• Carmen

  • Beküldte:
  • Carmen reagálása

    Kedves Soma!


    Állandó jelleggel túl léptük az időt a korábbi randijaink alkalmával, amit jeleztem neked, hogy nem fogom tudni a továbbiakban tolerálni.15perccel a randink vége előtt jeleztem, hogy nagyon lassan mennünk kell fürdeni, amire a válaszod az volt, hogy ,,te kihagyof a fürdést'' . A második alkalomra te nem álltál készen (ahogy írtad is) , nem én húztam az időt. Ha kevés az egy óra, szívesen fogadlak hosszabb időtöltésre, de az egy óra az egy óra.

    Köszönőm, hogy írtál :)
    NagYon szép napot :)
    Puszi
    Carmen

  • Egyeztetés:

    Privát üzi, majd VTR két nappal korábban. Carmen gyorsan elfogadta a kért délután két órás időpontot. Ha nem is gyakori, de vissza-visszatérő vendége vagyok.
  • Megközelítés:

    A Forgács utcai metrópótló buszmegállótól kb. 200m. Láttam parkoló autókat, nektek is sikerülni fog, ha máshol nem, akkor az Aldi garázsában.
  • Helyszín:

    Modern, új építésű lakótömb egyik lépcsőháza. Középmagas emelet. A lakás is újszerű állapotban van. A kialakítás és a berendezés modern. Nagy, hangulatvilágításos játszószoba, toronyventillátor. Franciaágy, szobainas, kis cuccolóhely, éjjeliszekrény, szemetes, egyéb bútorzat.
    A fürdő is csilivili. Üveges tuskabin, száraz kilépő és törcsi, tucatnyi tusfürdő, pohárkák, egyféle Listerin. Központi melegvíz, hőmérséklete stabil, könnyen beállítható.
  • Lány külseje:

    Bájos, szépséges arc, enyhén kislányos. Csalódás kizárva. Cickói teltek, hálásan reagálnak a kényeztetésre. Fantasztikus, telt popsi. Nőiesen fogdosnivaló test. Hosszú, világosbarna haj. Kifogástalan higiénia.
  • Action:

    Picit korábban szoktam érkezni, de Carmen csak a megbeszélt időponttól szokta fogadni a hívást, és általában kér még pár percet. Most is kért hármat, amiből végül öt lett, de nem bosszankodtam, mert a későbbi kezdést későbbi befejezés szokta kompenzálni. Carmen mindig is nagyon korrekten kezelte az időt. Meg minden mást is.
    Keveset takaró, sokat ígérő ruciban fogadott. Tusolás után már csak a melltartó, és egy bugyiszerű tünemény volt rajta.
    Állva csókolóztunk, ölelkeztünk, közben ügyesen lecsusszantottam a bugyiját, és ügyetlenül lebénáztam a melltartóját. Az ágyra dőlve folytattuk az előjátékot. Kicsit belekóstoltam fincsi babapuncijába is, majd cseréltünk. Carmen franciája leírhatatlanul izgalmas és izgató. Tulajdonképpen nem is tudom, hogy miért. Annyi bizonyos, hogy odaadóan, lelkesen és remek technikával műveli. Rövidesen védőruha került rám, és a klasszikus testhelyzetben kerültünk egymáshoz olyan közel, amennyire fizikailag lehetséges. Csodálatos élvezetben volt részem.
    Aztán – már megint – jól eldumcsiztuk az időt. Nem mondanám üresjáratnak, mert közben Carmen csodaszép popsiját és gömbölyded cickóit simogathattam. Nem siettettem az eseményeket, mert nem éreztem még kellőképpen kipihentnek magam. Inkább nyalakodtam volna egy kicsit, de Carmen javaslatára, és az idő előrehaladottságára tekintettel inkább ő kényeztetett engem. Ismét nagyon élveztem, ám félmerev állapotnál tovább nem jutottam. Egyértelműen rajtam múlt, Carmen minden lehetőt megtett. Nem volt esélyem második menetre. Így azonban még maradt idő, sőt, a levezető tusolás otthonra halasztásával is felszabadítottam egy keveset. Nagy terveim nem lehettek vele, kis összebújás, pár csók és simi tellett tőlem. Carmen tetszését sajnos nem nyerte el ez a fajta levezetés, pár perc után kibontakozott karjaimból, és magára kapta bikinijét. Így aztán háromkor már ismét az utcán találtam magam.
  • Elszámolás:

    Utólag helyeztem el két virágszálból kötött átlagos csokromat.
  • Összkép:

    Nem nagyon értettem a kurta-furcsa befejezést, de nem volt jelentősége, azzal a pár perccel úgysem tudtam volna mit kezdeni. Az együtt töltött időt, közös tevékenységünket, Carmen szépségét és kedvességét nagyon élveztem.
Happy Massage