• White Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés VTR-en történt 4 nappal a találkozó tervezett időpontja előtt. Így szerencsére még szabad volt az általam kért időpontban, amit gyorsan vissza is igazolt. Levélben váltottunk pár szót, illetve megadtam a telefonszámom ha esetleg bármi közbe jönne tudjon értesíteni.
  • Megközelítés:

    A kapott cím egyértelmű, jól megközelíthető. Én autóval érkeztem, könnyedén meg is tudtam állni a környéken. A parkolás ingyenes. Kb. két perc séta után már az ajtóban álltam, és hívtam. A bejutás is egyszerű volt a kapott kapukód segítségével. A tömegközlekedést preferálóknak is jó esélyük van. Buszt és villamost is láttam a ház előtt.
  • Helyszín:

    A helyszín panellakás, de teljesen jó állapotú, ja hangulatú épület egyik kellemes lakása. A helyszín megfelelően és hangulatosan berendezett, kényelmes franciaággyal sejtelmes megvilágítással. A fürdő hasonlóképpen jól felszerelt, biztos mindenki megtalálja a neki szimpatikus tusfürdőt is.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak. White Angel tényleg egy csodaszép fiatal lány. Engem egy fekete fehérneműben várt, ami azonnal bemutatta csodálatos domborulatait. Tini alkat kerek popsival, és mellekkel, gyönyörű arccal. Engem azonnal le is vett a lábamról.
  • Action:

    Ahogy beléptem az előszobába rögtön puszival fogadott. A hozott csoki átadása és a cipő levétele után még kb. két szót váltottunk, majd meg is kaptam a törölközőt és elvezetett a fürdőszobába. Ez így teljesen jó volt, végül is mind a ketten tudtuk, hogy mit szeretnénk.
    A fürdőből vissza térve a tett helyszínére már meztelenül fogadott, és azonnal, még mindketten állva csókkal és ölelkezéssel kezdtünk. Majd az ágyon hanyatt fektetve én kezdtem kényeztetni. Nem hiszem hogy maradt rajta egy négyzetcentiméter, amit kihagytam volna, de természetesen a cicikre és a az illatos puncijára koncentráltam legtöbbet. Itt leragadva nem is sokat kellet munkálkodnom, hogy elérjem első orgazmusát. Nagyon aranyosan élvez el. Ezt követően csak pár percet hagytam neki pihenésképpen, majd folytattam ott ahol abbahagytuk. Ő jól bírta, az én nyelvem már kevésbé, úgyhogy bevetettem az ujjam is. Ez számomra is nagyon kellemes élmény volt. Jó volt belülről is megérinteni. Neki is tetszett, mert másodszor is elment, és aranyos kis tócsa kezdte jelezni a lepedőn jókedvét.
    Ezután már ő következett, nem kegyelmezett és hanyatt fektetett. Két kezemet lefogva csókolt, csúszkált rajtam, majd franciás kényeztetésbe kezdett. Sokáig nem is bírtam, mert nagyon jól csinálta, úgyhogy gumit kértem és misszionáriusba hatoltam be. Szexben is nagyon szeret a férfiak kedvében járni. Kellemesen nyögdécsel és kommentálja az események rá gyakorolt hatását. Majd fordulva, kutyusban folytattuk, itt nem sokára jött az elélvezés pillanata, amelyet majdnem sikerült egyszerre elérnünk. Egy kicsivel szerencsére ő előzött be, majd a gumit lekapva sikerült a magammal hozott utódokat a testére engedve bemutatni.
    Ezt követően innivalóval kínált, és hátmasszázst kaptam, mind a kettőre szükségem is volt és nagyon jól esett. Majd beszélgetésbe elegyedtünk. Nagyon jó beszélgetni is vele, és saját bevallása szerint, szeret is a vendégekkel. Szívesen nyílik meg, és mesél magáról is. Beszélgetés közben simogatva, újból puncijánál kötött ki az egyik ujjam, és sikerült is bele fojtanom a szót, mígnem újból remegésben tört ki.
    Miután lenyugodott megkérdeztem mennyi időnk van még, és sajnos a vége felé jártunk. Tusolás és öltözködés után elbúcsúzva léptem vissza a valóságba.
  • Elszámolás:

    A bővebb infót elolvasva minden információt megkaptam, a helyszínen már nem is esett róla szó. A végén rendeztük. Pontosan megfelel az új átlagnak, azonban a kapott élmény alatt van.
  • Összkép:

    Kellemes élményem volt egy nagyon aranyos és szép tinilánnyal. Fiatal kora ellenére ügyesen és rutinosan viselkedett, nem is kerültünk kínos szituációba. Mindent megkaptam, amit szerettem volna, TP-t sem tapasztaltam. Örülök neki, hogy lehetőségem volt vele egy kis időt eltölteni.
Happy Massage