• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonban történt, bár én nagyon rosszul hallottam , de azért a lényeges infókat megkaptam
  • Megközelítés:

    Kerepesi út forgalmas ismert része, gps pontosan oda visz , tömegközlekedés több mint bőséges, parkolót könnyű volt találni.
  • Helyszín:

    Nagyon érdekes ház, egy régi bérház felső szintjére húztak egy szintet, ami teljesen modern, és egy modern külső lift visz fel a felső emeletre. A lakás tiszta és hangulatos, a célnak tökéletesen megfelel. Nem találkoztam senkivel a diszkréció hibátlan volt. A fürdő tiszta, és minden szükséges kellék rendben ott volt a helyén.
  • Lány külseje:

    A képek nem sokat árulnak el, de nem kell aggódni a valóságban egy vékony testalkatú, formás izmos hölggyel találkoztam , akinek szerencsére be sem állt a szája, nagyon aranyos volt. Nincs nagy melle, de nekem ez a zsánerem, és a popsi az fantasztikus.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszaérkezvén, megkért hogy feküdjek hassal a masszázs padra, és kezdetét vette egy szakszerű alapos masszírozás, miközben be nem állt a kis csacsogó szája, amit én nagyon bírtam. Persze mondta ha akarom akkor elhallgat ha én relaxálni akarok közben.Nem akartam ,beszélgettünk, miközben a hátam és a derekam vette kezelésbe de olyan erővel, hogy másnap izom lázam volt.Hozzá kell tennem , nagyon szakszerűen ügyködött a testemen . Ez a rész nem az erotikáról szólt, de ez így volt rendben .
  • Levezetés:

    Eljött a vára várt fordulás ideje, először a kezeivel simogatott, aztán kezdet az ajkaival is aktivizálódni éledező férfiasságomon. Ez legalább annyira profi volt, mint a masszázs. Mellettem állt a földön, ráhajolt a farkamra és szépen lassan tövig engedte, lassan fel és megint tövig. A kezeivel pedig simogatta a golyóimat. Megkértem hogy vegye le a bugyit a mit készségesen meg is tett. Kellemes borotvált sima puncit találtam amit nagyon jó érzés volt izgatni, de itt most az kényeztetésemen volt a hangsúly. Egyébként mivel szimpatikusnak talált , nem lett volna akadálya a kölcsönösségnek, de a 69 et nem szereti. Mivel nem vagyok egy könnyű eset ezért most inkább önző módon magamra figyeltem. Megkértem hogy intenzívebben izgassa a popsim, amit meg is tett, egy idő után megkérdezte hogy benyúljon e ?...igent mondtam, és innen már egyenes út vezetett,az orgazmusomig. Az utódok közös kézi munkával a nyelvén landoltak.Frenetikus élmény volt az érzés és a látvány is.
  • Elszámolás:

    Előre letettem az asztalra, az kisebb pesti átlag szolgáltatásért. Nagyon megérte, biztosan visszamegyek még.
  • Összkép:

    A jó beszámolók hatására mentem el hozzá, és abszolút nem kellett csalódnom. Akinek a masszázs is kell, és egy kellemesen perverz kialégülés annak nagyon tudom aj
Happy Massage