• KIKI lingam

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam, csak feltételesen egyeztettük a másnap dél körüli időpontot. Következő nap hívtam 13 órakor, és kettőre mehettem is. Mindkét alkalommal hamar felvette a telefont, és nagyon készséges volt.
  • Megközelítés:

    Metró, busz, villamos a közelben, de autóval is jól elérhető helyen, könnyű de fizetős parkolás.
  • Helyszín:

    Kb. tíz éves társasház, A célszerű, előszoba, fürdő, és az övén kívül még legalább egy munkahely. Célnak megfelelő, tiszta fürdőszoba, közepes tusfürdőválaszték. Kiki szobája kellemes, a földön tatami, kisasztal , fotel, ahogy szokásos, szépen berendezve, tükrök. Az ottlétem alatt volt némi logisztikai várakozás, de hát ha többen dolgoznak egy lakásban, akkor ez megesik
  • Lány külseje:

    Vékony, magas, szép bőrű és kellemes kisugárzású lány. Egy kis egyberuhában és magas sarkú cipőben fogadott, amiben nagyon csinos volt, kár hogy szinte azonnal mehettem a fürdőbe, és mire kijöttem, már nem volt rajta semmi.
    Csináltathatna egyébként aktuálisabb képeket, mert jelenleg rövid a haja, és smink nélkül fogad, így eléggé más mint a képeken, de azért nem rossz, így sokkal természetesebb, kislányosabb. Mondtam is, hogy felnőttfilmeken biztos diáklányokat játszik.
  • Erotikus masszázs:

    Ahogy hasra feküdtem megkérdezte mennyire legyen erős a masszázs, gyenge vagy erős. Hát, ha kettőből lehet választani, akkor inkább az erős. Ezt öt perc múlva már bántam, mert úgy megdolgozta (talán alkarral) a lapockám alatti fájós pontot, hogy kérnem kellett, hogy kíméljen. Lényegében csak a hátra (+ nyak, váll) volt idő, mert nála az idő nagyobb részét az erotikus rész teszi ki.
  • Levezetés:

    Fordulás után törökülésben beült a lábaim közé, én a lábam átvethettem a combjain. Így vette kezelésbe a szerszámom. Ez tényleg masszázs, nem "kézimunka". Kicsit simogatja , csavargatja a lingamot, aztán az ettől bennem keletkezett pici szikrákat szétteríti az ágyékomban, illetve a combomon, hasamon, amit ebből a pozícióból elér.
    Két kézzel csavaró, nyújtó mozdulatokat végzett, vagy egyik kezével a lingamot körbe ölelte és csavaró mozdulatokat végzett, míg a másikkal a gát és a here zacskó közötti részt nyomkodta. Majd technikát váltott, két kézzel gyűrűt formát ujjaival és rezegtette. Időnként az ingerlés megszakítva a hasamra és még feljebb tolta a felgyülemlett szexuális energiát. Bár ez a kb fél óráig tartó rész nagyon kellemes volt, csak az utolsó 5 percre húzott fel annyira, hogy elérkeztem az orgazmus közeli állapotba, ahol sikerült ezt 4-5 percig megtartani, lassítással, időnként szorítással. Amikor már nem bírtam tovább, óriásit élveztem, szinte remegtem a kéjtől
  • Elszámolás:

    A végén adtam át a virágcsokrot, még bénáztam is félhomályban annyira el voltam varázsolva.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt, Kiki pont azt vállalja amit az ember "otthon" nem kaphat meg, és semmi olyat nem vállal amit "otthon" is megkaphat
Happy Massage