• Napsugár11

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző napon telefonon beszéltünk. Sajnos az aznapi szeánsz nem volt lehetséges, de egy ma délutánit előzetesen cerizával beírtunk a naptárba. Végül késő délelőtt fixáltuk a pontos időt. Előzetesen telefonban minden részletre kitértünk, ami a program lehetőségeit illeti. A szimpátia alapú dolgok általában bejönnek, mert azt hiszem, hogy az egyfajta igénességet tükröz. De ezek csak csak a helyszinen derülnek ki, úgyhogy némi kockázatot a vendégnek is vállalnia kell.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem a környékre. A nap ezen szakaszában nem szoktam erre közlekedni, és úgy nézett ki, hogy kissé megcsúszom időben. Odaszóltam előtte, és megnyugtatott, hogy nem kell összetörjem az autót, vagy magamat - megvár. Parkolás fizetős, de a ház előtt könnyen ment. A házon egyértelmű jelzések igazítják útba a kéjjéhes vándort.
  • Helyszín:

    Ahogy a bemutatkozásában is olvasható, Napocska nem nagyon régen dolgozik ezen a helyen. Önállósodott, és a minimalista, de igényes stílus jellemző a helyszínre. A tetthelyen egy kihúzható kanapé kínálja az akció kényelmét. A fürdőben éppen elég választék a tisztálkodó szerekből, szájvíz, minden ami kell. Ha majd egyszer egy belső építész tesz látogatást Napocskánál, akkor itt jusson eszébe, hogy miért is jött, de ne kezdjen dolgozni. :)
  • Lány külseje:

    A hamvas ifjuság kifejezés jut eszembe róla. Olyan bársony, feszes bőr, amit jövő karácsonyig tudnék símogatni. Minden porcikáját! Arca csinos, semmi ok az arckitakarástól tartani. Húsos ajkai csókra hívnak, szeme és mosolya együtt halálosak. Édes kis cicik domborodtak a melltartó alatt, a bugyi pedig leginkább a derekát takarta, mert a tanga csak kiemelte kerek popsiját.
  • Erotikus masszázs:

    Ez a fejezet úgy alakult, hogy Napocskának éppen nagyobb szüksége volt némi masszírozás félére, így hősiesen feláldoztam magam és láb-kar-váll edzés után savasodott izmait kezdtem átgyúrni. Olajat használ így azt kentem fel a selyem bőrére. Lábacsájánál kezdtem, hogy ne maradjon ki, de nem erre helyeztem a hangsúlyt. Mindenesetre az megállapítható, hgy nem él nagy lábon! :)
    A váll, kar hát símogatás közben már muszály volt egy kontroll kérdést intéznem felé, hogy állítsak-e az erősségen, de csak megerősítést kaptam.
    A derekánál már nagyon útban volt a kis piros bugyi, amit puszta így muszály volt eltávolítanom, majd rátértem a combok é sfenék masszírozására. Hát itt már nagyon zavarban voltam, és folyamatosan csúszkáltam a tapizás és a masszírozás műfaj határán. Mivel nekem mindegyik nagy örömet okozott, igyekeztem alapos munkát végezni, és hagytam hogy kezem a sikamlós terepen sikamlós témát találjon.
  • Levezetés:

    Aztán amikor a kezem kificánkolta magát az erotika útvesztőjében, nyakát, fülét puszilgatva kérdeztem, hogy van-e kedve megfordulni. És lőn! Kicsit beszélgettünk, illetve inkább Napocska kezdett kivirulni és csacsogni édes akcentusával, csicsergő hangjával. Gondoltam, szólok neki, hogy keressünk a szánknak alternatív elfoglaltságot, és ezzel alendülettel elkezdtem puszilgatni az édes kis ikreket, nyakát, majd szája felé kalandoztam, abban a reményben, hogy a gyengéd érintéseket csókra válthatom. A csók kicsit Mátyás királyosra sikerült, volt is, meg nem is. Mivel nem azt éreztem, hogy ez lenne minden vágya, ezért elhúztam délre.
    A kezem által felderített combokat már ismerősként köszöntöttem puszikkal és újabb símogatásokkal, miközben egyértelműen célba vettem a kis baba puncit. Talán az írja le legjobban az élményt, hogy a hátralévő időmet itt töltöttem. Az ismerkedő puszikat felváltották a mindenre kiterjedő nyelvcsapások, változatos lábtartással kínálva az elképesztő élményt. A nyelvlecke közben néha cickókat simogattam, néha egymás kezét fogtuk, néha a fejemet igazgatta Napocska. Ezek a dolgok odáig fajultak, hogy eddig ismeretlen sóhajok törték meg a csendet, ami csípője fokozotabb mozgásával párosult.
    Nem tudom, hogy ez mennyire volt őszinte, vagy nem, de az illúziómnak jót tett mindenképpen.
    Ezután szerintem arra gondolt, hogy ő is franciára vált és a kölcsönösség jegyében kezelésbe vesz, de arra gondoltam, előtte vennék egy zuhanyt.
    Mire visszajöttem, már romeltakarításban volt, amit először nem értettem, de az órára pillantva, nem lehet okom panaszra, mert a másfél órás keretet így ajtótól ajtóig kihasználtam.
  • Elszámolás:

    Elszámolás nem volt, mert a telefonban mindent megbeszéltünk így felkészülten érkezve az egyik székre tettem a kis borítékot még az első zuhany előtt. Szóba sem került, csak kilépés előtt kérdezett rá, hogy mindenem megvan-e, mire a válaszom az volt, hogy csak azt hagytam ott, amit szándékosan helyeztem oda.
  • Összkép:

    Napocska igen komoly hatással volt rám. Távozáskor, mikor ismét csacsogni kezdett éppen a terveiről, csak ültem a széken és simogattam hol a selyem köntösön keresztül, hol a csupasz combját érintve, közben még mindig éhesen faltam a szememmel. Nagyon odaadó volt, a gyengédségre nagyon nyitott volt, így én megszabadultam jó adag beszorult érintéstől, kényeztetéstől. Mindenképpen ajánlani tudom azoknak, akik nem a pornós kemény együttléteket szeretik.
Happy Massage