• Roxi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az adatlapon is láthatónak megfelelően - és ezt talán lehet nem megszokottnak is mondani - Roxi teljesen nyitott a Viberen keresztüli egyeztetésre. Hagyományos értelemben vett telefonálásra nem volt szükség, így tehát, néhány üzenetváltásnak köszönhetően könnyen, gördülékenyen, első nekifutásra megegyeztünk az időpontban, valamint megkaptam a koordinátákat. Részletesen és világosan elküldte, mi az ami alap és mi az ami extra, ez utóbbiak felárait is. Az alap és az extrák megegyeznek az itt szereplőkkel. A kiírás szerint pénteken, szombaton lehet vele találkozni, de szerencsés esetben, más napokon is fogad.
  • Megközelítés:

    A Pöttyös utcai metróállomástól 5 perc sétára található, igen csendes és nyugodt lakótelepen. Az adatlap térképén szereplő jelölés majdhogynem a pontos házat jelöli. A parkolás fizetős, de az olcsóbbik fajta és hely pedig bőven található a felújított tízemeletes ház körül, amit egyértelműen be lehet azonosítani. Érkezésemkor megkaptam a bejutáshoz szükséges instrukciókat. A lépcsőházban ottjártamkor senkivel sem találkoztam, nincs nagy mozgás.
  • Helyszín:

    Semmi különlegesre nem kell számítani, egy kisebb méretű emeleti panellakás, állapota a célnak megfelelő, ami erre a kis időre szükséges az rendelkezésre áll. Mindegyik általam látott szoba tisztán van tartva. A diszkréció maximális, egyedül fogadja a vendégeit. A baszobát jóformán kitölti egy hatalmas ágy, nagyon kényelmesen elfértünk rajta. A sötétítés még éppen megfelelő, nem túlzott. Rádióról zene szól, a holmikat pedig egy székre helyezhetjük el. Valamennyire tágasabb fürdőszoba van, tiszta, száraz fürdőszobaszőnyegekkel, a kapott törölköző pedig nagy méretű, tiszta. Egyféle tusfürdőre emlékszem, a fürdésre kádban kerülhet sor. Szájvíz is megtalálható a fürdőszobai kellékek között. Bár Roxi dohányzik, ám ez a lakásban nem érezhető szagok formájában. Légkondi nincs.
  • Lány külseje:

    Hasonló felszerelésben fogadott mint a harmadik fényképen. A harisnya végig fenn is maradt. A képeknek és az adatlapon szereplőeknek maximálisan megfelel, illetve annyi változás van, hogy nincs piercingje a szájánál. Összességében ápolt benyomást kelt. Nincs túlszolizva, most épp valamivel világosabb, de említette, hogy majd barnul még kicsit. Amit kiemelnék a haja és a feneke, no és persze a mosolya. Izgatóan molett, nem pedig taszító módon az.
  • Action:

    Ismerkedő simogatásokkal indítottunk, ehhez először szabaddá tette nekem a kebleit. Rendkívül kezdeményező volt, alig telt el kis idő, a farkam már a szájában is termett. Lassan, érzékien csinálja, nem bőnyálas, nem pornós, ellenben nagyon barátnős. A nyelvét elég aktívan beveti, nekem tetszett a módszere. Időnként kézzel is rásegít, de kellően irányíthatónak tűnt, figyelmes volt, ügyelt a rezdüléseimre. Miután merevvé tett a szájával, a pink tanga lekerült, kis síkosítózás után hanyatt feküdt, majd harisnyás lábait felhúzva elém tárta a piercinges punciját, amely számomra annyira nem bizonyult szűknek. Szex közben kéjesen nyögdécsel, úgy éreztem, szereti azt is ha kicsit keményebben tolják, sőt egyenesen húzott magába, tolta előre magát rám, ölelgetett. Mellei közben gyúrhatók, nem volt ellenére. Pont pózváltást ajánlott volna, szívesen ki is élveztem volna a helyzetet, mikor a szép popsija van felém, de sajnos nekem már nem volt sok hátra a végkifejlethez és néhány mozdulatot követően elélveztem. Az ilyenkor szokásos törlőkendős műveletek után frissítővel kínált, majd pedig lezuhanyoztam. Másodikra részéről a lehetőség megvolt, én viszont úgy éreztem, hogy most nem férne bele a maradék időbe, így azt elbeszélgettük.
  • Elszámolás:

    Előre adtam a helyi átlagnak megfelelő összeget az egy óra tartamú látogatásomért. Extrákat nem vettem igénybe, az elszámolás során minden korrekt módon történt. Az órát abszolút nem nézi.
  • Összkép:

    Roxi személyében egy igazán barátságos, figyelmes, szeretetreméltó és a realitások talaján mozgó lányt ismerhettem meg. Nem hordja fenn az orrát, nincs magától elszállva. Ha megvan felé a tisztelet és még mellé kölcsönös szimpátia is társul, akkor remek élményben lehet része annak, aki felkeresi. Azt gondolom, a mi találkozásunkkor kedvezően alakultak ez utóbbiak.
Happy Massage