• White Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőnek VTR-en egyeztettem, azaz csak egy időpontot adtam meg, Aztán rögtön fel is hívtam. Nagyon kedvesen tudtomra adta, hogy jó az időpont, és merre kell mennem. Én balga mondjuk vasútállomásról csörgettem, még szerencse hogy VTR-en le lett tudva minden, mert címet rosszul értettem a háttér zajok miatt.
  • Megközelítés:

    Buda 11. kerület. Van busz villamos meg minden, ami szem-szájnak ingere. Tömegközlekedés majdnem ház előtt rak le.
  • Helyszín:

    Panel x-edik emelete. Fürdő kicsi, de igényes. Tetthely aranyosan berendezett, külön egyedi a 90-es évekből átjött rádió / hifi :). Ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni, akkor talán az ágy az, ami talán lehetne nagyobb, de megértem, hogy ekkora szobába ennyi bútort is nehez bepréselni.
  • Lány külseje:

    White Angel bizony nagyon szép lány, minden helyen van. Képek visszaadjak mire számíthat az ember, ha meglátogatja, de előben szebb. Feszes test, nagyon szép mellek. Ha jól emlékszem korábban volt fönn arcos képe, de nyilván diszkréció miatt lekerült. Sokat gondolkodtam kire hasonlít, szerintem egy angol színésznőre egy kicst, de nem akarom ide leírni fenti okok miatt.
  • Action:

    Bementünk szobába, lepakoltam a ruháimat, majd irány a fürdő. Gyors zuhi, majd újból szoba. White Angel megszabadult bugyijától, melltartót már segítettem neki levenni, majd rögtön hozzám bújt, elkezdtünk csókolózni. Csókolózás közben végig szemedbe néz, megdelejez. Még csak ismerkedtünk egymással, simogattam hasát, melleit, majd fenekét kezdtem el markolászni, hol gyengébben, hol erősebben. Közben ő sem maradt rest, agyra kerültünk es farkamat kezdte el simogatni. Tovabb csókolóztunk, közben egyik kezem délre vándorolt és elkezdtem simogatni combját. Lassan átsiklottam barlangja bejáratához, amin már akkor éreztem a nedvesedést.

    Nem sokáig bírtam magammal, bele kellett kóstoltam abba a finom kehelybe. Kényelembe helyeztem magam, majd körbe pásztáztam minden. Egyik kezemmel hol hasát simogattam, hol melleit. Sóhajai egyre erősödtek. Kezével kezemet szorította, majd érzeve rajta a gyönyör közeledtét rákapcsoltam. Nem is kellett sokat várnom, éreztem, hogy háta ívbe feszül, egyre jobban tolja arcomra magát, majd hirtelen a világ legkellemesebb satujában találtam magam.

    Hátamra parancsolt, folem hajolt majd elkezdte puszilgatni a testem. Nem siette el, szepen lassan haladt lefele. Leérve ágyékomhoz, először a golyókat vette kezelésbe. Nagyon jól esett, majd jó nyálasan elkezdett franciázni. Szeretem ezt a finom nyálas franciát, ám nagyon ügyesen megérezte hogy az én fáradt tagomnak ma valami erősebb kell.

    Fölém hajolt oldalról. Kezével rakulcsolt a rudamra es elkezdte verni. Egyik kezemmel elértem fenekét. Közben végig szemkontaktus, majd amikor éreztem, hogy közel a vég, másik kezemmel közelebb húztam arcát és csók közben lett végem.

    Ezután megtisztogatott és egész sokat beszélgettünk, érezhetően szeret is csacsogni. Közben kezem fenekén nyugodt, majd elkezdtem becsusszanni lábai közé. Lecsekkoltam a bejáratot is, ami továbbra is nedves volt. White Angel oldalra fordult, így haját félresöpörve nyakát kezdtem el csókolni, óvatosan harapdálni. Hátára feküdt, hogy tevékenységemet könnyebben tudjam folytatni. Továbbra is csak óvatosan köröztem a punci körül, ám ekkor már többet akart. Megfogta a kezem, és elkezdte magát ujjazni gyakorlatilag a kezemmel. A kis mohó. Nem is nedves volt ekkora odabenn, ami ott volt, az kesz csőtörés. Közben végig szemkontaktus és csókolozás, de ekkor már nyelvünk a masik torkában volt majdnem. Érezni akartam nedveit, így lenti ajkaihoz kerültem, és elkezdtem lefetyelni. Próbáltam elnyújtani neki az örömöt. Felemeltem fejem, kis lassításként, mire White Angel két kézzel megfogott és visszanyomott a puncijahoz. “Abba ne merd hagyni!”. Ezt a parancsot nem lehetett megtagadni. Mire elélvezett, arcomról tocsogott a nedve.

    Mikor kicsit megnyugodott, fölé hajoltam, megemlítettem neki, hogy bizony elég maszatos lettem. Rámnézett azokkal az igéző szemekkel, es se szó, se beszéd, elkezdte lenyalni arcomról saját nedveit. Őrület.

    Sajnos teljesen használhatatlan voltam ekkora. Fizikaliag képtelen lettem volna akcióra, de ez az utolsó kis perverz mozzanat olyan szinten beinditott. Legközelebb kipihenve és több időre kell meglátogatnom. így inkább én kérdeztem, hogy hogyan állunk idővel. Mivel vége felé voltunk, ezért felajánlott egy közös fürdőt, majd szedelődzködtem lassan.
  • Elszámolás:

    Először voltam Nála, de semmi említés. Végén egy borítékban leraktam polcra. Újabb fajta átlag.
  • Összkép:

    Azt hiszem kijön az írásból, hogy elvarázsolt a White Angel. Különleges hangulatot tud teremteni, ami biztos sokáig emlékezetes marad. Nagyon ajánlott hölgy, viszont csak saját felelősségre, hisz biztos vagyok, hogy aki eltöltött vele egy kis időt, rögtön többet akar. :)
Happy Massage