• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Drága Souldancem :)

    Nagyon orulok a beszamolodnak amit irtal :) Nagyon tetszett :)))
    Mindig orulok amikor meglatogatsz , a mi esetünk mindig jól végződik ;))))

    Csodás napod neked, az enyém már az lett :))

    Csokollak :)

  • Egyeztetés:

    Tekintve, hogy mindig előre gondolkodom nem okoz problémát a dátum és a megszokott időpont egyeztetése, telefonon vagy üzenetben. Ezúttal Vtr is ment oda- vissza kis csevegéssel.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű a cim, GPS is visz, ha kell. Parkolóhely van bőven, ingyen. Tömegközlekedéssel is lehet menni több irányból, többfélével. Amúgy meg a világot mozgató egyik dologért megmászunk akár jéghegyeket is.
  • Helyszín:

    Csendes, parkos helyen alacsony építésű panel ház. A lakásban patinás rend, tisztaság és kellemes illat fogad mindenhol. Fürdőszoba zuhanyzós, tusfürdőkkel, dezodorral, száraz kilépő, szájviz, pohár és friss fehér törölköző. Szobában nagy franciaágy ropogos fehér lepedővel, párnákkal továbbá komod, éjjeliszekrény a majd szükséges kellékekkel.
  • Lány külseje:

    Adatlapja szerint sportos alkat. Hát nem! Persze nyilván hosszú sport múltjának is köszönhetően izmos és feszes, de szerintem bitang Nőies! Az a Nő akinek mindegy, hogy egy póló vagy estélyi van rajta, esetleg semmi, bárhogyan ragyogóan fest. Nem átlagos magassága, egyenes tartása,, testének harmonikus vonalai olyan mozgással párosulnak amit messziről és százból is felismernék.
    No, a továbbiakban csak felsorolok mert ha minden porcikájához véleményt fűzök, egy kifutópályára sem fér fel.
    Vörös haja egy számomra különlegesen szép arcot keretez smaragd zöld szemekkel és szabályos fogait felvillantó mosollyal. Mellei formája és súlya tökéletesen rácáfol arra amit anno Joli tanított fizikából. Lapos has, formás kerek kemény popsi, szép ívű csípő. Lábai hosszúak egyenesek és nőiesen izmosak. A lábfejét is imádom, /bizonyos helyzetekben, mikor spiccel velük megtudnám zabálni/ nagyon szép ápolt kezek, hibátlan finom bőr. Mindig imádtam a természetet, mert többek közt ilyen csodákat alkot. BOMBÁZÓ! Ízléses fotói sokat sejtetnek de így face to face....
  • Action:

    Az ajtón belépve nagyot szippantok Tia illatából és ahogy becsukódik mögöttem egy világ zárul be egy másik pedig megnyílik. Máris jó érzés tölt el, hogy eljött a nap és még csak az elején vagyunk. Apróságokat átadom, keresetlen szavak, csók, ölelés - kis rucin keresztül érzem alatta sehol semmi, persze a vágykeltő testen kívül. Nadrágom máris szűkebb. Még kis dumcsi, simi és tépek a fürdőbe. "Várlak" és behajtja az ajtót. Sok idő nem kell hisz az előbb jöttem ki a zuhany alól.

    Porolok vissza és ott áll előttem, mezítelen, mosolyogva pici gödröcskével a pafiján. Gyönyörű vagy mondom és csókolom vállát, nyakát, pici fűlecskéit no meg azokat a kacér ciciket. Udvaruk szűkül, bimbók hatalmasra duzzadnak. Nehéz elszakadni tőlűk. Csók közben leveszi a már nagyon kényelmetlen törölközőt és a bré is jó kezekbe kerül, majd araszolunk az ágyra. Mellé térdelek, és már lassan csúszok is ajkai közé. Nem túl mélyen, de nagyon érzékien szivogat, finoman én is mozgok nyelvjátėk is beindul pörög a makkon. Kicsit nézegettem majd oldalt fordulva a szétnyílo combok közé tolom a fejem. Finom érintésekkel haladok a már szépen csillogó punci mélyére. Nyalakodás közben jut eszembe, hogy ez így nem jó, nem látom kis tüneményem arcát. Márpedig ilyenkor meseszép olvasmány és informál ténykedésem részleteiről. Hagyva csöpp kis száját, hosszú combok közé bújok és folytatom a szűrcsőlést, nyelvelést. Ragyogó élmény látni a hatást. Jó hogy ilyen sok izom van az arcon. Ezek mozgásának szimfóniája, valamint kezének szorítása illetve az emelkedő csípő és sokáig lűktető remegés jelezték, hogy ismét sikerült élvezetet nyújtanom.
    Örülünk mindketten. A szünetben kicsit kalandozok a környéken aztán már kotródok is fölfelé azért az ilyenkor oly buja csókért amit kinem hagynék.

