mindent bele adva. Itt nem szóltam, magától váltott, és sebességet is, mármint gyorsabb tempót diktált, és hát a cicik közé lőttem újfent.
  • Elszámolás:

    A végén letettem a zenegép mellé, kérdeztem, hogy neki adjam, vagy tegyem le. - Tegyem le. Meg se nézte, kikísért, még dumáltunk két mondatot, aztán puszi. Az ajándék mértékének beírom a helyi átlagot, de kettőből átlagot vonni...(az elsőnél viccesebb volt)
  • Összkép:

    Meseszép lány, és bizony tudja, hogyan kell! Még egy óra múlva is azt mondtam magamban, hogy hűha ez komoly élmény volt!
Happy Massage