• Carmen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régebben már jártam Carmennél, de viszonylag hosszabb szünet után tértem vissza hozzá. Az egyeztetés egyszerűen ment. Telefonon felhívtam előző nap, és másnap délelőttre sikerült is találnunk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    A XIII. kerületben az Árpád-híd metrómegállótól nem messze találjuk meg Carment. A tömegközlekedés több irányból is adott (3-as metró, 1-es villamos stb.) és úgy néztem, hogy a parkolás is megoldható a közelben, ha valaki inkább az autós megoldást választja. Csendes, nyugodt környék, többnyire újabb építésű lakóépületekkel.
  • Helyszín:

    A lakás belülről is kifogástalan, jó állapotú. Rend és tisztaság fogadott mindenhol, az előszobában, a hálószobában és a fürdőben egyaránt. A tetthely is hangulatos, célnak tökéletesen megfelelő. Viszonylag nagyobb helyiség, ami nincs telepakolva felesleges bútordarabokkal, viszont van benne egy tágas és meglehetősen kényelmes franciaágy, illetve van hová leülni és lepakolni a cuccokat.
  • Lány külseje:

    A képek alapján lehet némi elképzelésünk Carmen külső adottságairól, de a valóságban azért az összképhez még sokat hozzáad személyisége - mely egyszerre kedves, laza és vagány - illetve erős szexuális kisugárzása, ami élőben jön csak át igazán. Talán a nőiesen karcsú jelző írja le legjobban testalkatát, vagyis a megfelelő helyeken gömbölyödik amennyire kell, de sehol nincs rajta felesleg. Igazi homokóra típus, karcsú derékkal és széles csípővel, valamint hihetetlenül formás popsival, ami Carmen talán legnagyobb erőssége, s mintegy védjegye is egyben. Természetes cicijei normál méretűek és hasonlóan formásak, arca pedig szintén nagyon szép, igéző szemekkel, huncut tekintettel és nem utolsó sorban sok-sok mosolygással. Egy apró változás történt csak legutóbbi látogatásom óta. A megszokott hajszínébe egy kis rózsaszín árnyalat került a hajvégeknél.
  • Action:

    Odaérve a nyíló ajtó mögül lenge ruhában lépett elő Carmen, majd öleléssel és puszikkal üdvözölt visszatérésem alkalmából. A melegre való tekintettel rögtön megkínált egy hideg itallal, majd gyorsan körbevezetett a lakáson, végül pedig megérkeztünk a hálószobába, ahol leültünk kicsit, hogy megbeszéljük mi történt velünk legutóbbi látogatásom óta. Miután a poharam kiürült, tiszta törölközőt adott kezembe, majd elindultam a fürdőszoba felé, hogy elvégezzem a szükséges előkészületeket. Mire visszatértem hozzá, ő is levetkőzött, így meztelenül láthattunk hozzá egymás testének felderítéséhez. Ajkaink is hamar összeértek, és onnantól kezdve csak néha távolodtak el egymástól egy rövid időre, amikor éppen testének valamelyik másik kívánatos pontját kerestem meg velük.

    Egy idő után elterültünk az ágyon és hosszasan összegabalyodva öleltük, simogattuk és csókolgattuk egymást. Keze időnként lábam közé tévedt és örömmel állapította meg, hogy már harmadik játszótársunk is életre kelt. Ennek ellenére nem kapkodtunk el semmit, hosszasan élveztük az előkészületeket is. Aztán kérésemre gumit húztunk és úgy látott hozzá Carmen a francia nyelvű bemutatóhoz. Golyónyalással indított, majd centiről centire haladt felfelé, míg végül el nem érte a végét hogy aztán mélyen eltüntessen magában. Ügyesen és jó arányban variálta a különböző elemeket, miközben gyakran kereste a szemkontaktust is. Amikor már kellőképpen felhúzott, tökéletes időzítéssel tartott egy kis pihenőt és kicsit feljebb jött hozzám. Ismét hosszas csókolózásba kezdtünk, miközben szorosan átöleltük egymást, majd végül fölé kerekedtem, hogy szemtől szembe merülhessünk el egymásban. A feszültséget tovább fokozva kicsit még játszadoztam a kapu bejáratánál, majd nem volt már más hátra, mint előre. Az első néhány óvatos mozdulatot követően hamar gyorsabb fokozatra kapcsoltunk. Erősen magához szorított és jelezte a számára kívánatos ritmust, miközben én hol ajkait, hol melleit csókolgattam. Nem kellett hozzá sok idő, és éreztem, hogy közeledik is a vég, így biztató szavaira hallgatva megadtam magam a kellemes beteljesülésnek. Úgy maradtunk még sokáig mozdulatlanul, majd szétkapcsolódásunk után alaposan megtörölgetett és egy kis pihenő következett.

    Laza, oldott hangulatban megbeszéltük az élet komoly és kevésbé komoly dolgait, miközben végig ölelgettük és simogattuk egymást, majd amikor elkalandozó kezei ismét keménységbe ütköztek, megújítottuk a védőruházatot. Az első körhöz hasonló, kellemes franciás felvezetés után megkérdezte hogyan szeretném, én pedig arra kértem, hogy ezúttal ő kerekedjen felém, amit örömmel teljesített is. Szemből ült belém, így közben lehetőségem nyílt ismét megkeresni ajkait illetve simogatni, puszilgatni testének elérhető részeit. Intenzíven mozgott rajtam, de közben én is erősen aládolgoztam illetve ellentartottam, hogy kevésbé legyen fárasztó neki. Ilyen formában is kimondottan kellemesre sikeredett együttműködésünk, de szerettem volna még hátulról is megcsodálni kicsit, ezért közös megegyezéssel pozíciót váltottunk. Kezdetben hagyományos kutya pózban láttunk hozzá, de időközben fokozatosan egyre lejjebb csúszott, míg végül már hason fekve merültünk el egymásban, ami még sokkal kellemesebb és kényelmesebb is volt mindkettőnk számára. Intenzíven és egyre gyorsabban mozogtunk, ő pedig egyre hangosabban hallatta hangját is, (sóhajok és különböző személyek emlegetése formájában :) úgyhogy remélhetőleg őt se hagyta hidegen ténykedésünk. Bár eredeti terveim szerint másodszor is missziben szerettem volna befejezni, de annyira jól egymásra éreztünk ebben a pozícióban, hogy nem akartam már megszakítani a folyamatot, ezért inkább hagytam, hogy másodszor is így érjen el a végzetem, és nagy örömömre szolgált, hogy ekkor már Carment is sikerült magammal vinnem. Ismét kellett pár perc, hogy visszazökkenjünk a valóságba és kicsit lenyugodjunk, majd újabb rövid beszélgetést és gyors zuhanyzást követően kellemes hangulatban és a viszontlátás reményében váltunk el egymástól csókok és kölcsönös jókívánságok kíséretében.
  • Elszámolás:

    Az új pesti átlagnak megfelelő, amit kiegészítettem egy kis gyümölccsel, mert tudom, hogy azt szereti. Utólag rendeztük, közvetlenül távozásom előtt.
  • Összkép:

    Carmen egy nagyon kedves, intelligens és szép lány, aki fiatal kora ellenére meglehetősen figyelmes, tapasztalt és érett gondolkodású. Beszélgetni is is nagyon jókat lehet vele, mert mindenféle témában jártas. Bátran merem ajánlani mind a fiatalabb, mind az érettebb korosztály kedvelőinek, szerintem senkit nem érhet csalódás Nála. Én is visszatérek még hozzá, ha lesz lehetőségem.
Happy Massage