    Később ismét én kerültem terítékre oldalról. Tia testében gyönyörködtem, élveztem ajkai, nyelve játékát és lebegtem. A tétlenség nem az én műfajom, igy egy kis mozdulattal magam fölé intettem. Már lépett is át a fejem fölött. Többek közt ez a kép is sisteregve éget az agyamba, -milyen agyamba? - azt már rég eldobtam. Nyelvemet óvatosan mártogatom csókólom mindenét. egyszer csak érzem, hogy ajkai szorosabban fognak és a vákum is erősebb. Na, gondoltam elkéstem ezen a ponton már nincs tervezés és ezúttal igy lesz végem. De nem, Kincsem egy gyorsat perdűl, csattan a felszerelés és már csúszik is rám a kis drágám. Megjáratja, koppanásig beleül így masszíroz. Rámhajól, csókolom, most én tekerek alatta majd mellkasomra támaszkodva felegyenesedik és tovább kever rajtam. Símogatom, markolom mindenét, nézem arcvonásait, most hihetetlen lágyak, ajkát biggyesztve homlokát enyhén ráncolva repülünk és válunk egyre inkább ösztönlényekkė. Csípőjét megfogva jelzem, - despacito.
    Egybekelve fordulunk, ősszetapadunk és lassu ütemben csutkáig nyomulok. Később feltérdelve kezembe veszem lábait, végig nézek testén, lenyűgöz, mellei ringnak, szája kissé nyitva, Ő is nézi mit művelek odalenn. Dübörög a vérem, érzem végem van, nem érdekel, hogy mit és hogyan lehetne még. Nem gyorsítok csak hosszan tologatom, mígnem egész testemben szétárad a gyönyör. Felszerelést eldobom és a srácok elemi erővel tőrnek ki.
    Lassan térek magamhoz, lenézek a csillogó smaragd szemekre, mosolyog, élvezi a hatalmát felettem. Annyi bajom legyen. Az utórengések elmúltával nagytakarítás volt szükségszerű a ramazurira való tekintettel.
    Beszélgetünk eseményekről, tervekről, - halgatom, nézem közben az jár a fejemben Neki szívesen vinnėm ágyba a reggelit. Rájövök inkább szembe kellene néznem az ellenségemmel. Felpillantva az órára látom az idő bizony elszaladt. Felmerül bennem, hogy ha eddig azt hittem férfi munka volt amit tettem, - hát nem, az csak most következik. Össze cuccolni, búcsút inteni és visszarugdosni magam a valóságba, az az lesz. De majd vigasztal a kellemes borzongás, ha felderengenek képek és érzések.
    Hát így történt "egyférfi" esete "egyleánnyal" ;)
  • Elszámolás:

    Átlagos borítékot most félidővel megtoldva beszélgetés közben az elején komódra tettem és ennyi. Magam miatt teszek így mert tudom a végén már kicsit kerge leszek és még elfelejtem.
  • Összkép:

    Valami nagy jót tehettem régebben, hogy így kedvelnek az égiek. Ha lennék olyan perverz, hogy ilyenekről mesélek az unokámnak évtizedek múlva, ezeket a képeket és élményt akkor is feltudnám idézni. Ezuttal nem akrobatikáztunk nagyot, de igen tartalmas együttlét volt.
    Köszönöm! Boldogságot Neked Babám!
Happy Massage