• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban többször próbáltam bebocsátást nyerni hozzá, sikertelenül. Most azonban taktikát változtattam és a következő hétre személyes üzenetben kértem egy konkrét időpontot, amit rendben lévőnek talált, csak egy telefonos lefixálást kért a randit megelőző napon.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a forgalom rémes volt. Kicsit késesben voltam, ezért nem mertem kockáztatni parkolóhelyet keresni, így egy viszonylag távoli üres helyen megálltam és sétálva tettem meg kb. 500m-t. Viszont a lakáshoz közeledvén vettem észre, hogy bőségesen akad parkolóhely nem csak a közelben, de közvetlenül a ház előtt is.
  • Helyszín:

    Különálló ház, könnyű megtalálni, felsőbb emelet. Fürdőszoba tiszta, sok tusfürdő, háromféle szájvíz, műanyag poharak. A kád előtt tiszta, száraz és puha szőnyeg. A szintén tiszta és rendes szobában - apró technikai probléma miatt - áldott félhomály. Ágyon friss, illatos lepedő.
  • Lány külseje:

    Enikő egy nagyon jó karban lévő, szép nő. Gyanítom, hogy sportol valamit. Egy fehér fehérneműben, vagy babydoll-ban, vagy miben fogadott.
  • Action:

    Köszönés és bemutatkozás után a szobába invitált és frissítővel kínált. Beszélgettünk egy keveset, utána lefixáltuk a programot. Egy órás kikapcsolódásra mentem, kifejezetten popsi miatt. Megbeszéltük a részleteket, a virágszálakat a szobában lévő asztalra helyeztem és elhúztam zuhanyozni. Mire végeztem, Enikő már az ágyon várt, én pedig mellé heveredtem. Elkezdtünk beszélgetni, eközben kicsomagolta a cickókat. Simogattuk egymást, majd elkezdte a férfiasságomat a szájával kényeztetni. Kéjesen nyögdécselt, gyakran nézett a szemembe. Többször torokra is vett. Én közben a punciját simogattam. Amint elértem a harckészültséget, Enikő javasolta a támadást :-) Én úgy gondoltam, ha ő is benne van, rögtön a popsival kezdenék. Enikőnek nem volt ellenvetése, gumit adott rám és kis síkosítóval elősegítette a befogadásomat. Feltérdelt elém és úgy kínálta fel gyönyörű hátsó bejáratát. Bámulatosan könnyen becsusszant a farkam a formás és szűk popsiba. Először óvatosan, majd egyre lendületesebben ostromoltam, közben a csípőjébe kapaszkodtam, amit ő édes nyögdécselésekkel nyugtázott :-) Isteni volt :-) Egy idő múlva felvetettem, hogy szívesen folytatnám előlről a popsit. Sajnos erre nem volt lehetőség, Enikő szerint ehhez túl nagy a méretem. Maradtunk ebben, fokoztam a tempót és a popsiban lett végem. Nagyon jó volt, nagyon élveztem. Utána még kis beszélgetés, majd Enikő felajánlotta a második menetet, amivel ezúttal nem éltem.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt volt, pesti (budai) átlag alatt kicsivel. Az elején rendeztük.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jól éreztem magam Enikővel.
Happy Massage